BMW iX1

BMW iX1. Rækkevidde 429-439 km. Forbrug 16,9-17,4 kWh/100 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 6,5 t v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 29 min. v. max ladeeffekt på 130 kW.

Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

 

Sportslig og markant køreglæde med iX1

BMW iX1 har en fremragende manøvredygtighed, og designet er både markant og sportsligt. Dynamikken er eksplosiv, og i den nye elektriske variant får du en 100% autentisk oplevelse af frihed og uafhængighed på ren el.

HØJDEPUNKTER

Rækkevidde

Rækkevidde

BMW iX1 giver dig en rækkevidde på helt op til 438 kilometer i den fuldelektriske drivlinje. Og opladningstiden fra 10-80% er på overskuelige 29 minutter.  

Primære facts

Primære facts

Der er power i elmotoren på BMW iX1. Med en acceleration fra 0-100 km/t på bare 5,7 sekunder, er du lynhurtigt oppe i fart, og effekten på op til 230 kW svarer til 313 hk.

Charging

Charging

Med en elbil fra BMW kan du benytte dig af BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du har adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Design

Det udvendige design

Hvis du er i tvivl, om du kan finde en elbil med BMW's velkendte temperamentsfulde udtryk, så skal du prøve BMW iX1. Den har et sportsligt og markant udtryk med et LED-baseret lygtedesign, lækre skærmkanter og det særlige sportlige look understøttes af den ikoniske dobbeltnyre i kølergrillen.
Fronten

Fronten

Du er aldrig i tvivl om, at du kigger på en BMW, når fronten er domineret af en dobbeltnyre. Selvom en elbil ikke har luftindtag, er nyren stadig fuld af funktioner, for ud over at give det ikoniske udtryk, rummer nyren en masse teknologi, der sikrer køreglæde og innovative funktioner.

Siden

Siden

BMW iX1 har et markant og dynamisk design fra siden. Bilens udtryk er sammensat i en balance, hvor den bemærkelsesværdige front og de lodrette proportioner spiller sammen på en elegant og ekspressiv måde.

Bagenden

Bagenden

Bagenden af BMW iX1 er designet med et moderne udtryk, der har et unikt samspil mellem de tredimensionelle L-formede baglygter, det sekskantede mønster og det gennemsigtige glas.

Det indvendige design

Alt i kabinen er udformet med udgangspunkt i den nyeste og mest moderne innovation. Det rammeløse og slanke display, betjeningselementer i nyeste generation og de alsidige bagsæder, der er udformet på en ny måde og polstret i Sensatec, giver både passagerer og fører en mageløs komfort under kørslen.
Kabinelyspakke

Kabinelyspakke

Kabinen er behageligt oplyst med den eksklusive LED-pakke, der giver dig mulighed for at skabe en skræddersyet og personlig atmosfære. Du kan sammensætte lysdesignet på seks forskellige måder, så det passer til dit aktuelle dagshumør.

Instrumentbræt

Instrumentbræt

Du har et 5,7" farvedisplay til at følge med i alt kørerelevant indhold, når du er undervejs. Instrumentgruppen er grundlagt på Black Panel-teknologi, der med matsort overflade og to kromringe, sikrer en elegant integrering af instrumentbrættet.

Plads til det hele

Plads til det hele

BMW iX1 har plads til mere end du tror. Der er højt til loftet, god plads til benene og en fleksibilitet i indstillingerne af bagsæderne, der giver plads til både dig, dine passagerer, dit sportsudstyr, barnevognen, eller hvad du ellers har brug for at have med dig på farten.

Egenskaber

Det behøver ikke være kompliceret at have et væld af funktioner at vælge imellem. For med store displays og betjeningselementer lige ved hånden, kan du nemt finde frem til køreassistenter, forbindelsesmuligheder, navigation, radio og telefon i din BMW iX1.

Driving Assistant Plus-køreassistent

Driving Assistant Plus-køreassistent

Du har masser af sikkerhedsmæssige funktioner, der gør din tilværelse i BMW iX1 endnu mere tryg. Med Driving Assistant Plus får du fodgængeralarm, vejstribealarm, fjernlysassistent og flere andre funktioner, der gør din køretur endnu mere behagelig.

Endnu mere komfort

Endnu mere komfort

Det er ikke kun de køretekniske ting, der får BMW iX1 til at skille sig ud. For der er uendeligt mange funktioner, der også øger komforten på andre måder. BMW iX1 har parkeringsassistent, trådløs opladning, automatisk bagagerumsåbning og er forberedt til Apple CarPlay®.

Lækre proportioner

Lækre proportioner

Ekspressivt skulpturelle overflader og en lang taglinje er kendetegnende ved iX1's dynamisk silhuet. Set bagfra skaber den slanke bagklaprude, de vandrette linjer, slanke LED-lys og udstrakte hjulkasser det typiske BMW SAV-look. Foran har modellen en stor, næsten firkantet BMW-nyre og kromlister i de nederste luftindtag.

Sofistikeret kabine

Sofistikeret kabine

Også indvendigt venter dig en eksklusiv oplevelse. Et af nøgleelementerne i designet er det slanke instrumentpanel, BMW Curved Display, som oprindeligt er udviklet til den fuldelektriske BMW iX. Modellens 'svævende' armlæn med integreret kontrolpanel og de nye sæder fås med mulighed for både perforeret Sensatec og Vernasca læderindtræk.

To-zonet automatisk klima som standard

To-zonet automatisk klima som standard

Der er ikke sparet på udstyret, for du får både to-zonet klima, sportslæderrat og BMW Maps med som standard. Vil du have endnu mere luksus, kan du tilvælge spejlpakke, ambient belysning, panoramaglassoltag og Harman Kardon Sound System som ekstraudstyr.

Digitale assistenter

Digitale assistenter

Modellens digitale assistenter omfatter bl.a. fartpilot med bremsefunktion og frontkollisionsadvarselssystem. Assistenten er nu også i stand til at registrere modkørende trafik, fodgængere og cyklister. Parkeringsassistenten inkl. bakkamera og bak assistent er også standard.

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl, om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Se udvalg af elbiler

Se udvalg af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.