Få en attraktiv erhvervsleasing af din bil

Erhvervsleasing af BMW og MINI

Erhvervsleasing er for dig, der vil lease en bil gennem et firma. Vi kan hjælpe med erhvervsleasing – uanset om du er fra en enkeltmandsvirksomhed eller et større firma.
Erhvervsleasing af nye biler

Erhvervsleasing af nye biler

Ønsker du at se vores store udvalg af nye leasingbiler samt finde information om bl.a. beskatningspris og leveringstider, så finder du dette hos vores søsterselskab NCG Fleet. De har stor erfaring på firmabilsområdet, og de vejleder gerne, så du får opfyldt dine behov så præcist muligt.

Læs mere på ncgfleet.dk
Erhvervsleasing af brugte biler

Erhvervsleasing af brugte biler

Ønsker du at erhvervslease en brugt bil, så kan vores søsterselskab NCG Leasing hjælpe med dette. De har stor ekspertise inden for leasing af brugte biler, og de har et bredt udvalg, du kan vælge imellem. Skulle de ikke have bilen, du søger, så hjælper de dig med at finde den.

Læs mere på ncgleasing.dk

Hvilken type erhvervsleasing søger du?

Hos Bayern AutoGroup tilbyder vi foruden klassisk erhvervsleasing også disse former for erhvervsleasing.
Splitleasing

Splitleasing

Ved splitleasing udarbejdes to leasingkontrakter. Den ene til arbejdstager som privatperson og den anden til arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af fordelingen mellem arbejdsrelateret- og privat kørsel.

Mere om splitleasing
Korttidsleasing

Korttidsleasing

Der kan være mange gode grunde til, at du har brug for at kunne lease en bil i en kort periode. Det kan være, du venter på din nye bil. Eller du har fået behov for to biler i en periode. Uanset dit behov har vi en bil til dig.

Mere om korttidsleasing
Sæsonleasing

Sæsonleasing

Drømmer du om en cabriolet i sommermånederne eller en stor firehjulstrækker i vintermånederne? Sæsonleasing laves typisk på biler, der kun skal køre nogle måneder af året. Herved betales der kun afgift af bilen, når den kører.

Mere om sæsonleasing

Vi tilbyder også privatleasing

Mere om erhvervsleasing

Leasing giver frihed på landevejen

Hvad er den bedste løsning, når du skal finde din næste firmabil? Skal den købes eller leases, og hvis du vælger at erhvervslease bil, hvilken leasingform skal du så vælge? Der er mange valgmuligheder og regler at holde styr på, så du skal træffe mange beslutninger, inden du når til det sjove, nemlig at vælge den helt rigtige bil. Hos Bayern AutoGroup er vi specialister i at hjælpe dig og give overblik, uanset om du skal have en ny bil, eller om du vil erhvervslease en brugt bil.

Vil du erhvervslease en ny eller brugt bil?

Du har både mulighed for at vælge erhvervsleasing af ny bil og erhvervsleasing af brugt bil. Hvis du vælger en ny bil, slipper du og virksomheden for at bekymre jer om bilens restværdi, når den skal leveres tilbage. Vælger du en brugt bil, slipper du for at betale registreringsafgiften ved indgåelse af leasingaftalen, og du har fuld frihed og fleksibilitet til at styre din biløkonomi.

Kompetent rådgivning om erhvervsleasing

Vores personale har en enorm viden om BMW og MINI. Derfor får du en yderst kompetent service, hvis du lader os rådgive dig om erhvervsleasing af BMW, for vi kender både bilerne og de mange erhvervsleasing-regler. Derfor er Bayern AutoGroup den rigtige samarbejdspartner for dig, når du og din virksomhed skal have den bedste rådgivning og finde den bedste aftale for erhvervsleasing af både nye og brugte biler.

En ny firmabil i førsteklasses kvalitet

Med erhvervsleasing hos Bayern AutoGroup har du et stort udvalg af forskellige biler. Vi har alle typer af BMW fra de forskellige serier, i sedan-modeller, coupé-modeller, SUV, cabriolet og så videre. Desuden kan du på mange af modellerne vælge mellem forskellige drivlinjer, så du kan både erhvervslease, hvis du har brug for en benzinbil, en elbil eller en hybridbil. Vi har også et stort udvalg, hvis du vil erhvervslease en MINI, og vi har altid et bredt udvalg af andre bilmærker til dig, der vil erhvervslease en brugt bil. Alle bilerne er gennemtestede og serviceret fra køler til bagskærm af vores særligt uddannede mekanikere. Det giver dig mulighed for at erhvervslease nøjagtig den bil, der passer til dit kørselsbehov.

Vælg mellem operationel eller finansiel leasing

Der findes en lang række muligheder for erhvervsleasing af bil. Uanset om du er mest til den ene eller den anden løsning, er Bayern AutoGroup klar til at give dig kompetent og professionel vejledning. Når du skal beslutte dig for, hvordan du vil sammensætte din erhvervsleasing, skal du vælge imellem: Operationel leasing og finansiel leasing.

Hvad er forskellen på operationel og finansiel leasing?

Operationel leasing bliver især anvendt ved erhvervsleasing af ny bil. Her kender du dine udgifter ud fra leasingaftalen, for når bilen skal leveres tilbage, er det Bayern AutoGroup, der afholder risikoen i forhold til bilens restværdi. Finansiel leasing bruges ofte ved erhvervsleasing af brugte biler. Her er din månedlige udgift mindre, til gengæld skal du selv indfri restværdien i bilen, når den leveres tilbage. Her har du hele Europa som din markedsplads, så du har masser af muligheder for at sælge bilen og indfri det beløb, bilen er værd.

Andre former for erhvervsleasing

Der findes også andre leasingmuligheder, du kan overveje, når du skal erhvervslease bil. En af dem er splitleasing, der er en fordel, hvis du kun bruger bilen privat i mindre end 30% af tiden. Og med korttidsleasing bliver din erhvervsleasing endnu mere fleksibel.

Er du i tvivl om, hvilken type erhvervsleasing, du skal vælge, kan du altid få råd og kyndig vejledning hos Bayern AutoGroup.

Vi kan skaffe biler fra Tyskland

Erhvervsleasing af ny bil eller brugt bil kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig, når du skal finde ud af, hvordan du skal forholde dig til alle mulighederne.

Vi har mange forskellige modeller af både BMW, MINI og andre bilmærker, og hvis du ønsker en helt særlig bil, leder vi gerne efter den, indtil vi finder den. Hvis vi skal hente den hjem fra Tyskland, gør vi det gerne til en fast og aftalt pris.

Vi hjælper dig med regler om erhvervsleasing

Vi hjælper dig til en erhvervsleasingaftale, der passer til dine behov, og vi sørger for, at dine udgifter er så gennemsigtige som muligt. Med erhvervsleasing af bil kan du nemlig få fuldt overblik over dine biludgifter i hele leasingperioden. Vælger du operationel leasing, er service og reparation med i leasingprisen, ligesom du ikke skal bekymre dig om bilens restværdi, når den leveres tilbage.

For brugeren af en erhvervsleaset bil er det beskatningsgrundlaget, der er det interessante. Det er nemlig dette - sammen med bilens alder - der afgør, hvor meget det koster dig at have firmabil. Lad Bayern AutoGroup hjælpe dig med at forstå reglerne for erhvervsleasing af bil, så der ikke er noget, der overrasker dig.