Se vores udvalg af BMW plug-in hybridbiler

XM

XM

Eksklusiv, ekspressiv og elektrificeret. En nyudviklet V8 motor og en kraftig elmotor med op til 88 kilometers rækkevidde. Den er skabt til at revolutionere.

Udforsk
2-serie Active Tourer plug-in hybrid

2-serie Active Tourer plug-in hybrid

Sporty og innovativ – og med masser af køredynamik. Og alligevel med plads til hele familien. Elektrisk rækkevidde op til 80 kilometer.

Udforsk
3-serie Touring plug-in hybrid

3-serie Touring plug-in hybrid

God plads i kabinen, rigelig motorkraft og smukt design. Sportig og praktik på én gang. Elektrisk rækkevidde op til 60 kilometer.

Udforsk
5-serie Sedan plug-in hybrid

5-serie Sedan plug-in hybrid

Den klassiske forretningsbil som plug-in! Unik komfort, unik køreglæde, unik BMW-overskud.

Udforsk
5-serie Touring plug-in hybrid

5-serie Touring plug-in hybrid

Elegant og sporty stationcar. Masser af plads og masser af BMW, og med et overskud af motorkraft. Elektrisk rækkevidde op til 57 kilometer.

Udforsk
7-serie Sedan plug-in hybrid

7-serie Sedan plug-in hybrid

Luksus – uden kompromis. Alt inden for bilteknologi og eksklusiv BMW-køreglæde. Kort sagt både ydelse og nydelse. Elektrisk rækkevidde op til 58 kilometer.

Udforsk
X1 plug-in hybrid

X1 plug-in hybrid

Effektiv firehjulstræk og overskud af motorkraft fra både el- og benzinmotorerne. Elektrisk rækkevidde op til 52 kilometer.

Udforsk
X3 plug-in hybrid

X3 plug-in hybrid

Atletisk, kraftfuld og moderne. Masser af plads og masser af luksus. Kombinationen af benzinmotor og elmotor sikrer en ægte BMW-køreglæde.

Udforsk
X5 plug-in hybrid

X5 plug-in hybrid

Firehjulstræk, unik køredynamik og et selvsikkert design. Udelukkende luksuriøse materialer. Helt op til 80 kilometer på ren el.

Udforsk

Det bedste fra begge verdener

Med en BMW plug-in-hybrid får du den bedste kombination af benzin- og eldrevne motorer. Du vil opleve maksimal fleksibilitet, der passer perfekt til dine daglige behov.
BMW oplades

Elektrisk og emissionsfri kørsel er ideel i bytrafikken og ved kortere pendlerture. På længere ture og på motorvejen, kan du nyde forbrændingsmotorens rækkevidde. Takket være intelligent energifordeling skifter din BMW automatisk, hvilket garanterer dig maksimal effektivitet.

Har du spørgsmål til, hvad det vil sige at køre plug-in hybrid, så står medarbejderne altid parat med rådgivning og vejledning. Du kan også tage et kig på vores elektriske guide, hvor du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål.

Læs mere

BMW Charging

Blandt de mange fordele, der følger med at køre i en fuldt elektrisk BMW eller en plug-in hybrid-model, er, at du automatisk har mulighed for at nyde godt af BMW Charging. Her får adgang til næsten 3.000 ladestandere alene i Danmark og mere end 210.000 ladestandere på verdensplan.

Læs mere

Bredt udvalg af plug-in hybridbiler hos Bayern AutoGroup

Sortimentet af plug in-modeller hos BMW bliver hele tiden større og større, samtidig bliver el-teknologien, batterierne og rækkevidde hele tiden forbedre og forfinet. Og som altid er BMW forrest, når det gælder om at kombinere moderne bilteknologi med effektfuld køreglæde.

Book prøvetur

Også brugte plug-in hybridbiler

Du kan selvfølgelig også finde gode, brugte BMW plug in-modeller. Og da de elektriske biler fylder mere og mere på vejene og flere, og flere har fundet ud af, hvor behageligt det er at køre elektrisk – så kan vi hos Bayern AutoGroup tilbyde et stadig større udvalg af brugte og velkørende elbiler.

Se udvalg