Tjenester

Hos Bayern AutoGroup er din bil i de bedste hænder. Her får du et overblik over nogle af de services, vi tilbyder på vores værksted. Vi er eksperter i BMW og MINI, og hos os får du både prismatch på reparationer, vejhjælp og optimal servicering af dig og din bil.

Vejhjælp

Vejhjælp

Alle kan komme ud for et uheld, og det kan vi selvfølgelig ikke garantere dig imod. Men med vores vejhjælp kan du sikre dig, at hjælpen er lige ved hånden. Det kræver bare et telefonopkald, og så er vores autohjælp klar til at assistere dig døgnet rundt.

Vejhjælp
Prismatch

Prismatch

Hos Bayern AutoGroup får du prismatch på alle reparationer, hvor der er afgivet et skriftligt tilbud med originale reservedele. Dermed kan du vide dig sikker på, at du får den bedste reparation til den bedste pris hos os.

Prismatch
Dækopbevaring

Dækopbevaring

Få dine dæk opbevaret hos os, når de ikke er i brug. Dermed slipper du for at have dem til at ligge derhjemme, og du slipper for at skulle transportere dem til og fra værkstedet, når du skal skifte mellem sommerdæk og vinterdæk.

Dækopbevaring
Reperation af fælge

Reperation af fælge

Fælgene giver lige din bil et ekstra niveau på udseendet. Derfor er det også ærgerligt, hvis de får skrammer. Lad os hjælpe dig med reparationer og vedligeholdende, så du forlænger dine fælges levetid.

Reperation af fælge

Genvej til

Service

Service

Erstatningsbil

Erstatningsbil

Serviceaftaler

Serviceaftaler