BMW 5-serie Sedan

Ynde og dynamik i én bil

BMW 5-serie præsenterer en smart, rummelig og komfortabel sedan, der er perfekt til forretningsfolk. Med sin kraftfulde motor er køredynamikken i top, og dens elegante udtryk og rummelige kabine overgår alle de forventninger, der normalt er til en bil i dens klasse.

Altid et skridt foran

Så forretningsfolk også kan ankomme med stil

Så forretningsfolk også kan ankomme med stil

Med et eksklusivt design og et sporty udtryk er BMW 5-serie Sedan altid et skridt foran de andre. Succes er ikke noget, der bare er i blodet – det kræver stor præcision og et detaljeorienteret arbejde. Både udvendigt og indvendigt er der sat fokus på detaljen og kvaliteten, både i forhold til rummelighed og udtryk.

Smarte funktioner

Smarte funktioner

BMW 5-serie Sedan stræber efter at sætte nye standarder, og det er fuldstændig gennemgående i hele konstruktionen. Bilen har Integral Aktiv Styring, manøvredygtighed og køreprogrammet, ADAPTIVE. Bilen er spækket med udstyr og har generelt mange funktioner, der gør, at den altid er foran konkurrenterne.

Digital forbindelse til hele verden

Under køreturen kan du benytte dig af alle de smarte assistentsystemer, som Driving Assistant Plus, Parking Assistant Plus med 3D View, Remote Control Parking og BMW Head-Up Display. Ydermere kan du bruge Apple CarPlay®, så du ikke går glip af opkald, vigtige meddelelser eller bare så du kan lytte til din yndlingsmusik. For at du ikke skal gå glip af alt dette på grund af manglende strøm, er der trådløs opladning i bilen og flere USB-indgange. Derudover kan du bruge Concierge Service og komme i kontakt med en medarbejder hos BMW Callcenter, der kan hjælpe dig med at finde den nærmeste hæveautomat, restaurant eller foretage betalinger for dig. Med WLAN-hotspottet i din bil, kan du streame serier, deltage i videokonferencer eller lignende.

Hvis du allerede har en Microsoft Office 365 Business-konto, kan du lave opgaver, aftaler eller lignende enten ved brug af stemmen eller din smartphone. Derudover er der On-Street Parkering Information, der hjælper dig med at finde en ledig parkeringsplads.

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

5-serie Sedan plug-in hybrid