Den helt nye i5

Årets bil i Danmark 2024

BMW i5. 340-601 hk. Rækkevidde 510-581 km. Forbrug 15,9-18,4 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 11/22 kW: 4,25-8,25 timer. Opladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Ny elektrisk BMW i5 er fyldt med køreglæde

Den nye BMW 5-serie introduceres til oktober og inkluderer for første gang en elektrisk model: i5. Her får du alt det bedste fra 5-serien tilsat en effektiv elektrisk motor med en rækkevidde på 581 km.

Højdepunkter

Selvsikkert design

Selvsikkert design

Den nye i5 er bare lækker at se på. Alt lige fra den velproportionerede front, de selvsikre linjer langs siden og den fyldige bagende giver i5 et gennemført udtryk.

Op til 581 km rækkevidde

Op til 581 km rækkevidde

Brug den i hverdagene, i weekenderne og til ferien. Uanset formål får du fantastisk komfort og op til 581 km rækkevidde pakket ind i et eminent ydre.

Sportslig dynamik og komfort

Sportslig dynamik og komfort

Den nye i5 er den perfekte kombination af sport og uovertruffen komfort. Den er generøs med pladsen, fyldt med materialer af høj kvalitet og masser af avanceret teknologi.

Design

Det udvendige design

Moderne, markant og mystisk, fristes man til at sige. Moderne fordi formsproget er nutidigt, markant fordi i5 fremstår skarp og selvsikker, og mystisk fordi den er udstyret med udvendige, opsigtsvækkende lysdetaljer.
Fronten

Fronten

Moderne fortolkning af nyregrillen, skrå, markante linjer og luftindtag, der giver et muskuløst udtryk. Læg dertil muligheden for at vælge Iconic Glow der lyser op rundt om kølergrillen, og du får en elektrisk i5 fyldt med selvtillid.

Siden

Siden

Markante linjer, det klassiske hofmeister-knæk ved C-stolpen med 5-logo og sorte sidepaneler får den nye i5 til at se gennemført ud.

Bagenden

Bagenden

Baglygternes smalle – nærmest sammenknebne form – får bagende til at se modig ud, og sammen med det kantede, fyldige luftindtag gør i5's udtryk indtryk. 

Det indvendige design

Det er ikke kun udvendigt, den nye i5 fremstår selvsikker. For med nydesignede sportssæder, den store touchskærm, der flyder sammen med den digitale instrumentering og et reduceret antal knapper, er du ikke i tvivl om evnerne og viljen.
Ny form til rattet

Ny form til rattet

Rattets bund er designet med en flad nederste del. Sammen med BMW Interaction Bar med lys og krystalstruktur giver det kabinen et innovativt look.  

BMW Curved Display

BMW Curved Display

Overskueligt og brugervenligt. Det er nøgleord, når vi omtaler det nye infotainmentsystem BMW Operating System 8,5, som den nye i5 er udstyret med. 

Panorama-glastag

Panorama-glastag

Med det store panorama-glastag får kabinen en lys og rummelig atmosfære. Og så giver det bagsædepassagererne fantastisk udsyn til dagens himmel. 

Egenskaber

Den nye i5 er optimeret til dig

i5 er skabt, så dine køreture bliver både komfortable, sikre og sjove. For med forskellige køreassistenter, intelligente funktioner og god underholdning, når du oplader, er det altid bekvemmeligt i i5.
Driving Assistant professional

Driving Assistant professional

Assistenten holder sikkert både vognbanen og afstanden til forankørende. Dette er særligt brugbart ved køkørsel, da assistenten også sørger for at bremse og starte bilen alt efter forankørende billist.

Parkeringsassistent

Parkeringsassistent

Som standard følger parkeringsassistent inkl. bakkamera og bakkeassistent med. Det giver tryghed, når du skal have bilen parallelparkeret et sted, hvor pladsen er træng. 

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Brugbare detaljer om din kørsel projiceres op på forruden, og Argumented View viser vejens forløb for dig, så du nemt kan navigere efter vejens forløb. 

Lås op med appen

Lås op med appen

Med My BMW App gør det ikke noget, hvis du har glemt bilnøglen. I appen kan du låse din bil op, du kan starte den, og du kan give op til fem personer tilladelse til at bruge bilen.

Se film mens du oplader

Se film mens du oplader

Når du oplader, kan du udnytte tiden og vælge en film eller serie i mediebiblioteket. Du kan også udfordre en medpassager i et af de tilgængelig spil. Brug din smartphone som controller.

Oplev BMW i5

Vi har lavet en gennemgang af BMW i5. Den kan du se i videoen herunder.

Tillad cookies, for at se denne video

Performance

Elektrisk acceleration når det er bedst

Der der flydende, konstante og insisterende elektriske acceleration. Den mærker du i BMW i5. På 6 sekunder tager den dig fra 0-100 km/t, den har 340 hk og er godkendt til at trække 1.500 kg.
Atletisk præstation

Atletisk præstation

BMW i5 er på mange måder en fuldendt sedan. Ud over et betagende design leverer den og 340 hk og baghjulstræk, som tvinger dig tilbage i sædet, når du træder på speederen.

Stor trækvægt

Stor trækvægt

Det er som om, den er skabt til hverdagen. For den fuldendte BMW i5 er godkendt til at trække hele 1.500 kg, og er dermed en kompetent hjælper, når haveaffaldet skal køres væk eller når de helt store indkøb skal fragtes hjem.

Mærk sportssæderne

Mærk sportssæderne

Når du sætter dig til rette i sportsæderne, mærker du, hvordan de omslutter dig og får dig til at føle dig sikker og komfortabel.

Mere power, mere sport og mere dynamik

Ny BMW i5 kommer i en kraftfuld M60 xDrive-variant med to elektriske motorer. Det resulterer i en imponerende sedan, der forener 601 selvsikre hestekræfter med elegance og dynamik.
Ser ud som en M

Ser ud som en M

M hækspoiler i karbon, sidespejle i karbon (ekstraudstyr) og bremsekaliber i enten blå eller rød gør det tydeligt, at BMW i5 tager sit M alvorligt. Indvendigt er historien den samme med det M specifikke display, der giver et godt overblik over din kørsel.   

Fyldt med kræfter

Fyldt med kræfter

Hele 601 hestekræfter sætter sine spor. For når du træder på speederen, tager den dig fra 0-100 km/t på 3,8 sek. Og den er godkendt til at trække hele 2.000 kg, så du kan indtagene vejene med stil og masser af last.

Sportsæder i læder Veganza

Sportsæder i læder Veganza

Sportsæder i M Alcantara og Veganza giver optimal støtte og komfort på alle distancer. Materialet er perforeret, så du er sikret åndbarhed, når pulsen stiger, og adrenalinen flyder rundt i kroppen.

Rød BMW i5 M60 Xdrive

BMW i5 M60 xDrive

Effekt: 601 kW (hk)
0-100 km/h: 3,8 s
Maksimal hastighed: 230 km/h
Rækkevidde: 516 km
Drejningsmoment: 820 Nm
Tilladt anhængervægt: 2.000 kg

Drivlinjer

Er du til plug-in hybrid eller diesel?

Er du til plug-in hybrid eller diesel?

Så har vi en god nyhed. Den nye BMW 5-serie inkluderer nemlig også en plug-in hybrid-variant med 102 km elektrisk rækkevidde og en variant med dieselmotor. De kommer til oktober. 

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Ladeløsning
Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Elektriske BMW
Se udvalg af elbiler

Se udvalg af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.

Elbiler