Leasing hos Bayern AutoGroup

Hos Bayern AutoGroup har vi mange års erfaring i alle former for leasing. Vores fornemste opgave har altid været, at finde den bedste leasingløsning til dig eller dit firma. Vælg nedenfor om du vil læse mere om privatleasing eller erhvervsleasing.

Privatleasing

Privatleasing

Privatleasing er for dig, der som privatperson vil lease en bil. Hos Bayern AutoGroup tilbyder vi privatleasing af nye og brugte biler både i længere og kortere perioder – alt efter, hvad der passer dig.

Mere om privatleasing
Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing er for dig, der vil lease en bil gennem et firma. Vi kan hjælpe med erhvervsleasing – uanset om du fra en enkeltmandsvirksomhed eller et større firma.

Mere om erhvervsleasing

Andre former for leasing

Foruden klassisk privatleasing og erhvervsleasing tilbyder vi hos Bayern AutoGroup også andre former for leasing.

Korttidsleasing

Korttidsleasing

Der kan være mange gode grunde til, at du har brug for at kunne lease en bil i en kort periode. Det kan være, du venter på din nye bil. Eller du har fået behov for to biler i en periode. Uanset dit behov har vi en bil til dig.

Mere om korttidsleasing
Sæsonleasing

Sæsonleasing

Drømmer du om en cabriolet i sommermånederne eller en stor firhjulstrækker i vintermånederne? Sæsonleasing laves typisk på biler, der kun skal køre nogle måneder af året. Herved betales der kun afgift af bilen, når den kører.

Mere om sæsonleasing
Splitleasing

Splitleasing

Ved splitleasing udarbejdes to leasingkontrakter. Den ene til arbejdstager som privatperson og den anden til arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af fordelingen mellem arbejdsrelateret- og privat kørsel.

Mere om splitleasing

Mere om leasing

Privatleasing og erhversleasing hos Bayern AutoGroup

Hos os møder du et gennemtestet økonomisk set-up, der sikrer dig, som kunde, mod uventede overraskelser. Så læn dig trygt tilbage og koncentrer dig om glæden ved at køre.

Fordele ved leasing

I Danmark har leasing flere fordele, men den primære er fleksibiliteten i forhold til betaling af registreringsafgiften. Når du leaser, frem for at låne penge og købe din bil, opnår du også store fordele, hvis du f.eks. efter halvandet år ønsker at skifte din bil ud. Konverteringen vil typisk være markant billigere ved leasing, fordi bilen står uden fuld registreringsafgift.