Værksted

Velkommen til dit autoriserede BMW- og MINI-værksted.

Din BMW og MINI fortjener at komme i de bedste hænder, når den skal til service eller skal repareres. Hos os møder du altid kompetente medarbejdere og god service. Alle vores mekanikere er faguddannede, og vi benytter originale reservedele. Her på siden har vi samlet alle vores værkstedsydelser, så du nemt og hurtigt kan få et solidt overblik.

Book nemt din værkstedstid online

Service

Service

Service

Hos Bayern AutoGroup står vores faguddannede og autoriserede mekanikere parate til at give din BMW eller MINI den bedst tænkelige servicegennemgang. F.eks. får du også tilbudt en servicevideo.

Læs mere
Serviceaftaler

Serviceaftaler

En serviceaftale giver overblik over udgifterne. Vi indkalder din bil, når tiden er inde til en servicegennemgang. Du kan tegne serviceaftaler på både nye og brugte biler.

Læs mere
Service 5+

Service 5+

Vores konkurrencedygtige servicekoncept til BMW- og MINI-modeller, der er over 5 år gamle. Det giver dig den sikkerhed, der ligger i at benytte et autoriseret værksted.

Læs mere
Prismatch

Prismatch

Skal din bil på værksted, så tilbyder vi et prismatch, så længe du har et skriftligt tilbud, hvor der er brugt nye originale reservedel. Dét fortjener din BMW eller MINI.

Læs mere
Erstatningsbil

Erstatningsbil

Har du brug for en erstatningsbil, mens din egen bil er på værksted? Vi har altid forskellige modeller til rådighed, som du kan leje.

Læs mere
Venteområde

Venteområde

I alle afdelinger af Bayern AutoGroup har vi hyggelige venteområder, hvor du kan sidde i fred og ro, mens din bil bliver færdig på værkstedet.

Læs mere

Produkter

Skadecenter

Skadecenter

Vores autoriserede værksteder er specialister i BMW og MINI, og har også et omfattede kendskab til andre bilmodeller. Vores personale står altid parate til at hjælpe.

Læs mere
Reservedele

Reservedele

Brug altid originale reservedele til din BMW og MINI. Kan du bedst lide selv at reparere din bil? Vi hjælper gerne med at fremskaffe de rigtige, originale reservedele.

Læs mere
Bilpleje og ekstraudstyr

Bilpleje og ekstraudstyr

Vi råder over et stort udvalg af eftermonterbart ekstraudstyr. Vi tilbyder desuden bl.a. lakforsegling, læderindtræk, solfilm og læssekantsfolie samt sædepleje.

Læs mere
Eftermonteret udstyr

Eftermonteret udstyr

Søger du tilbehør – f.eks. en cykelanhænger, trådløse opladere eller nye måtter til bilen til din bil – så finder du det hos os. Kig ind og lad dig inspirere.

Læs mere
Vejhjælp

Vejhjælp

Har du været ude for et biluheld, driftsstop eller en punktering? Med vores Vejhjælp står vores faguddannede medarbejdere klar til at hjælpe dig videre. Døgnet rundt.

Læs mere
Dækopbevaring

Dækopbevaring

Skal vi skifte din bils dæk for dig? Vi tilbyder også at opbevare dækkene for dig indtil næste sæson. Så slipper du for besværet.

Læs mere