Bayern AutoGroup-mekaniker udfører reparationer på bil

Skadescenter

Dit skadecenter i Jylland eller på Fyn

Hos Bayern AutoGroup har vi 5 professionelle og autoriserede skadecentre fordelt på Fyn og i Jylland. I hvert skadecenter står vores veluddannede medarbejdere klar til at gøre en forskel for dig, hvis du kommer ud for et uheld.

 

Anmeld skade

Kontakt Bayern AutoGroup og lad os fikse din bil

Kontakt Bayern AutoGroup og lad os fikse din bil

Når du har indsamlet alle oplysninger på involverede og dokumentation på skader og uheldets omfang, kan du tage kontakt til os.

Vi garanterer, at vi tager os godt af dig og din bil, når du kontakter et af vores skadecentre, så du igen kan blive godt kørende.

Ekspert personale

Ekspert personale

Alle Bayern AutoGroups skadecentre har autoriseret værksted med ekspertise i en lang række bilmodeller og med ekspertviden om BMW og MINI. Vores medarbejdere modtager kurser og efteruddannelse direkte fra BMW og MINI, så du er sikret, at vi altid kan tilbyde den bedste løsning og rette behandling af hver enkelt skade.

Udvikling og samarbejde er vigtigt for os, og derfor er vi også rigtig glade for det gode samarbejde vi har opbygget med alle danske forsikringsselskaber. Det betyder bl.a., at vi sammen med dit forsikringsselskab ofte kan tilbyde en lånebil, så din hverdag ikke behøver gå i stå, bare fordi bilen står stille.

Uanset din skades omfang er vi klar til at hjælpe med reparationen.

Uheld med andre involveret?

Bliver du involveret i et uheld med andre personer, er der en række tiltag, der er vigtige.

1.

Først er det vigtigt at få oplysninger på de andre involverede i form af navn, adresse, forsikringsselskab, telefonnummer og ikke mindst den involverede bils nummerplade/registreringsnummer.

2.

Hvis der er andre vidner til stede, kan det være vigtigt at få de vigtigste kontaktoplysninger på dem også.

3.

Undgå skænderi og diskussion med andre involverede, men indsend i stedet alle informationer til dit eget forsikringsselskab, der derefter vil løse sagen med de andre involveredes forsikringsselskaber.

4.

Gør det let for dit forsikringsselskab. Lav en optegning over din bil, og vis så vidt muligt skaden på tegningen. Det kan være en stor hjælp for dem, ligesom det kan hjælpe dig til at huske, hvad der egentlig skete.

5.

Billeder fra ulykkestedet og bilens skader er også en god idé at sende med, hvis det er muligt uden at sætte dig selv eller andre i nogen form for fare.

Anmeld skade

Herunder kan du anmelde din skade, dog hjælper du os meget hvis du tager gode billeder. Se vores guide til skadesfotografering her:

Video-guide

Ingen billeder er valgt i øjeblikket, brug multi-select for mere end 1 billede

Guide til skadesfotografering

Tillad cookies, for at se denne video

Genvej til

Erstatningsbil

Erstatningsbil

Vejhjælp

Vejhjælp

Prismatch

Prismatch