BMW 2-serie Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer

Fra 327.175 kr.

Mærk byens liv gennem design, intelligente systemer og fantastisk køredynamik

BMW 2-serie Active Tourer passer perfekt sammen med byens pulserende liv. Storbyens udfordringer klares nemt med gennemgående stil og køreglæde. Uanset om køreturen er gennem små gader eller på en åben landevej, så er denne bil ikke kun en praktisk familiebil, den er også perfekt til en aktiv livsstil. Med en rummelig kabine, masser af aflægningsplads og et lækkert infotainment system er ungerne godt underholdt uden at slås om pladsen. Og det store bagagerum med en kapacitet på op til 1.510 liter giver god plads til alt på indkøbslisten.

Sikkert på vej med smarte systemer

Bevar overblikket og udsigten

Bevar overblikket og udsigten

Med BMW Head-Up Display, der tilkøbes som ekstraudstyr, får du vist kørselsrelevante informationer og meddelelser fra din telefon. Panelet vil komme op i førerens primære synsfelt, så du fortsat kan have øjnene på vejen. De intelligente assistancesystemer i BMW Personal CoPilot hjælper dig altid på vej. Assistancesystemerne, de digitale tjenester og apps sikrer, at du kommer frem til dit rejsemål samt holder dig underrettet om nye muligheder på ruten.

Med den nyeste tilslutningsteknologi fra BMW ConnectedDrive kan du være underrettet om alt, der betyder noget for dig – hvilket øger køreglæden endnu mere.

Få svar med enkelt tryk

Få svar med enkelt tryk

Bilen har funktionen, Concierge Service, hvor du kan blive sat direkte igennem til en medarbejder ved BMW Callcenter ved et enkelt tryk. Medarbejderen vil hjælpe dig med at finde en bestemt restaurant, den nærmeste hæveautomat eller lignende og sende adressen til din BMW’s navigationssystem. 

Sikkerhed på højeste plan

Sikkerhed på højeste plan

Bilen har også Driving Assistant Plus, som blandt andet indeholder en afstandsalarm, vejstribealarm, fjernlysassistent, adaptive LED-forlygter, persongenkendelse med City-bremsefunktion og parkeringsassistent. 

Rette tid

Rette tid

Med BMW ConnectedDrive får du en besked på din smartphone eller smartwatch, når det er tid til afrejse, så du kan nå frem til tiden. Systemet beregner, hvor lang tid det vil tage dig at nå frem til destinationen ved inddragelse af opdaterede oplysninger om trafikken. 

Rette sted

Rette sted

Med funktionen ’’door-to-door-navigation’’ bliver du nemt vist hen til destinationen til tiden. Når du ankommer, kan du ved brug af smartphone eller smartwatch blive guidet det sidste stykke fra din bil til hoveddøren.  

BMW 2Serieat Gallery 2440X1373 C

Formidabel køredynamik

I en BMW 2-serie Active Tourer kan selv myldretidstrafikken være en oplevelse. De agile motorer er konstant klar til hurtig acceleration, og på samme tid gør undervognen og de aerodynamiske komponenter, at der er den bedste kontakt med vejunderlaget.

Læs mere