BMW I5 touring der kører i en by

Elektrisk elegance i særklasse

BMW i5 eDrive40 Touring. Rækkevidde 558 km. Forbrug 16,6-16,9 kWh/100 km. Opladningstid under optimale forhold v/normalopladning 0-100% ved 11 kW: 8,5 timer. Hurtig-/lynopladningopladningstid 10-80% ved 205 kW: 30 min. CO2-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. Vist med ekstraudstyr. 

 

Oplev BMW i5 Touring Beskatning fra 530.000 kr.

Attraktiv beskatning. Masser af udstyr. Masser af plads. Du finder ikke en mere oplagt firmabil end den nye BMW i5 Touring. Her får du ikke bare køreglæde i massevis - du får også sportsudstyr, innovativ teknologi, op til 558 km. rækkevidde og spændende tilvalgsmuligheder.

BMW i5 Touring Sportline kommer med flg. udstyr som standard:

BMW i5 Touring Sportline kommer med flg. udstyr som standard:

- Metallak
- Driving Assistant Plus
- 19" alufælge
- Adaptive LED-forlygter
- Parking assistent (inkl. bakkamera)
- Bluetooth med udvidet smartphonefunktion
- Trådløs opladning
- Sportssæder

TILVALG

TILVALG

Når du erhvervsleaser BMW i5 Touring Sportling kan du tilvælge flg. udstyr:
- Elektrisk anhængertræk, kr. 15.000,-
- Panorama glas-soltag, kr. 20.374,-
- Ratvarme, kr. 3.750,-
- HiFi Harmon Kardon-lydanlæg, kr. 6.250,-
- Diverse udstyrspakker

Hvordan erhvervsleaser jeg hos jer?

Hvordan erhvervsleaser jeg hos jer?

Vi ved, at mange firmaer har aftaler med større danske leasingselskaber. Det samme har vi. Vi hjælper dig rigtig gerne videre, så du kan erhvervslease den fantastiske BMW i5 Touring gennem det leasingselskab, dit firma i forvejen arbejder sammen med. Kontakt vores fleet-afdeling for at høre nærmere. 

Send mailLæs mere

 

Elektrisk erhvervsleasing

Elektrisk erhvervsleasing

Måske er du ikke vant til at køre elektrisk. Mange virksomheder foretrækker, at deres ansatte vælger en elbil, og det skal du bestemt ikke være ked af. Med BMW i5 Touring får du en rækkevidde op til 558 km, du får udstyr og kørekomfort ud over det sædvanlige, og med de udvidede opkoblingsmuligheder gør den det endnu nemmere for dig at passe dit arbejde.

Læs mere om at køre elektrisk BMW

Læs mere om BMW i5 Touring

Den udstråler al den køreglæde og elegance, som du altid kan forvente af BMW, og så er der plads til alle de udfordringer og oplevelser, du kan drømme om - og en rækkevidde helt op til 558 km.

Her kan du finde alle detaljer om BMW i5 Touring

Læs mere