BMW 3-serie Touring

Fra 476.728 kr.

Sporty, funktionel og innovativ

BMW 3-serie Touring er en sporty stationcar med ufatteligt gode køreegenskaber. En perfekt sammensmeltning af innovative teknologier, funktionelle løsninger og sportslig køredynamik. Med effektive BMW TwinPower Turbo-motorer, perfekte undervognskomponenter, og assistancesystemer har bilen en helt exceptionel god køredynamik. 

BMW 3-serie Touring fås også som plug-in hybrid. 

Der er kælet for detaljerne

Ekstra meget rummelighed

Ekstra meget rummelighed

Der er altid garanti for komfort i en BMW 3-serie Touring. I den rummelige kabine er der plads til alt det, der betyder noget for dig – en rigtig familiebil. Hvis det rummelige bagagerum ikke er nok, kan du nemt lægge bagsædet ned blot ved et enkelt tryk på en knap. Dertil er der separat åbning af bagruden, for at gøre det nemt at lægge eller tage mindre tasker eller andet bagage ud af bilen uden at skulle åbne hele bagklappen. 

Fantastisk stemning

Fantastisk stemning

Med Welcome Light Carpet bliver der lavet en lysgrafik ind foran bildørene og det skaber en skøn velkomststemning, inden du går ind i bilen. Derudover giver det bedre sikkerhed og komfort, når du skal stige ud af bilen i mørke. Med akustikruder i de forreste sideruder, reduceres udefrakommende støj meget, og du kan derfor nyde din musik eller din telefonsamtale, fra det integrerede Harman Kardon Surround Sound System, uforstyrret.

Flere billeder af BMW 3-serie Sedan

BMW 3Serie TOURING Gallery 2440X1373 B

Design, der spiller

BMW 3-serie Touring har et sportsligt design, der forener det graciøse og det funktionelle. Det er en sporty stationcar med et moderne, fladt frontdesign, den ikoniske BMW dobbeltnyre i kølergrillen og forlygter, der fremhæver bilens atletiske udseende.

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

3-serie Touring plug-in hybrid