BMW XM

Plug-in hybrid

BMW XM Plug-in-hybrid. 653 hk. Elektrisk rækkevidde 82-88 km. Forbrug 62,5-66,7 km/l. CO2-udledning 33-36 g/km. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Ny BMW XM går sine egne veje

Den er eksklusiv. Den er ekspressiv. Og den er elektrificeret. Den nye BMW XM kombinerer et imponerende udtryk med en nyudviklet V8-motor. Det resulterer i en ekstravagant SUV, der kører op til 88 km på el (WLTP).

Højdepunkter

V8-motor og elmotor

V8-motor og elmotor

Der er store kræfter på spil under motorhjelmen. Den 8-cylinderet Plug-in Hybrid-motor giver suveræn kraftudfoldelse, og sammen med en kraftig elmotor på 145 kW har BMW XM en agenda: Den vil frem.

Ekspressivt design

Ekspressivt design

BMW XM har noget på hjerte. Her er tale om en sportsvogn forklædt som en SUV med ikoniske detaljer og kraftfulde proportioner, der ikke er til at overse. 

Vintage læder og belyst loft

Vintage læder og belyst loft

Når du sætter dig til rette i den nye BMW XM, omfavner farverne, materialerne og lyset dig, og det føles næsten som om, du er trådt ind i en ny verden.

Design

Det udvendige design

BMW XM er så suveræn og skarp i sit udtryk, at man næsten frygter den lidt. Det er der dog ingen grund til. Den gør bare det, den er skabt til: At revolutionere.
Fronten

Fronten

Ingen BMW-front uden den ikoniske dobbeltnyre. Og på BMW XM iscenesættes denne af Iconic Glow belysningen med et tyndt M dagkørelys.

Siden

Siden

Kraftfulde proportioner og mørke ruder får BMW XM til at fremstå karakterfuld og robust. Læg dertil eksklusive letmetalhjul på 23” og et unikt detaljebånd i Night Gold.

Bagenden

Bagenden

Der er ikke noget BMW-logo at finde bagpå. Til gengæld er der to styk sekskantede dobbeltudstødningsrør som, for første gang på en BMW M-model, er placeret over hinanden.

Det indvendige design

Træd indenfor i absolut luksus. Unikt, vintage læder, kabinebelysning og en eksklusiv M Lounge, der bekræfter bilens modige ydre. Kun det bedste er godt nok til BMW XM.
Stemningsfyldt lysdesign

Stemningsfyldt lysdesign

Kig op. Loftet belyses indirekte med en imponerende tredimensionel prismestruktur, som du bestemmer farve på alt efter humør og stemning.

Eksklusiv M Lounge

Eksklusiv M Lounge

Det er næsten som at sætte sig til rette i sofaen. Diamantformerede strukturer i nakkestøtter og syninger samt sædefladen i ét stykke understreger bilens luksuriøse agenda.

Unikt vintagelæder

Unikt vintagelæder

Ikke to biler er ens. Og sådan skal det være, når der er tale om en éner. Dørene og instrumentbrættet i BMW XM er nemlig beklædt med unikt læder, der giver hver enkel bil sit helt eget udtryk.

Performance

En sportsvogn i SUV-klæder

Tilbage i 1978 blev den første BMW M1 produceret. En klassisk sportsvogn der matchede tidens forventninger til en sådan. Fortællingen er en anden i dag. Og den passer BMW XM ind i.
8-cylinder Plug-in Hybrid-motor

8-cylinder Plug-in Hybrid-motor

Den 8-cylindrede Plug-in Hybrid-motor på 4,4 liter kan både mærkes og høres med den karakteristiske M motorlyd. Og i samspil med den kraftige elmotor på 145 kW mærker man, at BMW XM vil frem.

Adaptiv M Undervogn

Adaptiv M Undervogn

Når vi siger, BMW XM er en sportsvogn i SUV-klæder, er det eksempelvis pga. den Adaptive M undervogn Professional. Systemet sørger nemlig for at stabilisere bilen ved høje hastigheder samtidig med, den reducerer bilens venderadius. Og endelig sørger det integrerede aktive styretøj for at reducere karrosseribevægelserne.

M sportdifferentiale

M sportdifferentiale

Forskelligt underlag, acceleration ud af kurver eller sving i høj fart. Bilens M sportdifferentiale sørger for at overføre effekten optimalt til vejen. Den fordeler nemlig drivkraften variabelt mellem baghjulene, så kørestabiliteten opretholdes.

Dynamisk instrumentbræt

Dynamisk instrumentbræt

Med BMW Operating System 8 skifter visningerne i cockpittet alt efter køresituationen. Der er tre forskellige indstillinger: Sport, Road og Track. Og du indstiller og prioriterer selv, hvordan visningerne skal se ud.

BMW Curved Display

BMW Curved Display

Det digitale cockpit på 12,3” og betjeningspanelet på 14,9” med touchfunktion smelter sammen i et stort display. Det giver både overblik, og det bakker op om BMW XM’s luksuriøse interiør.

M opsætning

M opsætning

BMW XM lever op til sin arv med M opsætningsmuligheden. Den tillader nemlig, at du kan konfigurere køreoplevelsen, som du ønsker. Indstil undervogn, styretøj, bremser og firehjulstrækket M xDrive, og aktivér indstillingerne via de røde knapper på rattet.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

BMW XM er selvfølgelig spækket med køreassistenter og forbindelsesmuligheder, der sørger for, du er forbundet og komfortabel. Lås bilen op uden at finde nøglen frem, og kør håndfri kørsel op til 60 km/t.
Personal eSIM

Personal eSIM

Benyt dit mobilabonnement til din BMW. Både til telefonopkald og data. Og din smartphone behøver ikke at befinde sig i bilen, for at det kan lade sig gøre. BMW XM er desuden 5G-kompatibel og udstyret med WLAN hotspot.

Lås op uden nøgle

Lås op uden nøgle

Hænderne er fulde. Og jakken bærer du over armen. Så for at finde bilnøglen må du sætte taske og poser fra dig og lede i jakkens lommer. Det behøver du ikke med komfortadgang. Bilen registrer, at nøglen er i nærheden, og låser op når du rør ved dørhåndtaget.

Trådløs opladning

Trådløs opladning

Du slipper for ledninger og fare for overophedning af dine enheder. I BMW XM findes nemlig en opladerplade med trådløs opladning. Du placerer blot din enhed på pladen, og så oplader den.

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Denne funktion bliver du glad for ved køkørsel. Den sørger nemlig for, at bilen holder den ønskede hastighed, afstand til den forankørende, og den holder dig i vognbanen. Det resulterer i bekvem kørsel uden hyppige, hårde opbremsninger.

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Det er ikke noget problem at få bilen parallelparkeret med Parking Assistant Plus. Du får både Surround View-system, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsefunktion og bakassistent.

Håndfri kørsel

Håndfri kørsel

Det er muligt at fjerne hænderne fra rattet med Driving Assistant Professionel. Op til 60 km/t sørger bilen for at holde vognbanen og bremse. Et kamera holder desuden øje med føreres opmærksomhed, så bilen aldrig er overladt til sig selv.

Plug-in hybrid

Det bedste fra to verdener med den nye BMW XM Plug-in Hybrid

Bilen drives både af en kraftig forbrændingsmotor og en elmotor med sammenlagt over 650 hk. Du mærker ikke bilens vekslen mellem de to motorer, og når den elektriske rækkevidde er brugt, overtager V8-motor.
M-Hybrid

M-Hybrid

Du har mulighed for at vælge, om du vil køre ren el eller kombination mellem elmotor og forbrændingsmotor. Kører du eksempelvis inde i byen, kan du vælge den støjsvage, elektriske kørsel.

Rækkevidde

Rækkevidde

Den effektive eDrive drev med 145 kW (197 hk) giver BMW XM en elektrisk rækkevidde på 88 km (WLTP).

BMW Charging

BMW Charging

Du kan både lade derhjemme og på farten. Med BMW Charging får du ladeløsninger, der matcher alle behov – i Danmark og i resten af Europa. Og via My BMW appen kan du følge med i ladestatus og tilrettelægge din køretur.

Siden af BMW XM

Tekniske data for BMW XM

  • Drivlinje: Plug-in hybrid
  • Effekt ved 1/min: 480 kW (653 hk)
  • Acceleration 0 til 100 km/t: 4,3 sek.
  • Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 1,6-1,5
  • CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km: 36-33

Hvis 653 hk ikke er nok. BMW XM Label Red

Fra slutningen af 2023 forventes det, at den nye BMW XM Label Red kan blive din. Den kommer med hele 748 hk og med accentfarven Toronto Red som kontrast til bilens Frozen Carbon Black-farve. Brug lige to minutter på at dvæle lidt ved det.

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Læs mere
BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Læs mere
Se udvalg af plug-in hybrider

Se udvalg af plug-in hybrider

Plug-in hybridbiler fra BMW er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdner. Du finder et bredt sortiment hos Bayern AutoGroup. Du kan altid finde den bil, der matcher dine ønsker til din kommende plug-in hybrid. Se vores udvalg via linket herunder.

Se udvalg
Se udvalg af elbiler

Se udvalg af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.

Se udvalg