3100Px Skadescenter

BMW og MINI skadecentre

Hvis uheldet er ude, så står Bayern AutoGroups fem skadescentre og autoriserede værksteder klar til at hjælpe dig. Vores skadescentre ligger på Fyn og i Jylland – alle med faguddannet personale.

Har din bil fået en skade, så klik her:

Derfor skal du vælge Bayern AutoGroup

Hos os får din BMW eller MINI den mest kompetente skadesservice.
 • Vores fem skadescentre er autoriserede værksteder
 • Vi er eksperter i BMW og MINI
 • Medarbejderne gennemgår løbende kurser, så vi altid kan tilbyde den reparation netop din skade behøver
 • Vi klarer alle reparationer fra store skader til små glasskader og buler
 • Du bestemmer selv pladeværksted. Vi har fordelsaftale med alle toneangivende danske forsikringsselskaber, hvor vi uden undtagelse har et godt samarbejde med samtlige selskaber
 • Vi tilbyder lånebil uden beregning med op til 100 km og med mulighed for fraskrivelse af selvrisiko, mens din bil er på værksted

Vi gør det nemt for dig

Det er besværligt nok i sig selv at få en bilskade. Derfor gør vi det nemt for dig.
 • Vi udarbejder skadesrapport og sender den direkte til dit forsikringsselskab
 • Vi reparerer din bil
 • Vi stiller en lånebil til rådighed ved behov
 • Vi giver din bil et sidste eftersyn – og afleverer den naturligvis i rengjort tilstand
1305Px Skadescenter

BMW og MINI vejhjælp

Med BMW/MINI Vejhjælp er hjælpen altid lige ved hånden – det kræver kun et opkald.

Er uheldet ude, står vores fagkyndige medarbejdere klar til at hjælpe dig videre. Vi kan hjælpe med at få bilen bugseret til dit foretrukne, autoriserede BMW/MINI værksted, hvis ikke anden hjælp er mulig. Er din BMW eller MINI under 3 år gammel, eller har dit sidste værkstedsbesøg været på et autoriseret BMW- eller MINI-værksted, så henter vi din bil uden nogen omkostninger for dig.

 

Mere om vejhjælp

3100Px Skadescenter

Sådan gør du, når skaden er sket

For at vi kan servicere dig og din bil bedst muligt, når uheldet har været ude, så følg nedenstående vejledning.

1. Bevar roen

Når uheldet er ude, kan det være svært – men forsøg at bevare roen. Hvis der er en modpart, så undlad at diskutere skaden, men indsend i stedet din anmeldelse med info om modparten til dit forsikringsselskab. Så løser jeres forsikringsselskaber sagen imellem sig.

2. Dokumentation til forsikringen

Når skaden er stoppet, og du har sikret dig, at der ikke er tilskadekomne, så skal du indhente nogle praktiske oplysninger til forsikringen:

 • Tag billeder af uheldsstedet og skader på bil og ting. Husk dog, at det ikke må være på bekostning af din egen eller andres sikkerhed i trafikken
 • Hvis andre er involveret, så sørg for at få modpartens navn, adresse, telefonnummer, bilens nummerplade og forsikringsselskab
 • Få oplysninger på eventuelle vidner (navn, adresse, telefonnummer)
 • Notér dato, tid og sted

3. Brug for vejhjælp?

Hvis din bil ikke kan køre fra stedet, kan du kontakte BMW og MINI vejhjælp på tlf. 80 30 40 45. Du kan ringe døgnet rundt, 365 dage om året. Så sørger vi for, at din bil bliver hentet – eller repareret på stedet, hvis muligt.

4. Anmeld skaden til forsikringen

Kontakt dit eget forsikringsselskab og forklar skadens omfang. De vil hjælpe dig med at få lavet en korrekt skadesanmeldelse.

5. Kontakt os

Når du vælger at få skaden udbedret hos os, får din BMW eller MINI kompetent og autoriseret skadesservice. Vi sørger samtidig for alt det praktiske omkring udbedring af skaden og skadesrapport til dit forsikringsselskab. Kom i kontakt med os nedenfor.

6. Brug for lånebil?

Vi tilbyder lånebil uden beregning med op til 100 km og med mulighed for fraskrivelse af selvrisiko, mens din bil er på værksted.

Kontakt os

Vi garanterer dig, at vi tager god hånd om din bil, når du kontakter et af vores fem skadecentre.

Vælg hvilket skadecenter, du vil i kontakt med. Når du klikker på en by, åbner en mail til det valgte skadecenter. I mailen beder vi om nogle oplysninger og billeder fra dig for at kunne hjælpe dig på bedste vis.
Se gerne denne videoguide for beskrivelse af de billeder vi skal bruge: 

Tillad cookies, for at se denne video

 

 

AalborgAarhusKoldingEsbjergOdense

 

Brug for hjælp?

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon eller kigge forbi et af vores skadecentre. Find det nærmeste værksted på siden her.