Fuld strøm på den berømte BMW-køreglæde

Du finder et bredt sortiment af effektive elbiler hos BMW – sofistikerede, elegante og fuldt elektriske og effektive plug-in hybrid-modeller. Det betyder BMW-køreglæde uden kompromis. Så hvis du vil nyde den nyeste bilteknologi omsat til uforfalsket elektrisk køreglæde, så kig nærmere på det store udvalg af luksuriøse BMW-elbiler og plug-in modeller hos Bayern AutoGroup.
Fuldt elektrisk BMW-køreglæde i en elbil

Fuldt elektrisk BMW-køreglæde i en elbil

BMW har et velfortjent renomé som effektive og karaktérfulde luksusbiler. Og de stolte traditioner er nu ført videre indenfor den brede vifte af 100% elektriske BMW-biler. Nyd den hurtige acceleration, den smidige kørekomfort og den kraftfulde elmotor, der sikrer, at du leverer nul CO2-udslip under kørsel.

Se udvalg
To forskellige former for BMW-køreglæde med plug-in hybrid

To forskellige former for BMW-køreglæde med plug-in hybrid

BMW har udviklet en række højtydende plug-in hybrid-modeller, der kombinerer den kendte BMW-motorkvalitet med det nyeste indenfor elektrisk motorkraft. Det sikrer dig en unik køreoplevelse, uanset om du benytter benzinmotoren, eller skifter til den effektive elmotor. Maksimal BMW-køreglæde uanset hvad.

Se udvalg
Tusindvis af ladestationer med BMW Charging

Tusindvis af ladestationer med BMW Charging

Som ejer af en fuldt elektrisk BMW eller en plug-in hybrid-model, så har du automatisk mulighed for at blive tilkoblet et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere: BMW Charging. Alene i Danmark er der 2.800 ladestandere i netværket.

Læs mere
Alt om at køre elektrisk

Alt om at køre elektrisk

Overvejer du at købe eller lease en plug-in hybrid eller en elbil? Så har du sikkert en masse spørgsmål. Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Læs mere