7-serie Sedan plug-in hybrid

7-serie Sedan plug-in hybrid

Grå BMW 7-serie Sedan Plug-in Hybrid oplades i bymiljø

BMW 7-serie Sedan plug-in hybrid

BMW 750e xDrive Plug-in-Hybrid. 489kh. Elektrisk rækkevidde 79 km. Forbrug 100 km/l. CO2-udledning 25 g/km. Opladningstid 0-100% ved ?? kW: ?? timer. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Det tætteste du kommer på suveræn luksus

Luksuslimousine, flagskib og premium-model… Kært barn har mange navne, og som du sikkert allerede har gennemskuet, leverer BMW 7-serien det ypperste til alle sanser – her får du maksimal ydelse og nydelse, uden at gå på kompromis med miljøet. 

Højdepunkterne

Design, interiør og udstyr

Design, interiør og udstyr

BMW 745e plug-in hybrid indtager stolt og beslutsomt vejen. Den langstrakte silhuet er elegant at se på, og de atletiske gener er ikke til at overse. Designet er nobelt, fuldendt stilfuldt, men med en klædelig aggressiv undertone. Modellen imødekommer både dig, der vil have maksimal luksus og komfort på din køretur, og dig, der forlanger saft og kraft, og har sport i blodet. I BMW 7-serien får du den perfekte blanding af begge verdener – og så er der heller ikke sparet på veldesignede og gennemtænkte teknologier. Kabinen er et luksuskapitel for sig selv med læderindtræk, ædeltræ, store digitale skærme og utallige individuelle tilpasningsmuligheder. Modelseriens plug-in hybrider leveres blandt andet med både BMW Head-Up Display, el-sidespejle med automatisk antiblænd-funktion, akustisk beskyttelse for fodgængere, adaptivt LED-kurvelys, BMW Live Cockpit Professional og meget, meget mere.

Op til 58 kilometer på ren el

Op til 58 kilometer på ren el

Den første BMW 7-serie blev lanceret i slutningen af 70’erne, og var den første BMW, der var udstyret med ’anti-lock’ bremser og computerskærm. Nu, knap 45 år senere, har BMW 7-serien stadig ’snuden’ længst fremme med sine innovative og intelligente køreassistenter, den enestående køredynamik, sportslig handling, og – ikke helt uvæsentligt – udsøgt luksus. Med BMW 7-seriens plug-in hybrider får du kraften fra en 6-cylindret turboladet motor, tilsat en super effektiv elmotor, og modelvarianterne kommer med bag- eller firehjulstræk og en motorkombination (benzin + el) der leverer et imponerende optræk. BMW 745e leverer fx fra 0-100 km/t på bare 5,2 sekunder, 286+113 hk og 450 Nm, og imponerende 58 km på el alene. Forbruget ligger på 35,7-50,0 km/l, og udslippet af CO2 ligger på 44-64 g/km. Forbrugsværdierne er angivet efter den nye WLTP-norm, men øvrigt tilvalg af udstyr kan påvirke forbrug og udslip.

BMW 7-serie Sedan Plug-in Hybrid oplades i indkørsel

Kort om mild hybrid

Det innovative mild hybrid-system udstyrer din BMW 745e med yderligere elektriske ’start / accelerations-hestekræfter’, og systemet både støtter og aflaster benzinmotoren ved at lagre opsparet bremseenergi, som så i sidste ende er med til at sikre dig et lavere brændstofforbrug.