2AT HERO A 3100X1330

BMW 2-serie Active Tourer

Skræddersyet til en aktiv hverdag

BMW 2-serie Active Tourer er, med sit 1.405 liter store bagagerum, indbegrebet af komfortabel alsidighed. Modellen rummer både barnevogn og golfbags, uden på nogen måde at gå på kompromis med det elegante sportslige BMW design.
Et nyt og progressivt designsprog

Et nyt og progressivt designsprog

2. generation af den sporty BMW 2-serie Active Tourer udstråler både dynamik og styrke, takket være BMWs klare designlinjer. Modellen er bl.a. blevet opdateret med en ny markant BMW nyre og nye fuld-LED forlygter, med mulighed for at opdatere til adaptiv LED med kurvelys-funktion. De kraftige A-stolper, de brede ruder, og slanke C-stolper er med til at gøre den populære crossover både sporty og muskuløs at se på, men designopdateringen sikrer dig også et meget bedre udsyn hele vejen rundt.

Digitalisering, der kommet for at blive

Digitalisering, der kommet for at blive

BMW 2-serie Active Tourer er pakket med intelligente digitale assistenter. Som standard får du fx fartpilot med bremsefunktion, hvilket betyder at systemet også registrerer modkørende ved sving til venstre og til fodgængere og cyklister, og når man drejer til højre. Parkeringsassistenten, inklusive kamera, kommer også som standard, og som tilvalg kan du få styre- og vognbanekontrolassistent, aktiv fartpilot med ’Stop&Go-funktion’, BMW Head-Up Display og meget mere.

Fås også som plug-in hybrid!

Fås også som plug-in hybrid!

Den sporty familiebil med masser af plads, lanceres sommeren 2022 også som Plug-in-Hybrid. Du kan glæde dig til femte generation af BMW e-Drive teknologi og en rækkevidde på op til 80 km på ren el.

Læs mere

Førsteklasses interiør

BMW gør aldrig noget halvt, så kabinen i den nye BMW 2-serie Active Tourer har naturligvis også fået et gennemgribende redesign. Interiørets mange detaljer tager udgangspunkt i selvsamme koncept, der er udviklet til den helt nye BMW iX. Resultatet er en helt enestående og luksuriøs atmosfære, ikke mindst på grund af det slanke og elegante instrumentpanel – BMW Curved Display – det ’svævende’ armlæn med integreret kontrolpanel, og en overordnet stilren tilgang til instrumentering. Modellens nye multi-justerbare sæder er garant for komfort på både små og lange ture, og hvis du vil have endnu mere komfort, kan du opdatere til sportssæder med elektrisk sædejustering med memory-funktion, massage og lændestøtte.
Sportsrat, to-zonet klimaanlæg og automatisk bagklapsbetjening er standard. Panoramatag og elektrisk anhængertræk kan fås som ekstraudstyr.

2AT HERO B 3100X1330

Opdaterede motorer

De omfattende opdaterede forbrændingsmotorer øger køreglæden, og reducerer på samme tid brændstofforbruget og skadelige udledninger. Den nyeste generation af den syv-trins Steptronic gearkasse er nu standard for alle modelvarianter. En ny version af 48V mild hybrid
teknologi gør sin debut i BMW 223i Active Tourer, og elmotoren supplerer således forbrændingsmotoren med et ’boost’ på yderligere 14 kW/19 hk. Modelserien bliver udvidet yderligere i sommeren 2022 med to nye plug-in hybrid modeller. Her er modellerne udstyret med femte generation af BMWs eDrive-teknologi, som forbedrer dynamikken, og giver dem en væsentlig længere elektrisk rækkevidde.