Saesonleasing Topbanner

Sæsonleasing

Betal kun afgift, når bilen kører

Sæsonleasing laves typisk på biler, der kun skal køre nogle måneder af året. Oftest er det biler, der står uden afgift. Således betales der kun afgift af bilen i de måneder, den køres.

Hvilke biler kan sæsonleases?

Hvilke biler kan sæsonleases?

Sæsonleasing er særligt relevant for sportsvogne, cabrioleter, større firehjulstrækkere eller lignende specialbiler, der kun bruges enten om sommeren eller vinteren. Det kan f.eks. være for at passe på sin bil i vinterperiode med salt på vejene, eller blot fordi der ikke er behov for flere biler hele året.

Hvordan fungerer sæsonleasing?

Hvordan fungerer sæsonleasing?

Når perioden på sæsonleasingaftalen udløber, afmeldes nummerpladerne, og bilen holder igen stille, uden afgift. En sæsonleasingaftale kan laves som enten privatperson, erhverv eller på en splitleasingaftale.

Fordele ved sæsonleasing

Betal kun afgift, når bilen kører

Biler på sæsonleasing kører betydeligt færre kilometer end biler på en standard 36 mdr. leasingaftale. Det betyder derfor en mindre afskrivning på bilen, sammen med en besparelse på kun at skulle betale registreringsafgiften i de aktive perioder med nummerplade på. Med sæsonleasing bestemmer du selv, hvornår din leasingperiode skal være aktiv, og du betaler kun for registreringsafgiften i denne periode. Dette kan lade sig gøre, da flexleasing giver mulighed for at betale afgiften på bilen pr. måned.

Kør i din drømmebil

Er din drømmebil f.eks. en åben BMW cabriolet eller en stor SUV, så kan bilen indregistreres i et begrænset antal måneder, f.eks. 6 sommermåneder, og du betaler dermed ikke afgift i de resterende måneder. Ved at sæsonlease din bil med et begrænset antal aktive måneder åbner der sig helt nye muligheder for, at du kan få din drømmebil uanset årstid. Vi laver en kontrakt for aktivperioden og efterfølgende en kontrakt for passivperioden, hvor vi fortsat varetager finansiering af bilen samt forsikring. Prismæssigt er passivperioden naturligvis billigere, da bilen ikke har plader på i den periode, og der derfor ikke betales registreringsafgift og grøn afgift.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Find forhandler

Læs om andre leasingformer

Privatleasing

Privatleasing

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Korttidsleasing

Korttidsleasing

Splitleasing

Splitleasing