BMW iX3

BMW iX3

Vejledende pris. Fra 584.900 kr.

Innovativ fuldelektrisk SUV

BMW CONCEPT iX3 er den første fuldelektriske SUV. Det, i sig selv, er imponerende! Dertil kommer det, at batteriet på denne innovative firhjulstrækker kan lades op på cirka 30 minutter ved opladning med 150 kW, og at rækkevidden er mere end 400 kilometer.

Højdepunkterne
Køredynamik

Køredynamik

Med en fuldelektrisk motor kan det kun imponere alle og enhver, at BMW CONCEPT iX3 har en ydeevne på 270 hk. Derudover har firehjulstrækkeren også femte generation af eDrive teknologien, som øger både køredynamikken og ladekapaciteten. SAV’en kan køre mere end 400 kilometer på én optankning!

Karakter

Karakter

De designmæssige detaljer taler et entydigt sprog. De vidner alle om fremtidens bil, nemlig BMW CONCEPT iX3. Udtrykket er en kraftig SUV med stærke, markante linjer – En elektrisk firehjulstrækker med xDrive, der signalerer alt andet end traditionel elbil.

Design

Dobbeltnyren i det lukkede kølergitter har fået et nyt, revolutionerende look for bedre aerodynamik. Den nye dobbeltnyre, emblemet på fronten og luftindtaget er alt sammen en del af det helt unikke design. Rundt om dobbeltnyren er der blå detaljer i den typiske BMW Blue-farve. Det aktive og eksklusive SUV-design understreges af indstigningen med trinbræt og de store 19 tommer fælge.

Læs mere