BMW-ejer på vej ind i sin BMW 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring

 BMW 3-serie Touring. 184-374 hk. Forbrug 12,3-19,5 km/l. CO2-udledning 133-182 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 BMW 330e/330e xDrive Touring. Plug-in-hybrid 292 hk. Elektrisk rækkevidde op til 61 km. Forbrug 55,6-71,4 km/l. CO2-udledning 31-41 g/km. Opladningstid ved 3,7 kW: 2,6 timer. CO2-ejerafgift 780 kr. årligt. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Enestående dynamik og rummelighed

Bekvemmelighed, fleksibilitet og en enorm rummelighed. Det er nøgleordene for BMW 3-Serie Touring, der rummer op til 500 liter og er tilsat et væld af komfortable, digitale assistentsystemer.

Højdepunkter

Design

Design

Den køreglade og rummelige BMW 3-serie Touring har fået en klædelig opdatering på både front- og bagende. Opdateringen sætter i endnu højere grad spot på den sportslige køreoplevelse, som BMW er verdenskendt for.

Komfort

Komfort

Med sit elegante strømlinede design og de smidige køreegenskaber har modelserien fra første dag været et stærkt referencepunkt for ren køreglæde og komfort.

Plug-in Hybrid eller benzin/diesel

Plug-in Hybrid eller benzin/diesel

Med BMW 3-Serie Touring kan du både vælge mellem plug-in hybrid og den velkendte dynamik fra en benzin- eller dieselmotor. Med den nyeste BMW eDrive-teknologi har BMW 3-Serie Touring Plugin en rækkevidde på op til 60 km på ren el, takket være den nyeste BMW eDrive-teknologi.

Design

Det udvendige design

Med sine tydeligt strukturerede overflader, de dynamiske linjer og de store luftindtag i sort højglans er modellens nye front med til at give BMW 3-serie Touring et udtryksfuldt sportsligt udseende. Den sportslige karakter kommer også til udtryk ved modelseriens otte-trins Steptronic-gearkasse.
Fronten

Fronten

De nydesignede forlygter og nyrer giver også bilen en stærk visuel tilstedeværelse. Forlygterne kommer nu som standard med fuld LED, og de slanke lygter og kørelyset, der er arrangeret i en omvendt L-form, skaber et harmonisk og moderne look.

Siden

Siden

Lang hjulafstand, korte fremskudte kanter og det dynamiske Hofmeister-knæk giver et atletisk udtryk, mens luftindsugningernes vinkler bagskørt og frontspoiler er med til at understrege det dynamiske design.

Bagenden

Bagenden

En dynamisk og bred fremtoning på bagenden er med til at understrege det tydelige og karakteristiske designsprog. De atletisk udvidede hjulkasser sætter prikken over i'et.

Det indvendige design

BMW 3-Serie Touring er ligeså dynamisk indvendig som udvendig. Interiøret har fået en omfattende opdatering lige fra cockpitdesign og til klimafunktioner, infotainment, navigation og køreassistenter.
Sæder

Sæder

Du får en fornemmelse af læder i de Sensatec-polstrede sæder, der med sin perforering har et sportligt og elegant look. Siddefornemmelsen er enormt behagelig, og polstringen gør sæderne nemme at vedligeholde.

Instrumentbræt

Instrumentbræt

Det slanke og rammeløse BMW Curved Display har en evne til at se svævende ud. De er samtidig meget brugervenlige og gør det nemt og komfortabelt at betjene de moderne funktioner via touchfunktionerne.

Digitale assistenter

Digitale assistenter

Du finder et væld af automatiske køre- og parkeringssystemer i den nye BMW 3-Serie Touring. De fleste af dem er en del af standardudstyret og er med til at øge komforten og køresikkerheden. Det gælder både bremseindgreb, BMW Cruise Control m.m., mens Head-Up Display og Driving Assistant Professional kan vælges som ekstraudstyr.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

Med bl.a. bak-assistent og BMW Digital Key har du masser af smarte funktioner, der gør hverdagen og køreturen nemmere, og som understreger BMW's balance mellem funktionalitet, elegance og bekvemmelighed.
BMW Live Cockpit Professionel

BMW Live Cockpit Professionel

BMW's Intelligent Personal Assistant opdaterer dig om bilens funktioner og sikrer, at du udnytter bilens funktioner optimalt. Den husker også dine foretrukne funktioner, så du altid har dem lige ved hånden.

Driving Assistant Professionel

Driving Assistant Professionel

BMW's Intelligent Personal Assistant opdaterer dig om bilens funktioner og sikrer, at du udnytter bilens funktioner optimalt. Den husker også dine foretrukne funktioner, så du altid har dem lige ved hånden.

Midterkonsol med ny gearvælger

Midterkonsol med ny gearvælger

Den sportslige fornemmelse kommer også til udtryk i midterkonsollen, hvor den nye gearvælger har en smuk touchbetjeningsflade, der får kabinens moderne udtryk til at fremstå elegant og simpelt.

Drivlinjer

320I Touring M Sport (1)

Motortype: Benzin

Hestekræfter: 184

0-100 km/t: 7,5 sek

CO2 Emission: 152 g/km

330E Touring Aut. M Sport (1)

Motortype: Plugin-hybrid

Hestekræfter: 292

0-100 km/t: 5,9 sek

CO2 Emission: 31 g/km