BMW-ejer på vej ind i sin BMW 3-serie Touring

BMW 3-serie Touring

Perfektioneret rummelig køremaskine

Med sin rummelighed på op til 500 liter kombinerer den nye BMW 3-serie Touring velkendt fleksibilitet med en enestående køredynamik – tilsat et væld af relevante digitale assistentsystemer.

Man har gjort sig umage i München

Den køreglade og rummelige BMW 3-serie Touring har fået en klædelig opdatering på både front- og bagende. Opdateringen sætter, nu endnu mere end før, spot på den sportslige køreoplevelse, som BMW er verdenskendt for. Med sit elegante strømlinede design og de smidige køreegenskaber har modelserien fra dag ét været et stærkt referencepunkt for ren køreglæde. Den nye udgave af Touring-modellen – som kom på markedet for første gang for 35 år siden vil blive produceret på BMW Group fabrik i München.

Med sine tydeligt strukturerede overflader, de dynamiske linjer og de store luftindtag i sort højglans er modellens nye front med til at give den BMW 3-serie Touring et udtryksfuldt sportsligt udseende. Modellens sportslige karakter kommer også til udtryk ved modelseriens otte-trins Steptronic-gearkasse (standard) og tilføjelsen af de nye gear ’paddle shifts’ ved rattet.

Eksteriør extraordinaire

Eksteriør extraordinaire

De nydesignede forlygter og nyrer giver også bilen en stærk visuel tilstedeværelse. Forlygter kommer nu som standard med fuld LED, og de slanke lygter og kørelyset, der er arrangeret i en omvendt L-form, skaber et harmonisk og moderne look. Adaptive LED-forlygter kan fås som ekstraudstyr, og kommer med en række funktioner, som blandt andet omfatter kurvelys, ikke-blændende matrixfjernlys og variabel lysfordeling. Modellens vandrette linjer, slanke lys-enheder og udstrakte baghjulskasser fremhæver modellens bredde og muskuløse tilstedeværelse.

Opdateret luksus

Opdateret luksus

Interiøret i den nye BMW 3-serie Touring har også fået en omfattende opdatering. Den første markante opdatering er de nye elegante BMW Curved Display. Det banebrydende cockpitdesign reducerer antallet af knapper til fordel for både berørings- og stemmestyring. Det er værd at bemærke, at tre-zoners automatisk klima, Park Distance Control (PDC) med sensorer foran og bagpå, og BMW Live Cockpit Plus inklusive BMW Maps navigationssystem nu er standard. Klimafunktionerne i øvrigt betjenes med stemmekommando eller berøring via kontroldisplayet.Nye førerassistenter er kommet til

Et væld af automatiske køre- og parkeringssystemer er nu tilgængelige i den nye BMW 3-serie Touring som standard. Assistenterne er med til at øge komfort og sikre større køresikkerhed. Systemerne dækker bl.a. Front Collision Warning med bremseindgreb, som registrerer tilstedeværelsen af ​​cyklister, køretøjer og fodgængere, BMW Cruise Control med bremsefunktion, Speed ​​Limit Display med overhalingsforbud, Manuel Speed ​​Limit Assist og Lane Departure Warning med vognbaneretur. Som ekstraudstyr kan du bl.a. vælge vognbaneskifteadvarsel, BMW Head-Up Display og Driving Assistant Professional*, som både omfatter styre- og vognbanekontrolassistenten og det aktive fartpilotsystem med Stop&Go-funktion, automatisk fartbegrænsningsassistent, ruteovervågningsfunktionen og trafiklysregistrering. 

Den nye BMW 3-serie Touring kan allerede bestilles fra juli 2022, og ses i vores showrooms fra september 2022.

 

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

3-serie Touring plug-in hybrid