3100Px Skadescenter

Skadecentre

Hos Bayern AutoGroup har vi 5 professionelle skadecentre på Fyn og i Jylland – alle med dygtigt personale, der står klar til at hjælpe, hvis uheldet er ude.

Vi er autoriseret værksted med indgående kendskab til en lang række bilmærkers moddeller, hvor vores personale løbende gennemgår kurser, så vi altid kan tilbyde den reparation netop din skade behøver.

Vi er eksperter i BMW og MINI.

Vi har et godt samarbejde med alle danske forsikringsselskaber, hvor vidensdeling er i fokus.

Vi klarer alle reparationer fra store skader til små glasskader og buler.

Vi tilbyder lånebil uden beregning med op til 100 km, og mulighed for fraskrivelse af selvrisiko, mens din bil er på værksted.

 

1305Px Skadescenter

Hvad gør du, hvis du har været ude for et uheld?

Er din BMW eller MINI under 3 år gammel eller har dit sidste værkstedsbesøg været på et autoriseret  BMW eller MINI værksted, så henter vi din skadede bil og får den bugseret til dit foretrukne Bayern AutoGroup værksted uden nogen omkostninger for dig. Dette er blot en af fordelene ved vores Mobile Care koncept.

Mobile Care kan hjælpe dig med:

  • Assistance ved driftsstop
  • Hjælp ved punktering og små uheld
  • Bugsering, taxa og hotel
  • Erstatningsbil
  • Hjemtransport
  • ... og meget mere

Mobile Care: +45 80304045

Har du haft et uheld, hvor andre er involveret?

Hvis du har været involveret i et uheld med andre er det vigtigt at gøre følgende:

  • Få modpartens registreringsnummer (nummerplade), navn, adresse, forsikringsselskab og kontaktoplysninger.
  • Notér navn, adresse og telefonnummer på eventuelle vidner.
  • Diskutér ikke skaden med modparten, men indsend i stedet din anmeldelse med info om modparten til dit forsikringsselskab. Så løser jeres forsikringsselskaber sagen imellem sig.

Tegn din bil og skaden på et stykke papir, det letter forståelse for forsikringsselskabet og hjælper dig huske, hvad der skete. Supplér gerne med billeder af skader, uheldet og uheldsstedet, hvis det er muligt. Husk dog, at det ikke må være på bekostning af din egen eller andres sikkerhed i trafikken.

750Px Skadescenter

Kontakt os – så tager vi god hånd om din bil

Når du har fået dokumenteret uheldet og indsamlet kontaktoplysninger på involverede og andre relevante personer, kan du med fordel tage kontakt til os.

Så sørger vi for, at din bil bliver hentet – eller repareret på stedet, hvis muligt. Under alle omstændigheder, så garanterer vi, at vi tager god hånd om din bil, når du kontakter et af vores 5 skadecentre.