BMW X3

BMW X3

Fra 545.708 kr.

Perfekt til eventyreren

BMW X3 er bilen, de fleste drømmer om. Den ultimative SUV/SAV (sports activity vehicle), der udstråler frihed, selvstændighed og sportslighed. Med den delvist automatiserede kørsel og det intelligente iDrive firhjulstræk, får du i BMW X3 en fantastisk køreoplevelse.

Dynamik og effektivitet
Dynamisk design

Dynamisk design

Selvom det ikke er en sportsvogn, stråler BMW X3 stadig af selvstændighed og muligheden for eventyr. Med markante LED-lygter, LED-tågeforlygter, 19 tommer fælge, trinbræt og den ikoniske BMW dobbeltnyre i kølergrillen får du en SAV, der udtrykker især sportslighed, og hvor designet vidner om den dynamik, der findes under motorhjelmen og i undervognen. Med BMW Head-Up Display får du som fører alle de kørselsrelevante informationer i dit primære synsfelt.

Effektivitet, der betyder noget

Effektivitet, der betyder noget

Med de effektive køreassistentsystemer, er din køretur altid så sikker og komfortabel, som overhoved muligt. Driving Assistent Plus har blandt andet navigering i indviklede kryds og vejbaneskift, underretning om færdslen og kødannelse på din rute.

Flere billeder af BMW X3
Dominerende dynamik

Med den 6-lindrede BMW TwinPower Turbo-dieselmotor, får du en høj ydeevne med 265 hk. Som hybrid giver suppleringen med elmotor et reduceret CO2 udslip uden at slække på præstationerne. Firehjulstrækket xDrive sørger for en smidig trækkraft, det bedste vejgreb, utrolig dynamik og sikkerhed. Driving Experience Control giver dig mulighed for at skifte køreprogram afhængig af vej- og kørselsforholdene på din køretur.

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

X3 plug-in hybrid