BMW 2 Seriegc HERO 3100X1330

BMW 2-serie Gran Coupé

Ikke som de andre

Suveræn coupé med en fantastisk køreoplevelse. Bilen har et gennemført sporty design med digital instrumentering, der skriger om ekstravagance, individualitet og at være enestående. Bilens iøjnefaldende og stærke design med den store dobbeltnyre i kølergrillen, det skrånede tag og de rammeløse døre er skabt til at stjæle opmærksomheden i gadebilledet.

En éner

Interiør

Interiør

Med det lækre interiør og den digitale instrumentering i cockpittet med skærme og de nyeste teknologier, er bilen lige så ekstravagant indvendigt, som den er udvendigt. Bilen har interiørlisterne ’’Illuminated Brooklyn’’ og dørbeklædningen tilfører en fornemmelse af høj klasse. Panoramaglastaget kan åbnes på solskinsdage og i lukket tilstand skaber det en lys og rar atmosfære. 

High-end teknologier

High-end teknologier

Bilen er udstyret med den smarte teknologi BMW Intelligent Personal Assistant. Du kan kommunikere med din BMW ved hjælp af teknologien, som startes med et personligt aktiveringsord. *Sprogfunktionen er ikke tilgængelig på dansk. Derudover får du med News et overblik over nyhederne, mens du er på vejen. Nyhederne kan afstemmes efter netop din præference. Bilen har Digital Key, som kan låses op med din smartphone ved brug af BMW Connected App. Derudover har bilen også BMW Personal CoPilot med mange smarte systemer, som Parking Assistant, fartpilot med Stop&Go-funktion, Speed Limit Assist og Driving Assistant. 

BMW 2Seriegc Gallery 2440X1373 B

Fantastisk dynamik

Med enten en 4-cylindre TwinPower Turbo benzinmotor eller en 4-cylindre TwinPower Turbo dieselmotor, en adaptiv undervogn, dobbeltkoblingsgearkasse og xDrive firehjulstræk får du en helt fantastisk dynamik og manøvredygtighed i bilen. Kort sagt, køreglæde i koncentreret form.

Læs mere