Den helt nye i5 Touring

BMW i5 eDrive40 Touring. Rækkevidde 558 km. Forbrug 16,6-16,9 kWh/100 km. Opladningstid under optimale forhold v/normalopladning 0-100% ved 11 kW: 8,5 timer. Hurtig-/lynopladningopladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO2-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vist med ekstraudstyr. Leveringstid 6-7 mdr.

 

Storladen elegance på ren strøm

Nu findes BMW i5 Touring som ren elbil. Denne stationcar udstråler al den køreglæde og elegance, som du altid kan forvente af BMW, og så er der plads til alle de udfordringer og oplevelser, du kan drømme om - og en rækkevidde helt op til 558 km.

Højdepunkter

 Klassisk komfort i nye rammer

Klassisk komfort i nye rammer

BMW i5 Touring mangler hverken power eller temperament. Som elbil giver den dig forrygende præstationer med 340 hk og en acceleration 0-100 km/t på bare 6,1 sek. Læg dertil, at designet er rendyrket klasse både udvendig og indvendig, og du har en stationcar, der er skabt til den store familie eller til en hverdag på landevejen.

 Plads i massevis

Plads i massevis

Både i førersædet og på alle passagersæder vil du opleve BMW i5 Touring som en  stationcar, hvor der er tænkt på det hele og tænkt på alle. Desuden kan bagagerumskapaciteten nemt øges fra 570 liter til 1.700 liter ved at slå bagsæderne ned.

Digitale tjenester

Digitale tjenester

360 graders kamera og vognbaneassistent er bare nogle af de teknologiske og innovative tjenester, du kan nyde godt af i din BMW i5 Touring. Det digitale hjerte findes i den smukt svungne BMW Curved Display, der giver dig adgang til alt det, der gør køreturen i denne stationcar endnu sjovere og endnu mere komfortabel.

Design

Det udvendige design

BMW i5 Touring er på samme tid en stor og rummelig bil, men samtidig en stationcar med et let, smidigt og elegant udtryk. Uanset om du betragter den forfra, bagfra eller fra siden.
Fronten

Fronten

Du er aldrig i tvivl om, at det på samme tid er en nyskabende og helt klassisk BMW, når du ser i5 Touring forfra. De fornemt formede nyrer og LED-forlygterne er i sig selv iøjnefaldende, og de kan få et ekstra skud elegance med BMW Iconic Glow, der naturligvis også er en mulighed i denne stationcar.

Siden

Siden

Selvom BMW i5 Touring er en stor og meget rummelig stationcar, er designudtrykket helt rent og afbalanceret. De gennemførte linjer fra front til bagende giver et blidt og smidigt udtryk, der modvirker enhver tendens til, at den ser stor og tung ud. Du ser tydeligt, at BMW i5 Touring er en stor bil, men samtidig forbløffes du over, hvor let udtrykket alligevel er.

Bagenden

Bagenden

Med sine brede skuldre, der fortsætter helt til de smukt udformede baglygter, har BMW i5 Touring masser af plads af bredde, men samtidig er denne stationcar designet til at have en sportslig attitude med sine elegante vinkler omkring bagruden. 

Det indvendige design

BMW i5 Touring giver dig alle muligheder for at sætte den mest inspirerende ramme om dine køreture. Interiøret kan sammensættes, som du ønsker, men uanset om du vælger lædersæder eller ej, om du vælger den ene eller den anden farve og om du vil tilføje en af de mange innovative tilføjelsesmuligheder, så får du en bil, du kun kan nyde at være i.
Cockpit

Cockpit

Når du sidder bag rattet i din BMW i5 Touring bliver du slået af bilens imponerende måde at give adgang til de utallige og avancerede muligheder på en simpel måde. Med en behagelig lyssætning og en logisk opbygning af bilens instrumentering, kan du ubesværet nyde alle funktionerne.

Display

Display

Du får det optimale overblik over din kørsel via det innovative BMW Curved Display. Det består af en 12,3" instrumentflade og et 14,9" kontrolpanel. Den kurvede skærm betyder, at du ikke behøver dreje hovedet for at have alt indenfor syns- og rækkevidde.

Panoramaglastag

Panoramaglastag

Med panoramaglastaget får du en unik fornemmelse af lys og luft i kabinen. Her får du frit udsyn til himlen, og samtidig stråler både solen og dagslyset ind i bilen og giver dig en naturlig og komfortabel atmosfære.

Egenskaber

Tilpas i5 Touring som du vil

Elbiler har naturligvis ingen motorlyd. Nogle gange kan man savne det, og derfor får du BMW Iconic Sounds Electric med i din i5 Touring. Systemet sørger for, at kabinelyden kan tilpasses den køreindstilling, du har valgt, og det medvirker til, at den samlede oplevelse af bilens egenskaber bliver komplet.
Driving Assistant professional

Driving Assistant professional

Med de innovative køreassistenter kan du fokusere på at nyde din køretur. Her får du nemlig god hjælp til at sikre, at du holder din vognbane, afstanden til den forankørende, at fodgængere ikke bliver overrasket over din lydløse kørsel og meget andet.

Parkeringsassistent

Parkeringsassistent

Allerede i standardudgaven af BMW i5 Touring får du parkeringsassistent inklusiv bakkamera og bakkeassistent. Det gør det nemmere for dig at manøvrere din stationcar ind på parkeringspladsen, selv hvis pladsen virker lidt trang.

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Du har alle vigtige oplysninger om din kørsel indenfor synsvidde på det innovative BMW Curved Display, hvor dit BMW Live Cockpit Professional også er udstyret med navigationssystem, der gør det smidigt få dig at nå din destination.

Lås op med appen

Lås op med appen

Med My BMW App gør det ikke noget, hvis du har glemt bilnøglen. I appen kan du låse din bil op, du kan starte den, og du kan give op til fem personer tilladelse til at bruge bilen.

Brug opladningstiden på at lade op

Brug opladningstiden på at lade op

Når du lader din bil op, kan du bruge tiden på selv at lade op. Om det er med en lille lur, eller om det er ved at se en film eller holde dig opdateret på verden omkring dig, så kan du bruge skærmen i bilen til - via din smartphone - at få den underholdning, du ønsker.

Performance

Power, muskler og motorkraft

Du får masser af kraft, fart og power, når du kører BMW i5 Touring. Med 340 hk og en acceleration fra 0-100 km/t på bare 6,1 sek. mærker du hurtigt, hvorfor vi kalder det for en muskuløs stationcar.
Sportslig og atletisk

Sportslig og atletisk

Selvom i5 Touring er en stor bil, har den en smidighed, som næsten føles som en sportsbil. Baghjulstrækket giver dig en fantastisk fornemmelse af bilens moment, når du træder på speederen og sætter afsted på vejen.

Plads og træk

Plads og træk

Når du skal på farten med hele familien, er der plads til 570 liter bagage i bagagerummet. Hvis du slår bagsæderne ned, øger du kapaciteten til 1.700 liter, men du kan også tilvælge elektronisk anhængertræk, der er godkendt til 1.500 kg.

Høj siddekomfort

Høj siddekomfort

Du får den helt rigtige sportsfornemmelse, selvom BMW i5 Touring er en stor og rummelig stationcar. Sportssæderne foran er standardudstyr og giver en blændende siddekomfort, mens der også er kælet for detaljerne på de komfortable og indbydende bagsæder.

Gør din stationcar endnu mere dynamisk

Hvis du gerne vil have den store rummelighed i i5 Touring men gerne vil have endnu mere power, så kan du vælge en M-udgave af bilen i stedet.
 Endnu større motorkraft

Endnu større motorkraft

M-udgaven af BMW i5 Touring har firehjulstræk, byder på en motorydelse på 601 hk og accelerer fra 0-100 km/t på bare 3,9 sekunder.

Ekstra meget udstyr

Ekstra meget udstyr

I M-versionen kan du også se frem til 19" alufælge, sportsophæng, læderrat og flere andre karakteristiske M-kendetegn som f.eks. high-gloss shadow line.

Sportssæder med ekstra komfort

Sportssæder med ekstra komfort

De i forvejen fantastiske sportssæder bliver i M-udgaven leveret i en kombination af Alcantara og Veganza-indtræk.

BMW I5 M60 Touring 1440X810px

BMW i5 M60 xDrive Touring

Effekt: 601 kW (hk)
0-100 km/h: 3,9 s
Maksimal hastighed: 230 km/h
Rækkevidde: op til 505 km
Drejningsmoment: 820 Nm
Tilladt anhængervægt: 1.500 kg

Drivlinjer

Er du til plug-in hybrid eller diesel?

Er du til plug-in hybrid eller diesel?

Så har vi en god nyhed. Den nye BMW 5-serie Touring inkluderer nemlig også en plug-in hybrid-variant med 102 km elektrisk rækkevidde og en variant med dieselmotor. De kommer til oktober. 

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Ladeløsning
Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Elektriske BMW
Se udvalg af elbiler

Se udvalg af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.

Elbiler