Privatleasing Brugte Biler Topbanner

Privatleasing af brugte biler

Privatleasing af brugte BMW og MINI

Vores søsterselskab NCG Leasing er specialister i leasing af brugte biler, og de hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning til dig. Hos dem er du i trygge hænder, og du bliver betjent af dygtige, seriøse rådgivere, som du kan have tillid til.

 

Læs mere på ncgleasing.dk

Vælg mellem to gode løsninger

Når du vælger at privatlease en brugt bil hos Bayern AutoGroup, kan du selv bestemme, om du ønsker en finansiel eller en operationel løsning. Den største forskel mellem de to løsninger er, hvem der hæfter for bilens restværdi.

Finansiel privatleasing

Finansiel privatleasing

Hvis du vælger finansiel privatleasing af en brugt bil, får du stor fleksibilitet. Denne løsning er til dig, der gerne selv vil styre din biløkonomi, og som samtidig vil undgå at binde store beløb i bil eller registreringsafgift. Ved finansiel leasing får du den lavest mulige ydelse og størst mulige fleksibilitet. Restværdien fastsætter vi sammen, så vi sikrer, at du ikke får store uventede overraskelser, når leasingperioden udløber. Når leasingperioden er slut, anviser du blot en køber til den fastsatte restværdi eller forlænger aftalen.

Operationel privatleasing

Operationel privatleasing

Når du vælger en operationel privatleasing på en brugt bil, overlader du alle bekymringerne til os. Du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi, og du ved præcis, hvad bilen vil koste pr. måned. Denne leasingtype giver dig altså fuldt overblik over dine bilomkostninger og ingen uventede overraskelser. Så længe du har en nogenlunde klar forventning om dit årlige kørselsbehov, har du udover den månedlige leasingydelse kun to variable omkostninger, nemlig brændstof og dæk. Derudover skal du naturligvis betale forsikring og grøn ejerafgift.

Vil du hellere lease en ny bil?

Mere om leasing af brugte biler

Hvad betyder operationel leasing?

Med operationel leasing får du en aftale uden bekymringer. Bayern AutoGroup indestår ved operationel leasing for bilens restværdi.

Ved operationel leasing er der ligeledes tilknyttet en serviceaftale. Leasingtager betaler således blot en engangsydelse ved udlevering af bilen og derefter den faste månedlige ydelse.

Du får således en sikker og tryg løsning uden uforudsete udgifter.

Leasingtager betaler naturligvis selv brændstof i leasingperioden, og eventuelle skader dækkes af leasingtagerens forsikring.

Hvad betyder finansiel leasing?

Ved en finansiel leasing, hæfter du selv for restværdien på bilen. Det betyder, at det er din opgave, at finde en køber, der vil aftage bilen til den estimerede restværdi efter leasingperiodens udløb. Kan du ikke finde en køber, der vil betale den aftalte restværdi, så hæfter du selv for differencen eller evt. hele beløbet.

Du hæfter ligeledes selv for udgifter til reparationer, service m.m. i leasingperioden.

Der er således en del budgetusikkerhed forbundet med Finansiel leasing.

Hvad betyder restværdi?

Når der tales om en bils restværdi, menes det beløb, som bilen kan sælges til når leasingperioden ophører. Det er vigtigt, at bilen nedskrives realistisk over leasingperioden, så restværdien ved leasingperiodens ophør afspejler bilens reelle værdi.

Har en kunde tegnet en finansiel leasing løsning, er det kundens ansvar, at bilen efter endt leasing periode, kan sælges videre til denne fastsatte restværdi. Er dette ikke muligt hæfter kunden for restværdien.

Ved en operationel leasing løsning er det forhandleren der hæfter for restværdien.

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Find forhandler