Bayern AutoGroup bil på værksted

Værksted

Velkommen på værkstedet

Herunder kan du finde alt om vores værksted og vores services.

Hos Bayern AutoGroup følger vi dig og din bil hele vejen. Lad os hjælpe dig med service, reparationer, dækskift, montering af ekstraudstyr og så videre. Vi sørger for, at du altid er godt på vej, uanset om din bil er helt ny, eller om du har købt den brugt.

 

Book værkstedstid

Service og serviceaftaler

Service og serviceaftaler

Se alle vores ydelser indenfor service, serviceaftaler, vejhjælp og meget mere. Vi tilbyder både serviceaftaler til nye og brugte biler.

Læs mere
Skadescenter

Skadescenter

Vores professionelle skadecentre er din hjælp til at komme videre, hvis du har været ude for et uheld. Vores medarbejdere er veluddannede, og de er eksperter i både BMW og MINI.

Læs mere
Tjenester

Tjenester

Vores værksteder er både eksperter i reparationer og vedligeholdelse af din bil. Vi tilbyder vejhjælp, dækskift, dækopbevaring og meget andet.

Læs mere
Udstyr & tilbehør

Udstyr & tilbehør

Har du et ønske om at personliggøre din bil med ekstra tilbehør eller udstyr, finder du masser af muligheder hos os, og vi hjælper dig naturligvis gerne med montering.

Læs mere
Dæk & fælge

Dæk & fælge

Uanset årstid, så er alle vores dæk gennemtestede, så du kan være sikker på, at både køredynamik og vejsikkerhed er i top - både sommer og vinter.

Læs mere
Bayern AutoGroup mekaniker på et værksted
Bayern AutoGroup mekaniker der reparerer en MINI

Find dit værksted

Se adresse og kontaktinfo under den enkelte forhandler. 

Genvej til

Serviceaftaler

Serviceaftaler

Erstatningsbil

Erstatningsbil

Vejhjælp

Vejhjælp