Fronten af BMW X3 i eksteriørfarven Sophisto Grey Brilliant effect

BMW X3

BMW X3. 190-360 hk. Forbrug 11,4-16,9 km/l. CO2-udledning 154-201 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Storfavorit med opdateret X-faktor

Nyt udseende, forbedret udstyr og klar til at tage med dig på eventyr. BMW har givet sin succesfulde Sports Activity Vehicle (SAV) BMW X3 en både omfattende og iøjnefaldende opdatering. Den nye BMW X3 er, om muligt, blevet endnu mere sporty end tidligere, mere moderne og endnu mere digital.

Den opdaterede BMW X3 har fået en helt ny forende og bagende, som giver den populære eventyrer et mere muskuløst og atletisk udseende. Re-designet bliver afrundet med et fantastisk lækkert interiør med nye udstyrsfunktioner og opdateret infotainmentsystem.

Dynamik og effektivitet

Det udvendige

Det udvendige

I den nye BMW X3 brillierer fonten, med et helt nyt nyre-design. Også forlygterne har ændret udseende og kommer nu med fuld LED teknologi som standard, og det innovative BMW Laser Light er tilgængelig som ekstraudstyr. Bag til er den nye X3 sporty som aldrig før. Baglygterne har fået en sort kant, der forstærker den tredimensionelle grafik, og de brede udstødningsrør understreger bilens sporty design.

Det indvendige

Det indvendige

Den nye BMW X3’s standardudstyr omfatter nu både sportssæder og automatisk 3-zoners klimakontrol. De galvaniserede elementer tilføjer et strejf af elegance, mens de på samme tid spejler det udvendige med deres vandrette linjer. Det afslappende og lækre Ambient Light er muligt som ekstraudstyr.

Skal du med på eventyr?

Alle motorversioner er kombineret med en 8-trins Steptronic-gearkasse, der specifikt er tilpasset de respektive motorspecifikationer for maksimal køreglæde. BMW X3 M40i fås med en 8-trins Steptronic Sport-gearkasse inklusiv paddleshift og Launch Control som standard. Modellens intelligente firehjulstræk, BMW xDrive, yder et væsentligt bidrag til en alsidig sporty kørestil, og den præcise elektroniske styring sikrer både kørestabilitet og vejgreb i ujævnt terræn. Kort fortalt: du bestemmer vejen, BMW X3 leverer en enestående køreoplevelse.

Læs mere

Denne model fås også som ren el-bil

Denne model fås også som ren el-bil

Læs mere
..Og som Plug-in-Hybrid

..Og som Plug-in-Hybrid

Læs mere