BMW 4 Serie I4 Topbanner

BMW i4 Gran Coupé

BMW i4 eDrive40: Elektrisk forbrug, blandet kørsel, WLTP, i kWh/100 km: 18,6 - 15,4; Elektrisk rækkevidde, WLTP, i km: 491 - 600. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr. 

Enestående, elektrisk elegance

Den nye BMW i4 giver dig mulighed for at kombinere drømmen om en sportslig og dynamisk bil med drømmen om at køre elektrisk. I BMW i4 Gran Coupé får du en rækkevidde op til 600 km og en udstyrspakke, der overgår din fantasi og med et design både udvendig og indvendig, der gør den til en bemærkelsesværdig nyskabelse.

Privatleasing fra 4.995 kr.

Privatleasing fra 4.995 kr.

Rendyrket køreglæde og elegance er det mindste, du kan forvente af BMW i4 Gran Coupé. Og så kan du privatlease den fra kun 4.995 kr. pr. måned.

Læs mere

Højdepunkter

Stærk fremtoning, slank smidighed

Stærk fremtoning, slank smidighed

Den nye BMW i4 Gran Coupé formår at ramme den helt perfekte balance mellem at være en atletisk og bredskuldret sportspræget kraftbombe - men alligevel at holde de helt slanke linjer fra forlygter til den elegante bagende.

Digitale tjenester

Digitale tjenester

De digitale muligheder, du finder i mange elbiler, er skruet helt op til højeste niveau i BMW i4 Gran Coupé. Med BMW Intelligent Personal Assistant får du endda en feature, hvor bilen lærer dine foretrukne vaner og kommandoer at kende, så det bliver endnu nemmere for dig at nyde din køretur.

Sportslig fra inderst til yderst

Sportslig fra inderst til yderst

Den er designet til at udstråle fart, power og dynamik, og det er også det, den leverer. Med 340 hestekræfter og en acceleration fra 0-100 km/t på bare 5,6 sekunder, er der masser af muskler i den elektriske BMW i4 Gran Coupé.

Design

Atletisk og elegant

Den karakterfulde front, de elegante linjer langs siden og de brede hjulkasser. BMW i4 Gran Coupé er en fryd for øjet uanset fra hvilken vinkel, du ser den. 

Fronten

Fronten

Den ikoniske BMW-nyre er både fremtrædende og karakterfuld på BMW i4 Gran Coupé, og sammen med de slanke forlygter er den med til at give det karakteristiske BMW-udtryk, der gør designet unikt og legendarisk.

Siden

Siden

De aerodynamiske træk ved BMW i4 Gran Coupé går igen i hele bilens silhouet, og fra siden er de både markante og medvirkende til det sportslige design. Sammen med de store, blanke 19" aerodynamiske hjul, gør de bilen både let og robust på samme tid.

Bagenden

Bagenden

BMW i4 Gran Coupé har sit helt eget umiskendelige udtryk på bagenden, hvor laserbaglygterne sætter deres præg med præcise linjer, der samler bilens silhouet i en elegant afrunding.

Indvendigt design

Kan man kombinere stilfuld elegance med fræk, frisk sportsattitude? Det er ikke alle, der kan, men BMW i4 Gran Coupé rammer plet. Den store digitale skærm er omdrejningspunktet i den stilfulde og eksklusive kabine.

Eksklusiv kabine

Eksklusiv kabine

Med et luksuriøst udtryk er instrumentbrættet en oplevelse i sig selv. Og du har alle muligheder for at opgradere det med ekstra luksus og med 'CraftedClarity', der får dit cockpit til at funkle, når lyset rammer.

Stor, buet panoramaskærm

Stor, buet panoramaskærm

Det store display afslører, at BMW i4 Gran Coupé kan mere end de fleste. Samtidig med at det er gjort komplekst og teknologisk avanceret, er det gjort ekstra nemt at betjene med mange quick-select funktioner.

Ultimativ sidde-komfort

Ultimativ sidde-komfort

Der er skruet helt op for komforten i de lækre sæder i BMW i4 Gran Coupé. Sort velour med kontrastsyninger passer perfekt ind i kabinens M-prægede stemning, der giver en helstøbt oplevelse af eksklusivitet og elegance.

Egenskaber

Innovativ og sikker

Som standard får du adaptiv fartpilot, head-up display og digital nøgle. Og hvis du er til lidt mere sport, kan du tilvælge M Sportspakken og få endnu mere smidighed og udstyr.

Nem opladning

Nem opladning

Det er nemmere, end du tror, at køre med sports-attitude og stadig være elektrisk. Du kan lade op hjemme, via et af Europas største netværk, når du er på farten - eller hvordan det passer dig bedst. Det tager 30 minutter at lade op fra 10-80% med en hurtiglader.

Teknologi og innovation

Teknologi og innovation

Køreassistenter og forbindelsesmuligheder styrker oplevelsen af ekstrem komfort. Listen over features er lang, men for at nævne nogle enkelte, kan du se fremt til bl.a.  adaptiv fartpilot, vognbaneassistent, parkeringsassistent, head-up display, rutevejledning med augmented view, digital nøgle og meget andet.

Fornemmelse af fart bag rattet

Fornemmelse af fart bag rattet

Rattet i BMW i4 Gran Coupé er designet med tre eger, flad krans og masser af karakteristiske BMW-elementer. Læderattet giver fuld kontrol og perfekte styrefornemmelser.

M-pakken emmer af sport

M-pakken emmer af sport

Du kan tilvælge M Sportspakken og gøre din BMW endnu mere fræk og sportlig. Køreegenskaberne bliver endnu mere præcise, og både i forhold til aerodynamik og udstyr, kommer du til at køre i en bil, der vækker opsigt.

Altid opdateret med My BMW

Altid opdateret med My BMW

Du har altid adgang til din BMW, også når du ikke sidder i den. Med My BMW App er du altid direkte forbundet til din BMW i4 Gran Coupé, så du kan være klar til næste køretur med ro i sindet.

I4 Gran Coupe
 • Op til 491-600 km* rækkevidde (WLTP)
 • 0-100 km på 5,6 sek.
 • Effekt ved 1/min: 250 kW (340 hk)
 • Vmax: 190 km/t
I4 Gran Coupe M50
 • Op til 417-520 km* rækkevidde (WLTP)
 • 0-100 km på 3,9 sek.
 • Effekt ved 1/min: 400 kW (544 hk)
 • Vmax: 225 km/t
I4 Gran Coupe M440
 • Drejningsmoment 500 Nm
 • 0-100 km på 4,7 sek.
 • Effekt ved 1/min: 275 kW (374 hk)
 • Vmax: 250 km/t

*Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. 

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Læs mere
BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Læs mere
Se udvalget af elbiler

Se udvalget af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.

Se udvalg

Genvej til

Historien om 4-serien

Historien om 4-serien

Fra den første generation af BMW 4-serie til den nyeste generation er der naturligvis sket meget med både design, motor og ikke mindst digitale detaljer i kabinen. Få det fulde overblik her.

Læs mere
Leasing

Leasing

Hos Bayern AutoGroup tilbyder vi erhvervsleasing og privatleasing af nye og brugte biler både i længere og kortere perioder – alt efter, hvad der passer dig.

Læs mere
Brugte 4-serie

Brugte 4-serie

Se vores udvalg af brugte BMW 4-serie lige her.

Se mere