Udstyr Tilbehoer Topbanner

Udstyr & tilbehør

Alt i tilbehør til BMW og MINI

Hos Bayern AutoGroup finder du alt i tilbehør og reservedele til din BMW og MINI. Om det er et nyt sæt dæk eller fælge, om det er noget særligt ekstraudstyr, eller om din bil har brug for en grundig omgang bilpleje, så kan vi hjælpe dig.

Sommerdæk til BMW

Sommerdæk til BMW

Når du skal skifte fra vinterdæk til sommerdæk, er Bayern AutoGroup det optimale værksted. Vi er nemlig et autoriseret værksted, og vi ved præcis hvilke dæk, der passer til lige præcis din model.

Se mere
Vinterdæk til BMW

Vinterdæk til BMW

Et fast punkt i efterårskalenderen er skift til vinterdæk. Vi kan både hjælpe dig  med at finde de helt rigtige vinterdæk til din BMW eller MINI, og vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig med monteringen af dem.

Se mere
Reservedele

Reservedele

Når du indleverer din BMW eller MINI på vores værksted, kan du være sikker på, at din bil er i de bedste hænder. Vi bruger altid originale og godkendte reservedele. Hvis du selv vil reparere din bil, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med at finde de rigtige.

Se mere
Bilpleje

Bilpleje

Det er ikke kun motor og mekanik, der trænger til at blive serviceret i din BMW eller MINI. Både interiør og eksteriør kan af og til trænge til en kærlig hånd, og vi tilbyder alle former for bilpleje, uanset om det er kabinen eller karosseriet, der trænger til pleje.

Bilpleje
Eftermonteret udstyr

Eftermonteret udstyr

Din BMW eller MINI har masser af udstyr som standard. Hvis du har behov for at få ekstra udstyr monteret, kan vi både hjælpe dig med at skaffe det originale udstyr - og naturligvis med at få udstyret eftermonteret.

Se mere

Genvej til

Service

Service

Tjenester

Tjenester

Book værkstedstid

Book værkstedstid