BMW i7

BMW i7. 455-659 hk. Rækkevidde 559-623 km. Forbrug 18,5-20,8 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 22 kW: 5,5 timer. Opladningstid 10-80% ved 195 kW: 34 min. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

BMW i7. Ren el. Ren luksus

Den nye fuldelektriske BMW i7 er skabt til at overpræstere. Designet signalerer overskud og kvalitet. Både udvendigt og indvendigt. Den har en rækkevidde op til 625 km på én opladning, og så har du mulighed for at tilvælge en 31,3” panoramaskærm til bagsædepassagererne.

Højdepunkter

Overdådigt og elegant design

Overdådigt og elegant design

Det er ligegyldigt, om du ser den forfra, fra siden eller bagfra. Ja selv oppefra. For uanset vinklen gør BMW i7 indtryk.  

Op til 625 km rækkevidde

Op til 625 km rækkevidde

På én enkelt opladning kan du køre op til 625 km*, og på 6 minutter lader den 100 km via en High-Power ladestation.

*Foreløbig værdi

Luksuriøs komfort

Luksuriøs komfort

Uanset, om det er som fører eller som passager, forkæler eksklusive materialer dig og sørger for din bekvemmelighed. 

Design

Det udvendige design

Parkerer du ved siden af en BMW i7, kan du være sikker på, du ikke bliver overset. Ikke fordi den optager meget plads på parkeringspladsen. Men fordi den kalder på opmærksomhed.
Fronten

Fronten

Den ikoniske dobbeltnyre kan næsten ikke dominere fronten mere, end den gør. Og sammen med krystalforlygterne Iconic Glow med Swarovski-krystalelementer er scenen sat. 

Siden

Siden

Den flydende linje langs bilens side og detaljen i krom iscenesætter Hofmeister-knækket og tilfører elegance.

Bagenden

Bagenden

De smalle L-formerede baglygter, kromlister og blå designelementer understreger bilens innovative drivlinje.

Det indvendige design

Du er ikke i tvivl om, hvad der har været på designernes agenda, når du sætter dig ind i BMW i7. For den er spækket med luksus og muligheder, der betager og får dig til at spørge dig selv: Kan det virkelig passe?
Instrumentbræt

Instrumentbræt

Det multifunktionelle betjeningselement og det 14,9” BMW Curved Display smelter sammen og fuldender de innovative omgivelser. 

Biograf på bagsædet

Biograf på bagsædet

Fra marts 2023 kan du give dine bagsædepassagerer en ekstraordinær oplevelse på køreture med den 31,3” store BMW Theatre Screen.

Kig op. Se himlen

Kig op. Se himlen

Med panorama-glastaget Sky Lounge vælter det ind med lys i kabinen om dagen. Og om natten giver de dynamiske lyseffekter en helt særlig stemning. 

Magelige sæder

Magelige sæder

BMW i7 er udstyret med Executive Lounge Seating. Ergonomiske sæder i eksklusive materialer, der giver maksimal komfort. Og sædet bag ved passagersædet har gennemgående benstøtte.

Touchskærm i bagdørene

Touchskærm i bagdørene

Der er en 5,5” integreret touchskærm i hver bagdøren, så alt lige fra den store Theatre Screen til sædernes indstillinger nemt kan indstilles.

Fantastisk lyd

Fantastisk lyd

Ingen biografoplevelse uden fremragende lyd. Det sørger Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System for med 39 højtalere, subwoofer og shaker, som skaber 4D-lydoplevelse. 

Egenskaber

BMW i7

Teknisk data

BMW i7 xDrive60

Ydelse i kW (hk) 400 (544)

Maksimalt drejningsmoment i Nm: 745

Acceleration 0-100 km/t i sek.: 4,7

Rækkevidde i km (WLTP): op til 625

Maksimal ladeeffekt: Op til 170 km på 10 min (High-Power ladestation)

Opgrader din komfort

Opgrader din komfort

Få lune hænder med ratvarme og lad bilen parkere selv med Parking Assistant Professional. Med ConnectedDrive Upgrades kan du tilvælge det, du vil.

Automatisk softwareopdatering

Automatisk softwareopdatering

Endnu en ting man kan glemme. Softwareopdateringer. Men BMW i7 sørger for, du ikke går glip af de nyeste funktioner med BMW Remote Software Upgrade.

Lås op med appen

Lås op med appen

Med My BMW App gør det ikke noget, hvis du har glemt bilnøglen. I appen kan du låse din bil op, du kan starte den og du kan give op til fem personer tilladelse til at bruge bilen.

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Ladeløsning
Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Elektriske BMW
Se udvalg af elbiler

Se udvalg af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.

Elbiler