BMW X5

BMW X5 Plug-in-hybrid. 394-489 hk. Elektrisk rækkevidde 84-109 km. Forbrug 76,9-125 km/l. CO2-udledning 18-30 g/km. Opladningstid 0-100% ved 3,7-4,7 kW: 4,5-7,25 timer.* 

BMW X5 xDrive aut Connected. 530 hk. Forbrug 8,6 km/l. CO2-udledning 261 g/km.* Bilen er vist med ekstraudstyr. 

*Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

BMW X5 er den fødte leder

Den øverste podieplads er X5’erens. For med den perfekte kombination af elegance og styrke er der ikke mange konkurrenter til placeringen. Og det er uanset, om du vælger den med en forbrændingsmotor eller i den nye plug-in hybrid (kommer senere i 2023) med en elektrisk rækkevidde på op til 110 km (WTLP) og hele 489 hk.

Højdepunkter

Kraftfuld og dynamisk

Kraftfuld og dynamisk

BMW X5 er en SAV. Det sår for Sports Activity Vehicle. Det betyder, den er skabt til en aktiv og luksuriøs livsstil. Så selvfølgelig har den firehjulstræk med xDrive, som overfører kræfterne til delt punkt, hvor de kan udnyttes optimalt.

Ny plug-in hybrid

Ny plug-in hybrid

BMW X5 havde i forvejen æren af at være en af de stærkeste plug-in hybrider. Den førerposition er vist fortsat ikke i fare. For den nye BMW X5 xDrive50e har intet mindre end 490 hk.

BMW iDrive

BMW iDrive

Det nye BMW Operating System 8 samler den digitale instrumentering og infotainmentsystemet i en lang skærm. Det giver et elegant og innovativt udtryk til kabinen. Og så sikrer det komforten og brugervenligheden.

Design

Det udvendige design

Store proportioner og skarpe linjer kendetegner det ydre på BMW X5. Det giver et design, der udstråler selvsikkerhed, suverænitet og kvalitet. Og så har den nye model fået smallere og mindre forlygter, der gør bilen mere sporty at se på.
Fronten

Fronten

Den ikoniske dobbeltnyre og luftindtaget i kølergrillen er tydelig i sin kommunikation: BMW X5 vil frem. Og med de smalle LED-forlygter fremstår den skarp og klar.

Siden

Siden

Fra siden ses det, hvor velproportioneret X5 er. Alt fra den lange, elegante kølerhjelm over luftindtaget ved forhjulene og linjerne langs dørene til baglygterne og detaljerne ved udstødningsrørene hænger sammen og giver en harmonisk silhuet.

Bagenden

Bagenden

Dobbelt udstødningsrør, brede proportioner og de stilfulde LED-baglygter afrunder på fineste vis BMW X5. Og den vandrette linje fra den delte bagklap giver bagenden et fuldendt og markeret udtryk.    

Det indvendige design

BMW X5 er fyldt med luksuriøse materialer, der giver en komfortabel og rar stemning. Panoramaglastaget giver en behagelig og lys atmosfære, og med den brede midterkonsol og den samlede digitale instrumentering og infotainmentsystem i et fælles langt panel får bilens indre et innovativt udtryk.
Rummeligt bagagerum

Rummeligt bagagerum

Hænderne er fulde. Og nøglen ligger i lommen. Eller måske et sted nederst i et af de indkøbsnet, du står med. Med komfortadgang betyder det ikke noget. For du kan åbne bagklappen ved at føre foden under den bagerste kofanger og på den måde få adgang til det rummelige bagagerum.

Panoramaglastag

Panoramaglastag

Panoramaglastaget Sky Lounge (ekstraudstyr) giver en unik pladsfornemmelse i kabinen, og den diodebaserede lysgrafik skaber en stemningsfuld atmosfære efter mørkets frembrud.

Elegante detaljer

Elegante detaljer

BMW X5 fås med glasdetaljer på bl.a. gearvælgeren (ekstraudstyr). Og på listen langs instrumentbordet lyser X5-logo’et op og giver, sammen med sæderne i kunstlæderet Sensafin, et blæret udtryk til kabinen.

Drivlinjer

Få overblik over de tre drivlinjer

BMW X5 fås med tre kraftfulde drivlinjer. En diesel-variant, en benzin-variant og en plug-in hybrid, der kombinerer en effektiv benzinmotor med en kraftfuld elektrisk motor. Se specifikationer for de tre varianter nedenfor.
Grafisk visualisering af teknisk data i BMW X5
 • Drivlinje: Plug-in hybrid
 • Effekt ved 1/min: 360 kW (489 hk)
 • Acceleration 0 til 100 km/t: 4,8 sek.
 • Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 0,8-1,1
 • CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km: 18-26
Grafisk visualisering af teknisk data i BMW X5
 • Drivlinje: Benzin
 • Hk: 530 hk
 • Acceleration 0 til 100 km/t: 4,3 sek.
 • Hurtig 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km: 261-284
Grafisk visualisering af teknisk data i BMW X5
 • Drivlinje: Diesel
 • Hk: 298 hk
 • Acceleration 0 til 100 km/t: 6,1 sek.
 • Hurtig 8-trins M Steptronic gearkasse med Drivelogic
 • CO2-udledning, blandet kørsel, i g/km: 186-215

Egenskaber

Spækket med komfort og intelligente systemer

BMW X5 er udstyret med avancerede systemer og intelligente løsninger, der gør køreturen komfortabel og sikker. Uanset om du er til eminent lyd eller smarte assistenter, der gør køreturen sikker og bekvemmelig, så har X5 det.
Surround Sound System

Surround Sound System

Et eminent køretøj kræver eminent lyd. Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System sørger for, at du får en fremragende lydoplevelse i studiokvalitet uanset hvilket sæde, du sidder i.

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Denne funktion bliver du glad for ved køkørsel. Den sørger nemlig for, at bilen holder den ønskede hastighed, afstand til den forankørende, og den holder dig i vognbanen. Det resulterer i bekvem kørsel uden hyppige, hårde opbremsninger.

Parking Assistant

Parking Assistant

Det er ikke noget problem at få den store BMW X5 parallelparkeret. For med Parking Assistant Plus får du både Surround View-system, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsefunktion og bakassistent.

Plug-in hybrid

Forbedret rækkevidde i den nye BMW X5 Plug-in Hybrid

Kør elektrisk når du vil. Og skift til den effektive benzinmotor, når den elektriske rækkevidde er opbrugt. Med en plug-in hybrid får du både mulighed for at nyde støjsvag, elektrisk kørsel uden afbrydelser fra gearskifte, og du får mulighed for at nyde lyden fra den kraftfulde benzinmotor med glidende gearskift. Forventet lancering i august 2023.
Øget rækkevidde

Øget rækkevidde

Du får hele 110 km (WLTP) elektrisk rækkevidde i den nye BMW X5 xDrive50e. Den accelererer fra 0-100 km/t på 4,8 sek., og den har en topfart på 250 km/t.

Oplad derhjemme eller på farten

Oplad derhjemme eller på farten

Det er nemt at oplade en plug-in hybrid uanset, om du vil gøre det derhjemme eller på farten. For at oplade derhjemme skal du have installeret en ladeboks. Det kan f.eks. være en BMW Wallbox. Og når du er på farten, kan du oplade via de mange offentlige ladestandere og bruge BMW Charging.

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Elektriske BMW
BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Ladeløsning
Se udvalg af plug-in hybrider

Se udvalg af plug-in hybrider

Plug-in hybridbiler fra BMW er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdner. Du finder et bredt sortiment hos Bayern AutoGroup. Du kan altid finde den bil, der matcher dine ønsker til din kommende plug-in hybrid. Se vores udvalg via linket herunder.

Plug-in hybrid