2-serie Active Tourer

2-serie Active Tourer

Siden af kørende hvid BMW 2-serie Active Tourer

BMW 2-serie Active Tourer plug-in hybrid

BMW 225e xDrive Active Tourer M Sport. Plug-in-hybrid 245 hk. Elektrisk rækkevidde op til 88 km. Forbrug 125,0 km/l. CO2-udledning 19 g/km. Opladningstid ved 3,7 kW: 4,75 timer. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Skræddersyet til en aktiv hverdag

BMW 2-serie Active Tourer er indbegrebet af komfortabel alsidighed, takket være bagagepladsen, der rummer op til 1.405 liter, når sæderne er lagt ned. Modellen har både plads til barnevogn og golfbags uden på nogen måde at gå på kompromis med det elegante, sportslige BMW-design.

Højdepunkter

Designet til hverdagen

Designet til hverdagen

BMW 2-serie Active Tourer udstråler både dynamik og styrke takket være klare designlinjer. Den populære crossover fremstår sporty, og designet sikrer dig godt udsyn hele vejen rundt.

Komfort hele vejen

Komfort hele vejen

Kabinen i BMW 2-serie Active Tourer er progressiv og byder på masser af plads. Udnyt optimalt placerede opbevaringsrum og sæt dig til rette i sæder, som kan indstilles i sædehøjde og sædelængde.

Plug-in hybrid

Plug-in hybrid

Du kender nok allerede det høje niveau, BMW traditionelt er garant for på benzin- og dieselmotorer. Med BMW 2-serie Active Tourer får du en plug-in hybrid på mindst lige så højt niveau. Her giver den nyeste version af BMW’s eDrive-teknologi dig mulighed for at køre helt op til 88 km (WLTP) på ren el.

Design

Det udvendige design

BMW 2-serie Active Tourers sportsligt suveræne design får bilen til at fremstå markant og selvbevidst. Det elektriske panoramaglastag skaber en lys og generøs rumfornemmelse og kan lukkes trinløst ved kraftigt solindfald (ekstraudstyr).
Fronten

Fronten

Den store, ottekantede dobbeltnyre og de adaptive LED-forlygter, der er ekstraudstyr, giver bilen et ikonisk lysdesign med en lang række funktioner. Den tredimensionelle virkning udfoldes optimalt af den mørke baggrundsoptik.

Siden

Siden

Sænkede og integrerede dørgreb er med til at understrege det klare design. Med den udstrakte siderudegrafik, den flade A-stolpe og den præcise linjeføring får silhuetten desuden en dynamisk kontur.

Bagenden

Bagenden

Med den dynamiske bagende med kraftfulde skuldre og en kontureret tagspoiler, har BMW 2-Serie Active Tourer en usædvanlig power i sit udtryk. De smalle LED-lygter på yderkanten og bøjler rundt om bagskørtets reflektorer, afrunder det sportslige udtryk.

Det indvendige design

Kabinen i den nye BMW 2-serie Active Tourer er progressiv og byder på masser af plads. Optimalt placerede opbevaringsrum, sportsforsæder som ekstraudstyr og ryglænshældningen, der kan justeres som standard, sikrer meget variable anvendelsesmuligheder og giver bedre siddekomfort på bagsædet.

Tilpas sæderne

Tilpas sæderne

Med en lang række indstillingsmuligheder får du høj siddekomfort. Indstil i højden og længden, ryglænets hældning samt nakkestøtten. Og som ekstraudstyr kan du vælge aktive sæder med lændestøtte og massagefunktion.

Instrumentbræt

Instrumentbræt

Nyeste generation af BMW iDrive giver en lang række innovative teknologier, og bilen kommer med BMW Curved Display som standard, der giver en fantastisk brugeroplevelse.

Digitale assistenter

Digitale assistenter

Både din sikkerhed og komfort er i fokus. Digitale assistenter hjælper til ved parkering, vognbaneskift, hastighedsbegrænsning, og giver en advarsel hvis den detekterer risiko for frontkollision.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

Med sportsrat, to-zonet klimaanlæg og automatisk bagklapsbetjening som standard, giver BMW 2-Serie Active Tourer dig masser af komfort. På den måde kan du slappe bedre af og nyde de imponerende køreegenskaber.
Intelligente køreindstillinger

Intelligente køreindstillinger

BMW 2-Serie Active Tourer kommer som plug-in hybrid, som gør at bilen udstyret med forskellige køreindstillinger, der sikrer dig, at der er perfekt samspil mellem elmotoren og forbrændingsmotoren.

 BMW Live Cockpit Professionel

BMW Live Cockpit Professionel

BMW's Live Cockpit Professionel finder du lige bag rattet, og her får du digitalt overblik over alt, hvad du skal vide om din bil undervejs. Her har du både speedometer, navigation og måling af motorens ydeevne, brændstofniveau osv. Alt sammen på en elegant, let overskuelig og nemt betjent måde.

Bagagevolumen op til 1.405 liter

Bagagevolumen op til 1.405 liter

Ikke nok med at BMW 2-Serie Active Tourer er dynamisk, den er også rummelig ud over det sædvanlige. Bagagerummets volumen er på 406-415 liter alt efter model, men hvis du klapper bagsæderne sammen, opnår du en volumen på imponerende 1.405 liter.

Drivlinje

Se data på bilen

Hvid BMW 2-serie Active Tourer

Motortype: Plugin-hybrid

Hestekræfter: 245

0-100 km/t: 7 sek

CO2 Emission: 14 g/km

Rækkevidde: 88 km*

*Rækkevidden kan påvirkes af kørestil, terræn, vejrforhold og tilvalgt udstyr.