Privatleasing hos Bayern AutoGroup

Privatleasing af BMW og MINI

Med privatleasing hos Bayern AutoGroup kan du koncentrere dig om essensen af vores brands – nemlig køreglæde. Vi fokuserer nemlig hellere på glæde, fleksibilitet og tryghed fremfor bøvl og bekymringer. Vælg nedenfor, om du vil læse om privatleasing af nye eller brugte biler.

Privatleasing af nye biler

Privatleasing af nye biler

Vi tilbyder privatleasing af nye BMW'er og MINI'er. Se udvalg og priser.

Læs mere
Privatleasing af brugte biler

Privatleasing af brugte biler

Vi tilbyder privatleasing af brugte BMW'er og MINI'er. Se udvalg og priser.

Læs mere

Hvor lang tid vil du privatlease?

Hos Bayern AutoGroup har du mulighed for at vælge, om du ønsker at privatlease i kortere eller længere tid. Vi tilbyder klassisk privatleasing, som typisk er mellem 12-36 mdr. Derudover tilbyder vi korttidsleasing på mellem 6-12 mdr. og sæsonleasing for biler, der kun skal køre nogle måneder af året.

Korttidsleasing

Korttidsleasing

Der kan være mange gode grunde til, at du har brug for at kunne lease en bil i en kort periode. Det kan være, du venter på din nye bil. Eller du har fået behov for to biler i en periode. Uanset dit behov har vi en bil til dig.

Mere om korttidsleasing
Sæsonleasing

Sæsonleasing

Drømmer du om en cabriolet i sommermånederne eller en stor firhjulstrækker i vintermånederne? Sæsonleasing laves typisk på biler, der kun skal køre nogle måneder af året. Herved betales der kun afgift af bilen, når den kører.

Mere om sæsonleasing

Vi tilbyder også erhvervsleasing

Mere om privatleasing

Hvad koster privatleasing?

Når leasing tilbud sammenlignes er det vigtigt at være opmærksom på, at man sammenligner ens tilbud. Det kan til tider være svært at gennemskue, og en forkert beslutning kan blive en dyr affære. Vi ønsker, at hjælpe dig til den bedste aftale for færrest muligt penge.

Vi tilbyder faste priser, så der ikke kommer nogen uventede overraskelser.

Kan I skaffe biler hjem fra udlandet?

Ja. Hos Bayern AutoGroup ønsker vi, at hjælpe dig med at finde din drømmebil. Har vi den ikke på lager, finder vi den i Tyskland.