Brugte biler

Brugte biler

166 biler
166 biler
Premium Selection
Leasing
Du har set 24 af 166 biler

Brugt BMW til en skarp pris → Se vores store udvalg her

Er du på jagt efter din næste brugte bil? Hvis du overvejer en BMW, kan vi sagtens forstå dig.

For BMW producerer helt uovertrufne biler, der med garanti vil give dig en stor køreglæde.

Her på siden kan du se vores store udvalg af brugte BMW’er til salg. Og vi kommer også med 4 gode råd til dig, der overvejer at købe en brugt bil.

Vi har en brugt bil til dig 

Uanset om du leder efter en elbil, stationcar, SUV, eller noget helt femte, har vi den rigtige BMW eller MINI til dig.

Vores udvalg af brugte BMW’er er stort og omfatter blandt andet de populære 1-, 3-, og 5-serier, som er blandt BMW’s mest solgte - med god grund.

Fælles for alle vores biler er den kraftige motor og den store køreglæde, som alle BMW-ejere kan skrive under på.

Udover Danmarks største udvalg af brugte BMW’er tilbyder vi også forskellige skarpe serviceaftaler, der er specielt tilpasset din bils alder.

Vil du gerne kræse lidt ekstra om din bil? Vi kan hjælpe med diverse bilplejeydelser, der giver din bil et ekstra skarpt look.

Køb eller lease - begge dele er muligt

Vil du købe en brugt BMW? Eller passer det bedre til dine behov at lease? Begge dele er naturligvis muligt hos Bayern AutoGroup.

Hvis vi ikke har præcis din drømmebil på lager, finder vi den med garanti til dig.

Vi har en specialist ansat, der er verdensmester i at finde de helt rigtige biler på det tyske marked. Og han er samtidig ekspert i at hjælpe med leasing af brugte biler.

Hos Bayern AutoGroup er du i trygge hænder og kan se frem til 100 % køreglæde i din næste  BMW.

Vil du ud på en prøvetur?

Har du fundet en brugt BMW eller MINI, du gerne vil ud og prøvekøre? Så skal du starte med at kontakte os.

For på grund af COVID-19 er der særlige procedurer forbundet med en prøvetur. Din sikkerhed er det vigtigste, og derfor overholder vi alle retningslinjer, så du sikkert kan prøvekøre din næste drømmebil.

Køb brugt bil → 5 gode råd 

Hvis du gerne vil købe en ny brugt bil, har du formentlig mange spørgsmål. Og derfor har vi her 5 gode råd til alle, der overvejer at købe en brugt bil:

Nr. 1 - Hvad er de løbende udgifter?
Selve bilens pris - samt eventuelle tillæg som levering mm. - er én ting. Noget andet er selvfølgelig, hvor langt bilen kører på literen, samt hvad den koster i grøn ejerafgift. Vær sikker på at du har tænkt de udgifter ind i dit bilbudget.

Nr. 2 - Hvor længe skal jeg have bilen?
Ældre biler er ofte dyrere i ejerafgift end nyere biler. Og nyere biler kører tit længere på literen, men er så også ofte dyrere at købe. Derfor giver det mening at tænke over, hvor længe du planlægger at have bilen. Hvis du køber en brugt bil og planlægger at have den i en længere årrække, vil det ofte være det bedste økonomiske valg at købe en lidt nyere brugt bil.

Nr. 3 - Hvad er mit behov?
Det lyder banalt, men tænk grundigt over hvad du skal bruge bilen til. Skal du pendle langt hver dag? Køre til Italien to gange om året på ferie? Eller noget helt andet? Din bil skal gerne matche dine behov.

Nr. 4 - Prøvekør flere forskellige modeller
Det er altid en god idé at prøvekøre forskellige modeller - både dem du har i kikkerten og dem der er på ‘måske’ listen. Ved at køre nogle ture får du en fornemmelse af, hvordan den givne bil er at køre i - og det skal jo gerne være en god oplevelse, hver gang du sætter dig ud i din bil.

Nr. 5 - Er bilen ordentligt vedligeholdt?
Undersøg altid bilens servicebog og spørg ind til større reparationer. En alarmklokke skal ringe i dit hoved, hvis servicebogen ikke er i orden, eller hvis bilen har haft større skader.

Hos Bayern AutoGroup tilbyder vi BMW certificerede brugte biler - vi kalder dem PremiumSelection. Hvis du køber en brugt BMW med dette certifikat, er bilen næsten som ny. Det er din garanti for, at bilen er 100% i orden, og du får 12 måneders garanti med i købet.

BMW - Tysk luksus i mere end 100 år

BMW - eller Bayerische Motoren Werke som det står for - blev grundlagt i München i 1916. Og virksomheden har stadig hovedsæde her den dag i dag. BMW blev for alvor kendt i 1930’erne, da de udviklede biler med 6 cylindre og høj kvalitet.

I dag producerer BMW både kvalitetsbiler i mellemklassen og - særligt siden 1980’erne - luksusbiler i absolut verdensklasse.