BMW X Serie X5 HERO 3100X1330

BMW X5

SUV-klassens førsteplads

Som den suveræne førsteplads, BMW X5 er født til at være, kan bilen bedst betegnes som en kombination af elegance og styrke. Firhjulstrækket, de 19 tommer letmetalfælge, det elegante interiør og det kraftfulde eksteriør skaber tilsammen en helt unik følelse og et udtryk ud over det sædvanlige.

Dynamisk intelligens

100% køredynamik

100% køredynamik

Som en SAV (sports activity vehicle) firehjulstrækker med xDrive har bilen masser af kraft og dynamik. For at opnå den bedste køredynamik har bilen xOffroad-pakken med luftaffjedring på begge aksler. Derudover har den 6-cylindrede, kraftfulde motorer, som sikrer køreglæden i din nye BMW X5.

Intelligent BMW

Intelligent BMW

Hvem gider at bruge nøglen, når du har din smartphone på dig? Hvorfor bruge nøglen til tænding, når du har din smartphone lige ved hånden? Med Digital Key behøver du ikke at bruge nøglen. Du kan låse bilen op og starte med din smartphone via BMW Connected-appen. Med ’’door-to-door-navigationen’, bliver du guidet helt frem til din destination, selv efter du er steget ud af bilen.

Flere billeder af BMW X5

Praktiske løsninger

Trinbrættet sikrer nem ind- og udstigning i bilen. Og med det rummelige bagagerum får du de helt rigtige forhold til at læsse bilen. Der er komfortadgang, hvor du åbner bagklappen med en bevægelse med foden under den bagerste kofanger. I bagagerummet får du plads til op til 1.720 liter. LED tågeforlygterne sikrer god sigtbarhed selv i vanskeligt vejr, og firehjulstrækket xDrive giver, udover smidig trækkraft, øget sikkerhed da du får det bedste vejgreb og en utrolig dynamik. Derudover har bilen Navigation Plus med BMW Head-Up Display, så du får navigationen i dit primære synsfelt og ikke behøver fjerne øjnene fra vejen. 

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

X5 plug-in hybrid

Se et udvalg af vores brugte X5