Kørende BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring

BMW 5-serie Touring. 197 hk. Forbrug 17,9-19,2 km/l. CO2-udledning 136-146 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Et helt nyt niveau af dynamik

Exceptionel køredynamik, et atletisk udseende og en yderst god komfort. Disse ord beskriver BMW 5-serie Touring på bedste vis. Bilen er en funktionel og sporty stationcar med ny teknologi og masser af plads i den rummelige kabine og i bagagerummet. Det er den perfekte familiebil i fritiden samtidig med, den er oplagt til forretningsformål.

Fantastiske højdepunkter

Fremtoning er alt

Fremtoning er alt

BMW 5-serie Touring er perfekt til de lange køreture, uanset om det er med familien eller i forbindelse med arbejde. Med høj komfort på alle pladser, god benplads og assistentsystemer, er bilen fuldstændig oplagt til folk, der bruger meget tid på vejen eller dem, der elsker kør-selv-ferier. Bilen har også automatisk aktivering af bagagerumsklappen, en separat åbning ved bagruden, bagagerumspakke og meget mere, som gør bilen helt perfekt til dig, der skal have plads til meget i bilen. Bagagerummet kan udvides fra 570 liter til 1.700 liter. 

Bedre end de andre

Bedre end de andre

Med BMW TwinPower Turbo-motorer, en letvægtskonstruktion, Integral Aktiv Styring og ADAPTIVE er BMW 5-serie Touring altid er foran konkurrenterne. De gode køreegenskaber pakket ind i konturerne af en sporty stationcar giver en helt unik køreoplevelse, der er vanedannende.

Intelligente systemer, der øger komfort, sikkerhed og produktivitet

Intelligente systemer, der øger komfort, sikkerhed og produktivitet

Med de mange assistentsystemer og tilkoblingssystemer, sikrer BMW 5-serie Touring den højeste komfort, sikkerhed og produktivitet. For eksempel har bilen On-Street Parking Information, Microsoft Office 365, WLAN-hotspot, Concierge Service, Remote Control Parking og Parking Assistant Plus med 3D View.

Køreoplevelse på et højere plan

 

Med Integral Aktiv Styring har bilen en øget manøvredygtighed og smidighed. Bilen har også Driving Experience Control med ADAPTIVE, der giver føreren mulighed for at skifte mellem forskellige køreprogrammer og tilpasse kørslen efter vej- og kørselsforhold. Afslutningsvist har bilen BMW Efficient Lightweight, som er en letvægtskonstruktion, der øger køredynamikken og effektiviteten.

 

Læs mere