Ix1 HERO A 3100X1330

BMW iX1

Frihed til flere eventyr på ren el

Med sit muskuløse udseende og funktionelle alsidighed giver den helt nye BMW iX1 dig en 100 % autentisk oplevelse af frihed og uafhængighed på ren el.

Mød den helt nye BMW iX1

BMW X1-serien er blevet opdateret fra inderst til yderst, og sidste skud på stammen er den fuldelektriske BMW iX1. Modellen lanceres i løbet af efteråret 2022, men kan bestilles allerede nu.

Det er tredje gang BMW X1 modelserien opdateres, og det både ses og mærkes. De dynamiske kurver, rene linjer og eksklusive udvendige designdetaljer understreger modellens rummelighed, og det samlede udtryk er knivskarpt og fuld af løfter om ren køreglæde. Det er især de karakteristiske designtræk med muskuløse proportioner, de næsten firkantede hjulkassekonturer og den karakteristiske BMW X-model-styling af for- og bagende som begejstrer.

Lækre proportioner

Lækre proportioner

Ekspressivt skulpturelle overflader og en lang taglinje er kendetegnene ved den nye models dynamisk strakte silhuet. Set bagfra producerer den slanke bagklaprude, de vandrette linjer, slanke LED-lys og udstrakte hjulkasser det typiske BMW SAV-look. Foran har modellen fået en stor, næsten firkantet BMW nyre og iøjnefaldende kromlister i de nederste luftindtag fungerer som en af modellens særlige kendetegn. Adaptive LED-forlygter med matrix-fjernlys og variabel lysfordeling kan fås som ekstraudstyr.

Sofistikeret kabine

Sofistikeret kabine

Også indvendigt venter dig en eksklusiv oplevelse. Et af nøgleelementerne i kabinens redesign er det slanke instrumentpanel, BMW Curved Display, som oprindeligt er udviklet til den fuldelektriske BMW iX. Modellens ’svævende’ armlæn med det integrerede kontrolpanel og smartphone-bakken med indirekte belysning foran på midterkonsollen, er med til at give kabinen et moderne og progressivt udtryk. Modellens nyudviklede sæder fås med mulighed for både perforeret Sensatec og Vernasca læderindtræk.

To-zonet automatisk klima som standard

Der er heller ikke sparet på udstyret, for du får både to-zonet klima, sportslæderrat og BMW Maps med som standard. Vil du have endnu mere luksus, kan du vælge spejlpakke, ambient belysning, panoramaglassoltag og Harman Kardon Sound System til som ekstraudstyr.

Modellens digitale assistenter omfatter fartpilot med bremsefunktion og front-kollisionsadvarselssystem. Assistenten er nu også er i stand til at registrere modkørende trafik, når de drejer til venstre, og fodgængere og cyklister, når de drejer til højre. Parkeringsassistenten inklusive bakkamera og bakassistent er også en del af standardudstyrslisten. Vil du have flere assistent-systemer, kan styrings- og vognbanekontrolassistent, aktiv fartpilot med stop&go-funktion, aktiv navigation, advarselsfunktion for udstigning og BMW Head-Up Display samt Surround View, Remote 3D View, BMW Drive Recorder og Remote Theft Recorder-funktioner vælges som ekstraudstyr.

Tekniske data

BMW iX1 xDrive30 er den første firehjulstrukne elbil i premium-kompaktsegmentet. To højt integrerede motorer på for- og bagakslen leverer en kombineret ydelse på 230 kW/313 og et samlet moment på 494 Nm. Det elektriske firehjulstræk sikrer suveræn trækkraft og retningsstabilitet i alle situationer. BMW iX1 xDrive30 klarer spurten fra 0-100 km/t på 5,7 sekunder.

BMW X1 lanceres i to forskellige plug-in hybrid-udgaver: BMW X1 xDrive25e med 245 hk* og en elektrisk rækkevidde på 78-89 km* og den kraftige BMW X1 xDrice30e med hele 326 hk.

*Foreløbige værdier.