Britisk design – 100% elektrisk

Sofistikeret, hæderkronet design kan naturligvis også være elektrisk! Mød to elbiler med alle de kendte MINI-dyder – såsom britisk håndværksdetaljer, stor kørekomfort og effektiv motorkraft – med nul CO2-udslip under kørsel.
MINI Cooper Electric

MINI Cooper Electric

Vi har forfinet MINI Cooper og gjort den elektrisk. Du får den klassiske køreglæde, fleksibilitet og funktionalitet i en endnu mere moderne og helt elektrisk version.

Udforsk
MINI Countryman Electric

MINI Countryman Electric

Alle de lækre MINI-detaljer. I store mængder og i en lidt større bil. Den fuldelektriske MINI Countryman Electric er kraftigt konstrueret i et markant SUV-design med en karakteristisk udstråling.

Udforsk
Tusindvis af ladestationer med MINI Charging

Tusindvis af ladestationer med MINI Charging

Som ejer af den fuldt elektriske MINI eller plug-in hybrid-modellen, så har du automatisk mulighed for at blive tilkoblet MINI Charging, et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere i verden. Alene i Danmark er der 2.800 ladestandere i netværket.

Læs mere
Alt om at køre elektrisk

Alt om at køre elektrisk

Overvejer du at købe eller lease en plug-in hybrid eller en elbil? Så har du sikkert en masse spørgsmål. Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Læs mere

Kør MINI, kør elektrisk

MINI Cooper og MINI Countryman findes som 100% elektriske modeller. Uanset hvilken MINI elbil du vælger, får du rendyrket elektrisk køreglæde, hvor du kan nyde den effektive acceleration og den rappe kørekomfort.

Bredt udvalg af elektriske MINI hos Bayern AutoGroup

Sortimentet af elektriske MINI-modeller er under stadig udvikling, samtidig bliver el-teknologien, batterierne og rækkevidde hele tiden forbedre og forfinet. Og som altid finder du hos MINI den ideelle kombination af moderne bilteknologi og stilfud køreglæde.

Book prøvetur

Også brugte elektriske MINI-modeller

Du kan selvfølgelig også finde brugte, elektriske MINI. Og da de elektriske biler fylder mere og mere på vejene og flere, og flere har fundet ud af, hvor behageligt det er at køre elektrisk – så kan vi hos Bayern AutoGroup tilbyde et stadig større udvalg af brugte og velkørende elbiler.

Se udvalg