BMW iX2

BMW iX2. Rækkevidde 449 km. Forbrug 16,3-17,7 kWh/100 km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/ normalopladning 0-100%: 6,5 t v. max ladeeffekt (11 kW); Hurtig-/lynopladning, 10-80%: 29 min. v. max ladeeffekt på 130 kW. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer reducerer rækkevidden. 

 

Modernistisk, kompakt og elektrisk nyhed

Du er ikke i tvivl. Hverken når du kigger på den, eller når du kører i den. Det her er umiskendeligt en BMW, der rummer alle de klassiske BMW-elementer - tilsat et imponerende skud moderne og teknologisk innovation. Den helt nye iX2 er helt elektrisk, stilren og fuld af tilbehør og nyskabende funktioner. Med en rækkevidde op til 449 km er iX2 en kompakt coupé med en køreglæde ud over det sædvanlige.

BMW iX2 fås også som en benzin variant BMW X2: Se den her

HØJDEPUNKTER

Innovativ lyssignatur

Innovativ lyssignatur

BMW iX2 er både karakteristisk, innovativ og iøjnefaldende. Den helt særlige LED lyssignatur gør ikke bare din iX2 imponerende at se på. Du får også et optimalt overblik på mørke veje.

Atletiske hjul

Atletiske hjul

Der er i forvejen et både markant og kraftfuldt udtryk i BMW iX2, og de flotte to-farvede 20" hjul med letmetalfælge og V-eger er kun med til at gøre bilen endnu mere atletisk, sportslig og powerfuld.

The sky is the limit

The sky is the limit

Det unikke lys i kabinen giver en fantastisk atmosfære af både elegance og stemning. Det kommer i høj grad fra det imponerende panorama-glastag, der også er med til at få kabinen til at føles endnu større.

Design

Det udvendige design

Den helt nye iX2 har et stilrent udtryk og udstråler individualitet med sine dynamiske proportioner og sit sportslige look. Med sin SUV-coupé-silhuet og den smukke LED-baserede lysteknologi, efterlader iX2 et enestående indtryk på vejen.

Fronten

Fronten

Den karakteristiske front med nyrerne, det markerede power-udtryk og de imponerende og innovative LED-forlygter, er med til at gøre BMW iX2 til en helstøbt oplevelse at betragte forfra.

Siden

Siden

BMW iX2 er både elegant og robust med sine karismatiske linjer, der får den til at se større ud, og som understøtter dens flotte dimensioner, der resulterer i et unikt SUV-coupé-udtryk.

Bagenden

Bagenden

Ligesom på fronten er bagenden af BMW iX2 også præget af LED-lysene, der er med til at give bilen sin dragende personlighed. Sammen med det store bagvindue og de robuste konturer, fuldender det indtrykket af en klassisk men samtidig innovativ og moderne BMW.

Det indvendige design

Elegant, atletisk og innovativ udefra - og indefra. BMW iX2 er fyldt med lækkert udstyr og komfortable detaljer, der får dig til at føle dig godt tilpas fra du sætter dig tilrette til du stiger ud igen. Både det store display, den lækre lyd, det imponerende lysindfald og de mange funktioner, gør BMW iX2 til en bil, der er ligeså lækker at køre i, som den ser ud.

Ergonomisk siddekomfort

Ergonomisk siddekomfort

Med ergonomiske sportssæder er din iX2 gearet til lidt af hvert. Sæderne støtter dig i kurver, og du kan indstille dem, så de passer perfekt til dig og dine behov, så du får den optimale siddekomfort.

Fantastisk overblik

Fantastisk overblik

iX2 byder på et stort Curved Display og BMW Live Cockpit Professional, så det er ekstra nemt for dig at styre bilens indstillinger, musik og navigation. Når du holder stille kan det også bruges til både streaming af videoer og som en unik spillekonsol.

Opkobling

Opkobling

Både når det gælder bilens forbindelse til digitale tjenester som navigation, apps og køreassistenter, og når det gælder dine behov for at kunne oplade dine egne enheder, tilbyder iX2 masser af muligheder, der er nemt og bekvemt placeret i kabinen.

Egenskaber

BMW iX2 spiller på alle sanserne. Du bliver begejstret over reaktionsevnerne, overrasket over rækkevidden og forbløffet over det forrygende lydanlæg.

Imponerende lydoplevelse

Imponerende lydoplevelse

Du vil opleve, at iX2 sætter nye standarder for lydoplevelsen i en bil. Med et HiFi-højttalersystem fra Harman Kardon får du 205 watts vellyd fra hele 12 højttalere, der sikrer, at lyden når ud i alle kroge af din BMW.

Lang rækkevidde

Lang rækkevidde

På et fuldt opladet batteri kan du køre op til 449 km i din BMW iX2. Det tager bare 29 minutter at oplade den fra 10-80% ved en high-power ladestation, og BMW Charging giver dig adgang til Europas største netværk af offentlige ladestationer.

Hurtig reaktion

Hurtig reaktion

Du kommer hurtigt op i fart med BMW iX2. På bare 5,6 sekunder når bilen fra 0 til 100 km/t, og skal du på langfart og rammer et sted, hvor det er tilladt, kan den nå en topfart på 180 km/t.

Elektrisk træk som tilvalg

Elektrisk træk som tilvalg

Hvis du har brug for trækkrog på din BMW iX2 kan du tilvælge et elektrisk anhængertræk, der giver mulighed for at trække op til 1200 kilo.

Vil du vide mere om at køre elektrisk?

BMW Charging

BMW Charging

Når du har en elbil fra BMW, kan du benytte BMW Charging til opladning både ude og hjemme. Du får adgang til et af de mest udbredte netværk af offentlige ladestandere. Alene i Danmark er der flere end 2.800 ladestandere i netværket.

Ladeløsning
Om at køre elektrisk

Om at køre elektrisk

Er du i tvivl, om du er til en elbil, eller om en plug-in hybrid er den bedste løsning for dig? Eller går du i reelle overvejelser om en elbil eller plug-in hybrid, og vil vide mere om optimal kørsel på el? Bliv klogere på at køre elektrisk her.

Elektriske BMW
Se udvalg af elbiler

Se udvalg af elbiler

Bayern AutoGroup har et bredt sortiment af elbiler fra BMW. Uanset hvilke præferencer du har, og hvilke behov du har for komfort, størrelse og teknologiske finurligheder, så kan vi hjælpe dig. Se vores udvalg via linket herunder.

Elbiler