BMW X2 M35i xDRIVE

BMW X2 M35i xDRIVE. Forbrug 12,3-13 km/l. CO2-udledning 183-174 g/km. 

 

En eventyrlig køreoplevelse

Med et gennemgribende sportsligt design, enestående dynamik, spændstighed og egenskaber, er BMW X2 en SUV i verdensklasse. Der er skruet op for kvaliteten i materialer og teknologier, som giver en helt eventyrlig køreoplevelse.

BMW X2 M35i xDRIVE fås også som en fuldelektrisk variant BMW iX2: Se den her

Højdepunkter

Design

Design

Om du er til hurtiggående accelerationer, lange køreture eller landevejscruising, får du en enestående køredynamik og smidige egenskaber. Den ikoniske dobbeltnyre i kølergrillen, skærmkanterne og den brede akselafstand forstærker det atletiske udtryk i BMW X2.

Komfort

Komfort

Hi-Fi højttalersystem, lændestøtte i forsæderne, eldrevet sædeindstilling, varme i rattet og meget mere. BMW X2 gør alt for, at din køretur skal være så behagelig som muligt for dig. Ligegyldigt om turen er lang eller kort, skal du have de bedste forudsætninger for at nyde den.

 Sportslig elegance

Sportslig elegance

Kraftfuld motor, præcision i styreegenskaberne og en dynamisk og temperamentsfuld kørestil. BMW X2 udstråler både power og elegance i sin kørsel, hvor du kan justere køreindstillingerne, så de passer bedst muligt til dig.

Design

Det udvendige design

BMW X2 holder sig ikke tilbage, når det handler om at tiltrække sig opmærksomhed. Med sit iøjnefaldende design og den karismatiske coupé-karakter, redefinerer BMW X2, hvad det vil sige at have en markant sportslig fremtoning på vejen.
Fronten

Fronten

Allerede ved første øjekast bliver du hurtigt fanget af BMW X2's design. Den selvsikre front med kraftig kofanger og tredelt luftindtag er både praktisk og nydelig, og den karakteristiske grill understreger, at det igen er BMW, der står bag en af de biler, der falder i øjnene.

Siden

Siden

De sporty skærmkanter giver BMW X2 en dynamisk indramning, ligesom de markante sideskørter er et umiskendeligt tegn på bilens tilhørsforhold til X-familien. Sideskørterne danner forbindelse mellem skærmkanterne uden overgang og viderefører dem til bagenden.

Bagenden

Bagenden

Det unikke design er konsekvent og gennemført fra front til bagende. Bagklappen går i ét med kofangeren, hvilket giver et æstetisk og elegant look. Det samme gør grebet på bagklappen, der er diskret integreret i BMW-emblemet.

Det indvendige design

BMW X2 formår at ramme den helt perfekte balance mellem at være praktisk, alsidig og funktionel på den ene side, og på den anden side være smart, sporty og moderne. Det kommer til udtryk i alle hjørner af kabinen.
Sæder

Sæder

Du finder et bredt udvalg af indtræk til kabinen i din bil, så du kan sammensætte det udtryk, der passer dig bedst. Sæderne byder på høj komfort, som understøttes af indtrækket.

Instrumentbræt

Instrumentbræt

Alle funktioner og instrumenter er praktisk placeret i cockpittet, så du mærker, at BMW X2 er skabt til den ultimative føreroplevelse. Infotainmentskærmen er med touchfunktion, så du har nem adgang til alle de muligheder, den giver dig.

Digitale assistenter

Digitale assistenter

Med Driving Assistant Plus har du adgang til øget sikkerhed og komfort. Her får du kollisions- og personadvarsel, advarsel ved vognbaneskift, fjernlysassistent og hastighedsregulering. Desuden tilbyder BMW X2 dig en række innovative digitale tjenester som eksempelvis navigation.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

BMW X2 byder på kraftfulde motorer, direkte styring og yderst præcis håndtering. Dynamikken er temperamentsfuld og smidigheden er spurtstærk. Det hele kan opjusteres med M sportsundervogn eller med xDrive firehjulstræk.
Intelligente kørselsindstillinger

Intelligente kørselsindstillinger

Med en BMW X2 får du smarte kørselsindstillinger, der sikrer dig, at din bil performer bedst muligt. De intelligente indstillingsmuligheder giver dig mulighed for at justere bilens egenskaber, så de passer bedst muligt til din kørestil.

Sportsgearkasse med dobbeltkobling

Sportsgearkasse med dobbeltkobling

Du får en 7-trins Steptronic sportsgearkasse med dobbeltkobling, hvis du vælger en BMW X2. Det giver et sportsligt gearskifte, såvel manuelt som automatisk. Det kan give en komfortabel, glidende kørestil, eller det kan give en meget dynamisk kørestil.

Adaptiv undervogn

Adaptiv undervogn

Den adaptive undervogn, der er sænket 10 millimeter, gør det muligt at tilpasse støddæmperne til køresituationen. På den måde forenes komfort og dynamik med størst mulig sikkerhed. Med Driving Experience Control kan du fra begyndelsen vælge standardindstillingen Comfort eller Sport-modus.

Drivlinje

BMW X2 M35i Xdrive

Motortype: Benzin

Hestekræfter: 221 kW (300 hk)

0-100 km/t: 5,4 sek

CO2 Emission: 183-174 g/km

 

Se et udvalg af vores brugte X2