Se vores udvalg af BMW elbiler

i4

i4

Elegant, sporty og luksuriøs – og fuld BMW-køreglæde. Rækkevidde helt op til 590 kilometer.

Udforsk i4
i5

i5

Den nye BMW 5-serie introduceres til oktober og inkluderer for første gang en elektrisk model: i5

Udforsk i5
i7

i7

Ekstravagant flyder med et overdådigt og elegant design og en rækkevidde på over 600 km. Det bliver ikke mere luksuriøst.

Udforsk i7
iX

iX

Markant og med klare, udtryksfulde linjer. Et interiør med konsekvent brug af natur- og genbrudsmaterialer. Rækkevidde over 400 kilometer.

Udforsk iX
iX M60

iX M60

Intelligent firehjulstræk og masser af unikke M-elementer sikrer en adrenalinladet køreoplevelse. Ultimativ, elektrisk BMW-luksus.

Udforsk iX M60
iX3

iX3

Markant og sporty – og 100% elektrisk muskelkraft. Ægte BMW-design og med god plads i kabinen. Rækkevidde op til 461 kilometer.

Udforsk iX3
iX1

iX1

Med sit muskuløse udseende og funktionelle alsidighed giver den helt nye BMW iX1 dig en 100% autentisk oplevelse af frihed og uafhængighed på ren el.

iX1

Fordele ved at køre elbil

Alle, der har siddet bag rattet i en BMW, kender følelsen: Køreglæden, det unikke samspil mellem bil, motor og dig. Sådan er det også med en elektrisk BMW – plus at du får den lynhurtige og smidige acceleration og glæden ved at køre uden CO2-udslip.
BMW oplades

Du finder både BMW som plug-in hybrid og fuldt elektriske modeller. Så du kan altid finde præcist den BMW, der passer til dine behov og din økonomi – uanset om du er på udkig efter en stor, kraftfuld SUV eller en BMW med særlig lang, elektrisk rækkevidde.

Har du spørgsmål om ladetider, ladestandere og ladekabler, så står medarbejderne altid parat med rådgivning og vejledning. Du kan også tage et kig på vores elektriske guide, hvor du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål.

Læs mere

BMW Charging

Blandt de mange fordele, der følger med at køre i en fuldt elektrisk BMW eller en plug-in hybrid-model, er, at du automatisk har mulighed for at nyde godt af BMW Charging. Her får adgang til næsten 3.000 ladestandere alene i Danmark og mere end 210.000 ladestandere på verdensplan.

Læs mere

Bredt udvalg af elbiler hos Bayern AutoGroup

Sortimentet af elbiler hos BMW bliver hele tiden større og større, samtidig bliver el-teknologien, batterierne og rækkevidde hele tiden forbedret og forfinet. Og som altid er BMW forrest, når det gælder om at kombinere moderne bilteknologi med effektfuld køreglæde.

Book prøvetur

Også brugte elbiler

Du kan selvfølgelig også finde gode, brugte BMW elbiler. Og da elbilerne fylder mere og mere på vejene, og flere og flere har fundet ud af, hvor behageligt det er at køre elektrisk – så kan vi hos Bayern AutoGroup tilbyde et stadig større udvalg af brugte og velkørende elbiler.

Se udvalg