8-serie Cabriolet

8-serie Cabriolet

Siden af BMW 8-serie Cabriolet

BMW 8-serie Cabriolet

BMW M850i xDrive Cabriolet. Forbrug 9,1-9,3 km/l. CO2-udledning 243-249 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Selvstændighed og suverænitet

En sportslig cabriolet, der udviser suverænitet og selvstændighed. Bilens teknologi, kraftfulde motorer og utrolige køredynamik gør BMW 8-serie Cabriolet til en sportsvogn spækket med lidenskab, power og køreglæde.

Køreglæde og adrenalin-kick

Acceleration, der får pulsen op

Acceleration, der får pulsen op

Med TwinPower benzin- og dieselmotorer, kraftfulde motorkomponenter og Steptronic sportsgearkasse bliver køredynamikken taget til en ny standard. Accelerationen minder mest af alt om en sportsvogn og får adrenalinen til at pumpe rundt i kroppen.

Gennemgående suverænitet

Gennemgående suverænitet

Bilens form er flad og aflang med et sporty design. Bilens detaljer og linjer er karakteriseret af suverænitet. Den markante dobbeltnyre og BMW-laserlys giver et atletisk udtryk til bilens front.

Ned med kalechen på solskinsdage

Ned med kalechen på solskinsdage

Stofkaleche, der kan køres ned på solskinsdage, hvor man vil mærke vinden i håret og solens stråler på huden. På de knap så solrige dage, kan kalechen nemt køres op igen, så du kan nyde køreturen fra den varme, dejlige kabine.

Designelementer, der gavner køreglæden

Designelementer, der gavner køreglæden

Kabinen er en sammenkobling af upåklagelig luksus og sportslighed. De flotte elementer i designet, som f.eks. glasdetaljerne ’’CraftedClarity’’, lædersæderne i merinolæder og det lækre Ambient Light, der skaber en rar atmosfære i kabinen.

BMW Serie8 CABRIO GALLERY 2440X1373 B

Innovativ intelligens

Med de smarte assistentsystemer kommer du ikke til at mangle noget på rejsen. BMW Live Cockpit Professional giver dig en navigationsfunktion med touchskærm, kontroldisplay og instrumentdisplay. Driving Experience Control giver føreren mulighed for at vælge mellem forskellige køreprogrammer, som tilpasses ud fra vej- og kørselsforholdene. Med Digital Key behøver du ingen nøgle, bare du har din smartphone. Du kan låse din BMW op og starte motoren helt uden nøglen.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte 8-serier