BMW iX3

BMW iX3

BMW iX3. 286 hk. Rækkevidde op til 461 km. Forbrug 18,5-18,8 kWh/100 km. CO2-udledning 0 g/km. Opladningstid 0-100% ved 11 kW: 7,5 timer. Opladningstid 10-80% ved 150 kW: 33 min. Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Markant, sporty, og fuldt elektrisk!

Den helt nye BMW iX3 står med sin M sport-pakke (standardudstyr) nu endnu skarpere end nogen sinde før. Bilens aerodynamiske elementer og de blå designdetaljer fremhæver bilens elektriske gener. Med en rækkevidde på op til 461 km (WLTP), er den nye BMW iX3 klar til både små og store eventyr, og der er god plads til familien.

Glæd dig til den nyeste teknologi, emissionsfri kørsel med høj komfort, og den velkendte BMW køreglæde i den banebrydende og muskuløse BMW iX3. Bilens intelligente assistentsystemer er stemmestyrede, så du kan holde 100 % fokus på vejen, og I kan komme sikkert frem.

Modellens eksteriør

På fronten af bilen er det især nyren, og de smalle forlygter med fuld-LED du bør lægge mærke til. Kører du ofte efter mørkets frembrud, kan du tilkøbe det innovative BMW Laser Light-system, der øger din sigtbarhed markant. Bagtil er det de tredimensionelle pincetformede baglygter med den sorte kant, der er værd at bemærke. De modelspecifikke blå diffusere i bag, er med til at gøre modellen endnu mere sporty end tidligere.

Tillad cookies, for at se denne video

Modellens interiør

Indvendigt møder dig en dejlig ambient stemning. Panorama-glastaget giver et dejligt lys i kabinen, og kan åbnes og lukkes ved betjening af bare en enkelt knap. Bilen kommer som standard med en 12,3” infotainment touch-skærm, sportssæder og sportsrat.

Tillad cookies, for at se denne video

Strøm på farten

Kommer du steder, hvor der ikke lige er en ladeboks, men hvor du har adgang til et kraftstik? Det kunne fx være i sommerhuset, på jobbet eller hos venner. Så er BMW’s Fast Charger Kit en perfekt løsning til dig. Bestil den her.


Husk du skal udover Fast Charger Kittet også bruge det røde kabel, som er til danske kraftstik. Du finder stikket her

Originalt tilbehør

Originalt tilbehør

Ønsker du andre fælge, nye måtter – eller har du måske brug for en cykelanhænger? Du finder et bredt udvalg af 100 % originalt BMW tilbehør her

My BMW App

My BMW App

Husk at downloade og tilmelde dig – og din BMW – i ’My BMW’ appen. My BMW app giver dig adgang til flere spændende funktioner, der kan være med til at sikre køreglæden, og at du får det maksimale ud af din nye BMW.