BMW i7

BMW i7 varsler en ny æra for elektrificeret luksus

Den nye fuldelektriske BMW i7 leverer både skelsættende køreglæde, uovertruffen langdistancekomfort og en premium digital oplevelse. Den nye fuldelektriske luksussedan demonstrerer, hvordan en eksklusiv køreoplevelse – og en ultimativ følelse af velvære – kan kombineres på bedste vis.

100 % progressiv luksus

BMW i7 er til dig, der ikke vil nøjes. Modellens elegante og strømlinede design signalerer overskud og kvalitet, og det er både udvendigt og indvendigt. De innovative funktioner som fx BMW Theatre Screen, den multisensoriske køreoplevelse BMW iDrive, det stilrene BMW Curved Display, som vi også kan opleves i BMW iX, og køreassistenterne som fx Maneuver Assistant til automatisk parkering og manøvrering, fremhæver den progressive karakter af luksussedanen. Komfortmæssigt er BMW i7 i en klasse for sig. Det kommer bl.a. til udtryk ved Executive Lounge-muligheden bagtil – med optimeret tilbagelænet sædeposition – og det nye interiør i BMW Individual Merino læder/kashmiruld, er også med til at maksimere velvære i bilen.

Udviklet over fire årtier

Femogfyrre år efter BMW 7-seriens debut går BMW i7 på scenen som det mest avancerede og innovative køretøj i luksussegmentet til dato. Designet fra bunden ud fra den højeste mulige standard, og bygget på BMW Group Plant Dingolfing i Tyskland, hvor også det innovative elektriske drivsystem og højspændingsbatteri er fremstillet. I modsætning til sine forgængere vil den nye BMW i7 udelukkende være tilgængelig med den lange akselafstand, der maksimerer pladsen bagtil.
Husk popcorn

Husk popcorn

Bagsædepassagererne i den nye BMW i7 bliver mødt af den nye BMW Theater Screen – en 31,3-tommer panoramaskærm i 32:9-format med 8K opløsning, som strækker sig fra taget og forvandler anden sæderække til en eksklusiv privat biograf – på hjul. Føreren og forsædepassagerer kan også bruge YouTube-video-on-demand-streaming på det kontrollerede display. Et 5G-kompatibelt antennesystem sikrer højhastighedsforbindelse.

Intelligent digtalitet

Intelligent digtalitet

Oplev den unikke multi-sensoriske køreoplevelse BMW iDrive med den nyeste generation af BMW Operating System 8. Med det fuldt digitale BMW Curved Display, den innovative BMW Interaction Bar, de forbedrede muligheder for BMW Intelligent Personal Assistant, My Modes, og den seneste version af BMW Head-Up Display er BMW i7 klædt på til fremtiden. For første gang bliver Augmented View tilgængelig på informationsdisplayet bag rattet.

BMW i7 M70 xDrive på vej 

BMW i7 M70 vil have et fuldelektrisk drivsystem med to motorer – for- og bagaksel – og bliver tilgængelig senere i 2023. M-modellens drivsystem genererer en maksimal effekt på langt over 600 hk og et maksimalt drejningsmoment på mere end 1.000 Nm. Det bliver den mest potente BMW, der nogensinde er registreret til vejkørsel, med en acceleration fra 0 til 100 km/t på under 4,0 sekunder. *

*Alle tal for output, ydeevne og energiforbrug for BMW i7 M70 xDrive er estimater baseret på bilens nuværende udviklingstrin inkl. midlertidigt boost.