BMW X Serie X2 HERO 3100X1330

BMW X2

Gennemgående sportslig crossover

Med et gennemgribende sportsligt design, enestående dynamik, spændstighed og egenskaber, får du en SAV i verdensklasse i BMW X2. Der er skruet op for kvaliteten i materialer og teknologier, som giver en helt eventyrlig køreoplevelse. Den ikoniske dobbeltnyre i kølergrillen, skærmkanterne og den brede akselafstand forstærker det atletiske udtryk.

En oplevelse for sig selv

Teknologien, der forbinder dig og din bil med omverdenen

Teknologien, der forbinder dig og din bil med omverdenen

Med køassistenten Real-Time Traffic Information får du informationer omkring trafiksituationer, mens det sker, så du kan nå at finde en anden vej, hvis det er nødvendigt. Der er BMW Concierge Service, som sørger for at finde lige de informationer, du har brug for. Hvis du vil finde byens bedste restaurant eller den nærmeste hæveautomat, bliver adressen sendt direkte til din BMW’s navigationssystem. Med Bluetooth forbindelse og trådløs opladning kan du nemt have din smartphone koblet til din BMW, så du kan snakke i telefon over anlægget, lytte til din favoritmusik eller meget andet. Derudover har bilen Navigation Plus med BMW Head-Up Display, så du får navigationen i dit primære synsfelt og ikke behøver fjerne øjnene fra vejen. Den lækre crossover har også Wi-Fi-hotspot og forberedelse til Apple CarPlay®.

Sikkerheden kommer først

Sikkerheden kommer først

Bilen er udstyret med bakkamera, så du nemt kan bakke ud fra selv de mest vanskelige steder. Der er bakspejl og sidespejl med automatisk nedblænding. Der er Park Distance Control både for og bag. Udover alt dette, er der også Driving Assistant og parkeringsassistentsystem i bilen, så hele turen inkl. parkering er så komfortabel og sikker som muligt.

Mere komfort i en BMW X2

Mere komfort i en BMW X2

I denne bil får du rigtig meget komfort. Du får Hi-Fi højttalersystem, lændestøtte i forsæderne, eldrevet sædeindstilling, varme i rattet og meget mere, der gør køreturen utrolig behagelig for dig. Ligegyldigt om turen er lang eller kort, skal den være behagelig.

BMW Connected+

BMW Connected+

Med BMW Connected+ kan du ved brug af BMW Connected-appen altid have forbindelse mellem din smartphone og din BMW X2. Du kan sende ruter til bilen, så den er klar til køreturen. Du kan dele din rejsestatus med familie og venner, så de kan se, hvor du er, og hvornår du ankommer. Med ’’door-to-door-navigationen’’ guider din smartphone eller dit smartwatch dig de sidste meter fra bilen og hen til hoveddøren. Med BMW ConnectedDrive kan du forblive opdateret med alt, der betyder noget for dig på din køretur.

Køredynamik med kraftfulde motorer

Uanset, om du er til hurtiggående accelerationer, lange køreture eller landevejscruising, får du en enestående køredynamik og smidige egenskaber. De kraftfulde motorer og det skarpe styretøj sætter barren tårnhøjt for denne klasse. Uanset om du vælger din BMW X2 med benzin- eller dieselmotorer eller kombineret med elmotor som plug-in hybrid, er du garanteret exceptionelle og smidige køreegenskaber, der er helt uden sidestykke i klassen.

Læs mere