Elektriske MINI

Elektriske MINI

Elbilen MINI Cooper SE kører på vej

Elektriske MINI

Britisk design – nu også elektrisk

Sofistikeret, hæderkronet design kan naturligvis også være elektrisk! MINI findes derfor også i både en rent elektrisk model og en plug-in hybrid-model. Begge med alle de kendte MINI-dyder – såsom britisk håndværksdetaljer, stor kørekomfort og effektiv motorkraft – nu med nul CO2-udslip under kørsel.
MINI Cooper SE

MINI Cooper SE

Hurtig og effektiv – og helt igennem MINI-design. Særdeles velegnet til bykørsel og op til 234 kilometer på en fuld opladning.

Udforsk
MINI Countryman Plug-in Hybrid

MINI Countryman Plug-in Hybrid

Luksuriøs, elegant design og ægte MINI-elegance. Effektiv udnyttelse af både elmotor og benzinmotor. Op til 51 kilometer på ren el.

Udforsk
Tusindvis af ladestationer med MINI Charging

Tusindvis af ladestationer med MINI Charging

Som ejer af den fuldt elektriske MINI eller plug-in hybrid-modellen, så har du automatisk mulighed for at blive tilkoblet MINI Charging, et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere i verden. Alene i Danmark er der 2.800 ladestandere i netværket.

Læs mere
Alt om at køre elektrisk

Alt om at køre elektrisk

Overvejer du at købe eller lease en plug-in hybrid eller en elbil? Så har du sikkert en masse spørgsmål. Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Læs mere

Kør MINI, kør elektrisk

MINI Cooper og MINI Countryman findes som en henholdsvis 100% elektrisk model og en plug-in hybrid-model. Vælg mellem rendyrket elektrisk køreglæde, hvor du kan nyde den effektive acceleration og den rappe kørskomfort, eller du kan vælge at have både elmotor og benzinmotor, som du frit kan skifte imellem – alt efter kørselssituation.

Bredt udvalg af elektriske MINI hos Bayern AutoGroup

Sortimentet af elektriske MINI-modeller er under stadig udvikling, samtidig bliver el-teknologien, batterierne og rækkevidde hele tiden forbedre og forfinet. Og som altid finder du hos MINI den ideelle kombination af moderne bilteknologi og stilfud køreglæde.

Book prøvetur

Også brugte elektriske MINI-modeller

Du kan selvfølgelig også finde brugte, elektriske MINI. Og da de elektriske biler fylder mere og mere på vejene og flere, og flere har fundet ud af, hvor behageligt det er at køre elektrisk – så kan vi hos Bayern AutoGroup tilbyde et stadig større udvalg af brugte og velkørende elbiler.

Se udvalg