Siden af kørende BMW X6 M

BMW X6 M

BMW X6 M60i xDrive. 530 hk. Forbrug 8,1-8,8 km/l. CO2-udledning 258-280 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

En ægte vinder

Som en ægte vinder er BMW X6 M dynamisk, smidig og udtryksfuld. En firehjulstrækker i luksuriøs overklasse, der tilbyder selvsikker køreglæde. Egenskaber fra en SUV, men med et sporty coupé-design. Du kan vælge mellem de fire Sports Activity Coupéer (SAC): BMW X6 M50i, BMW X6 M50d, BMW X6 M med M xDrive eller BMW X6 M Competition med M xDrive. 

Sikre overhalinger

Overhal de andre

Overhal de andre

Med en 8-cylindret, 4,4 liters High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor med 625 hk kan du sagtens overhale alle de andre på vejen i en BMW X6 M Competition. Bilens oliesystem og kølekoncept, som giver bedre køling af motoren, er udviklet ud fra motorsporten, hvilket blot fremhæver bilens kørepræstationer.

Med de perfekt afstemte undervognskomponenter, såsom M xDrive i BMW X6 M og BMW X6 M Competition, får du en helt fantastisk køreoplevelse med utrolig præcision og manøvredygtighed. 

Connectivity og assistentsystemer

Connectivity og assistentsystemer

Driving Assisant Professional sørger for din og andres sikkerhed, så du kan nyde turen. Parking Assistent Plus gør det nemmere for dig at parkere bilen alle steder. BMW Intelligent Personal Assistent er din personlige assistent. BMW M Head-Up Display giver dig relevante kørselsinformationer i dit primære synsfelt, så du ikke behøver fjerne øjnene fra vejen. Med Digital Key nøglefri betjening kan du låse bilen op og starte med din smartphone via BMW Connected-appen.

Flatterende design

Det markante og selvsikre design er præget af den store dobbeltnyre i den lysende kølergrill, det tydelige luftindtag, de markante lygter og coupé-silhuetten. Det hele vidner om selvsikkerhed, performance og styrke.

Indvendigt er det samme fortælling. Interiøret består blandt andet af M multifunktionssæder (sportssæder) i Merino-læder og Alcantara. Kontroldisplayet og instrumentkombinationerne er tydeligt præget af M detaljer. Det samme gør sig gældende for M gearstangen.

 

Læs mere