Sort BMW 5-serie Sedan i et urbant miljø

BMW 5-serie Sedan

Fås som plug-in hybrid og diesel

BMW 520d sedan. Forbrug 16,4-19,6 km/l. CO2-udledning 135-160 g/km. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden.

BMW sedan Plug-in-Hybrid. 299-489 hk. Elektrisk rækkevidde 89-102 km. Forbrug 111,1-166,7 km/l. Co2-udledning 13-19 g/km. Opladningstid 0-100%  (3,7 KWh) 3,25t. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

BMW 5-serie er den, de andre måler sig med

BMW 5-serien er rig på det meste. Et flot design, en rummelig kabine med høj komfort. Læg dertil en kraftfuld motor og intelligente føreassistenter. Så får du uimodståelig køredynamik uanset hvor turen går hen.

Højdepunkter

Elegant og dynamisk

Elegant og dynamisk

BMW 5-serien er bare lækker at se på. Og det er uanset, om du betragter den forfra, fra siden eller bagfra. Foran tilfører BMW-nyrerne og lygterne et skarpt udtryk til bilen, fra siden gør linjerne den elegant at se på, og bagpå giver de smalle baglygter et dynamisk udtryk.

Prioriterer din komfort

Prioriterer din komfort

5-serien er den perfekte kombination af sport og god køredynamik. Den er generøs med pladsen og fyldt med funktioner, der gør køreturene særdeles behagelige – uanset om de er lange eller korte.

Innovativ frontløber

Innovativ frontløber

Det udvendige er i en klasse for sig, og det samme er kabinen. Og hvis du kryber helt ind i bilens teknologiske detaljer, finder du samme høje niveau af elegance, innovation og nyskabende teknologi, der giver både køreglæde og sikkerhed på højeste niveau.

Design

Det udvendige design

Designet indeholder både noget moderne, noget markant og på sin vis også noget mystisk. Formsproget er nutidigt, udtrykket er markant og selvsikker, de udvendige lysdetaljer gør den opsigtsvækkende.

Fronten

Fronten

Moderne fortolkning af nyregrillen, skrå, markante linjer og luftindtag, der giver et muskuløst udtryk samt muligheden for at vælge Iconic Glow, der lyser op langs kølergrillen, giver den nye i5 selvtillid.

Siden

Siden

Når man siger BMW, siger man også hofmeister-knæk. Og på 5-serien får det, sammen med 5’er-emblemet og de sorte sidepaneler bilen til at se gennemført ud.

Bagenden

Bagenden

Baglygternes sammenknebne form får bagende til at se dynamisk og bred ud, og sammen med det kantede luftindtag gør udtrykket indtryk. 

Det indvendige design

Det er ikke kun udvendigt, den nye 5-serie Sedan fremstår selvsikker. For med nydesignede sportssæder, den store touchskærm, der flyder sammen med den digitale instrumentering, og et reduceret antal knapper er du ikke i tvivl om evnerne og viljen.
Ny rat med flad bund

Ny rat med flad bund

Rattets bund er designet med en flad nederste del. Sammen med BMW Interaction Bar med lys og krystalstruktur giver det kabinen et innovativt look.  

Moderne udtryk

Moderne udtryk

Overskueligt og brugervenligt. Det er nøgleord, når vi omtaler det nye infotainmentsystem BMW Operating System 8,5.

Sæt dig til rette

Sæt dig til rette

Nyd komforten i de nydesignede sæder og mærk, hvordan de omslutter dig og støtter din krop alle de rigtige steder. Og hvis du vil have ekstra støtte til benene, kan du forlænge sædet og lade lårene hvile.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

Komfort og køreegenskaber

Intelligente føreassistenter og funktioner, der gør livet lidt lettere gør BMW 5-serien til den ideelle bil i hverdagen og til ferie.

Driving Assistant professional

Driving Assistant professional

Assistenten holder sikkert både vognbane afstand til forankørende. Dette er særligt brugbart ved køkørsel, da assistent også sørger for at bremse bilen helt, og sætter automatisk i gang igen når forankørende kører.

Parkeringsassistent

Parkeringsassistent

Som standard følger parkeringsassistent med inkl. bakkamera og bakkeassistent. Det giver tryghed, når du skal have bilen parallelparkeret et sted, hvor pladsen er træng. 

BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Brugbare detaljer om din kørsel projiceres op på forruden, og Argumentes View viser vejens forløb for dig, så du nemt kan navigere

Lås op med appen

Lås op med appen

Med My BMW App gør det ikke noget, hvis du har glemt bilnøglen. I appen kan du låse din bil op, du kan starte den og du kan give op til fem personer tilladelse til at bruge bilen.

Drivlinjer

BMW 520D

Motortype: Diesel

Hestekræfter: 197

0-100 km/t: 7,3 sek

CO2 Emission: 136 g/km

 

BMW 550E

Motortype: Plug-in hybrid

Hestekræfter: 489

0-100 km/t: 4,3 sek

CO2 Emission: 19 g/km