BMW iX3

BMW iX3

Vejledende pris. Fra 499.000 kr.

Markant, sporty, og fuldt elektrisk!

Den nye fuldelektriske BMW iX3 giver alle andre SUV’er baghjul. Med en rækkevidde på op til 459 km, tager BMW iX3 dig derhen, hvor du vil, på bare en enkelt opladning. Med den nyeste teknologi, en elegant og luksuriøs kabine, et markant og sporty ydre, og den justerbare undervogn er du garanteret ren køreglæde for alle pengene.

»Denne nye iX3 er en el-udgave af X3, og det er en ombygning, der virker yderst vellykket.«

- Søren W. Rasmussen, FDM Motor, tirsdag d. 20. april 2021.

Design, interiør og udstyr

BMW’s SUV’er er aldrig klodsede eller plumpe, men har markant sportslige og kraftfulde konturer, og den fuldelektriske BMW iX3 er bestemt ingen undtagelse. BMW iX3 har en imponerende fremtoning gennem sit rene og stringente design. Modellens dobbeltnyre, det store panorama-glastag, de indlagte blå accenter og de nye 20” aerodynamiske fælge lader dig allerede på afstand vide, at modellen kan noget ganske særligt. Indvendigt er BMW iX3 udstyret med den nyeste teknologi, herunder også BMW’s digitale førerassistenter, der kan gøre hver køretur til en leg. Der er rigtig god plads på både de luksuriøse for- og bagsæder, og det 510 liter store bagagerum gør modellen til en praktisk intelligent familiebil, uden at man er gået på kompromis med hverken køreglæde eller design. Med muligheden for at ekstraudstyre modellen med træk (750 kg) imødekommer BMW iX3 også de fleste familiers pladsbehov.

Gallery BMW Ix3 B 2440X1373
Gallery BMW Ix3 C 2440X1373

Køreoplevelse og ydelse

BMW iX3’s elektriske motor giver dig en enestående ydelse, og kan bringe dig fra 0-100 km/t på knapt 7 sekunder. Modellen har 210 kW, som oversat bliver til omkring 286 hk. Drejningsmomentet lyder på 400 nM, så du hurtigt kan komme op i fart. BMW iX3's køredynamik, forbedrede performance og effektivitet, sætter helt nye standarder for fuldelektrisk køreglæde. Modellen leverer en imponerende sportslig og selvsikker køreoplevelse, uden motorstøj. Den adaptive undervogn betyder, at du selv bestemmer om du vil have en sportslig eller komfortabel undervogn.

Helt ny, og allerede testvinder

Der er meget debat om elbiler og rækkevidde under vinterkørsel. I Norge foretog motor.no en vintertest (2021), som viste, at BMW iX3 havde den længst målte rækkevidde af alle testede biler. Faktisk blev modellen overordnet vinder med det bedste resultat i Motors vintertest nogensinde. Bilerne, der blev sammenlignet i testen, var: Volkswagen ID.3, Volvo XC4o Recharge, Polestar 2, Citroën ë-C4, Ford Mustang Mach-E, Xpeng G3, BMW iX3, Lexus UX300e og Tesla Model 3. (Testen blev udført af Motor.no i Norge i vinteren 2021, læs mere her.)

Gallery BMW Ix3 A 2440X1373
Gallery BMW Ix3 D 2440X1373