Bayern AutoGroup-mekaniker filmer reparationer til servicevideo

Autoriseret service af BMW og MINI

Hos Bayern AutoGroup står vores faguddannede og autoriserede mekanikere parate til at give din BMW eller MINI den bedst tænkelige servicegennemgang. F.eks. får du også tilbudt en servicevideo.

Alle biler bør serviceres

Alle biler bør løbende til serviceeftersyn, da det er med til at:

  • Forebygge skader
  • Forebygge større reparationer
  • Skabe færrest mulige drifts- og sikkerhedsproblemer for bilens ejer.

Hvilket eftersyn skal bilen have?

Det er både bilens alder og din brug af bilen, der er med til at afgøre, hvilket eftersyn der skal til. Er din bil ældre end 5 år, anbefaler vi vores Service 5+.

Hvornår skal bilen til eftersyn?

Hvornår din BMW eller MINI skal til service afhænger bl.a. af kørte kilometer, tid samt hvordan bilen er blevet kørt. Dette vil i din nyere BMW og MINI være angivet i bilens menu. Har du en ældre bil, bør du kontakte din lokale Bayern AutoGroup og forhøre dig vedrørende servicetidspunktet for din bil.

 

Book værkstedstidKontakt os

Fordele ved service hos Bayern AutoGroup

Hvis du vælger os til at lave dit service, så kan du glæde dig over mange fordele:

Servicevideo

Servicevideo

Vores mekaniker tilbyder at lave en servicevideo, du kan kigge igennem, når det passer dig. I servicevideoen gennemgår mekanikeren bilen for dig og viser dig, om der er noget, der kræver din opmærksomhed. Se mere.

Gratis vejhjælp

Gratis vejhjælp

Når du får et serviceeftersyn på din bil hos Bayern Auto Group, er din BMW/MINI dækket af vores Vejhjælp Mobile Care. Din bil er dækket – uanset alder – så længe du får udført dit service hos os. Læs mere om Vejhjælp Mobile Care.

Specialiserede mekanikere

Specialiserede mekanikere

Når du får din bil serviceret hos os, kan du være sikker på, at arbejdet udføres af faguddannede og autoriserede BMW/MINI-mekanikere.

Originale reservedele

Originale reservedele

Der anvendes udelukkende olie, der er godkendt af BMW/MINI, samt originale reservedele med 2 års garanti.

Rengjort bil

Rengjort bil

Vi sørger naturligvis også for, at din bil er vasket og støvsuget, når du henter den igen.

Service 5+

Service 5+

Har du en bil ældre end 5 år, kan du benytte dig af vores attraktive Service 5+.

Få en serviceaftale

Få en serviceaftale

Vi tilbyder tre attraktive serviceaftaler, som giver dig tryghed i bilbudgettet. Du får fuld service på din bil til en fast pris – og du undgår irriterende og overraskende værkstedsregninger. Læs mere om vores serviceaftaler.

BMW & MINI Servicevideo

Bestil en videogennemgang af din bil, når den skal til service eller på værksted.

Din autoriserede BMW/MINI-mekaniker laver en praktisk video, mens han gennemgår din bil. Du kan altså følge med i den tekniske gennemgang og får vist, om alt er som det skal være. Skulle der være noget, som vi mener, du bør være opmærksom på, så forklarer vi dig hvorfor, og hvor meget det haster at få lavet. Vi kategoriserer de forskellige kontrolpunkter med rød (bør laves nu), gul (bør kigges på inden længe) eller grøn (alt er fint).

Sådan fungerer det trin for trin:

1.

Book en tid til service og aflever din bil.

2.

Vores autoriserede mekaniker laver en servicevideo under gennemgangen af din bil.

3.

Du modtager en sms/e-mail med link til servicevideoen samt en oversigt over, hvad der er kontrolleret.

4.

Du ser din servicevideo og oversigten. Oversigten viser via en farvekode (rød, gul eller grøn), om der er noget, du skal være opmærksom på og hvis ja, hvor meget det haster at få lavet. Der vil ligeledes være angivet et prisestimat, hvis noget er markeret med gul eller rød.

5.

Er alt på oversigten grønt, så er din bil i god stand. Er noget markeret med rød eller gul, kan du godkende de ting, som du ønsker at få lavet samt prisen, ved at sætte kryds i de pågældende felter.

6.

Såfremt vi ikke har reservedele på lager, eller opgaven kræver ekstra tid, så kontakter vi dig vedr. en ny værkstedstid.

7.

Når din bil er klar til afhentning, ringer vi dig op eller sender en sms.