BMW X Serie X1 HERO 3100X1330

BMW X1

Suveræn oplevelse med BMW X1

BMW X1 er en SAV (Sports Activity Vehicle), som har et sportsligt og markant crossover udtryk. De korte, fremskudte kanter og lange hjulafstand, karakteriserer X-modellerne. Den har en suveræn god manøvredygtighed og eksplosiv dynamik.

Atletisk og flot SAV

Markant og temperamentsfuldt design

Markant og temperamentsfuldt design

Med det markante og sportslige udtryk, hæver BMW X1 sig nemt over de fleste andre biler. Den rummelige SAV med temperamentsfuldt lygtedesign med LED-lys, skærmkanterne og den store, ikoniske dobbeltnyre i kølergrillen giver bilen det særligt sportslige look.

Rummelighed og fleksibilitet

Rummelighed og fleksibilitet

Med god plads til loftet, masser af benplads og de fleksible indstillinger af bagsæderne, er der en exceptionel god fornemmelse af kabinen. Og så er der plads til både børnene, vennerne, sportsudstyret, barnevognen eller hvad der ellers skal være plads til i din bil.

Køredynamisk SAV

Køredynamisk SAV

Med den kraftfulde 4-cylindrede BMW TwinPower Turbo-benzinmotor, xDrive firehjulstræk og 8-trins Steptronic gearkasse er der mulighed for både bykørsel og sportslig kørsel. Sportsgearkassen kan både være automatisk og manuel. BMW X1 fås også som plug-in hybrid, hvor brændstofmotoren suppleres af en kraftfuld elmotor.

Sikkerhed og komfort

Sikkerhed og komfort

Med de mange køreassistenter og Connectivety, er du altid forbundet og komfortabel under køreturen. De store displays og betjeningselementer er lige ved hånden, og gør det nemt at finde navigationer, radio eller ringe op. Med Driving Assistant Plus får du utrolig meget sikkerhed og komfort. Denne funktion har blandt andet fodgængeralarm med City-bremsefunktion, vejstribealarm, fjernlysassistent og meget mere, som hjælper dig godt og sikkert på vej. Bilen har ydermere parkeringsassistent, trådløs opladning, automatisk bagagerumsåbning og er forberedt til Apple CarPlay®.

Kabine og udstyr

Bilen har en kabinelyspakke med forskellige LED-lys, der skaber en god atmosfære i kabinen. Der kan vælges mellem seks forskellige lysdesign. Bagsæderne kan nemt indstilles, så bagagerummet bliver mere fleksibelt. Derudover har instrumentgruppen Black Panel-teknologi med matsort overflade og to kromringe, elegant integreret instrumentbræt, der viser føreren kørerelevant indhold på et 5,7’’ farvedisplay.

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

X1 plug-in hybrid