M8 Gran Coupé

M8 Gran Coupé

BMW M8 Gran Coupe

BMW M8 Gran Coupé

BMW M8 Gran Coupé: 625 hk. Forbrug 8,7-8,6 km/l. CO2-udledning 261-265 g/km.

 

Udsøgt og dynamisk

Sportsvogn med fem døre? Den er god nok. BMW 8-serie Gran Coupé M kan bedst betegnes som en sportscoupé med 4 sæder, 4,4 liters motor og utroligt luksuriøse detaljer. Den kommer i tre varianter: BMW850i xDrive Gran Coupé, BMW M8 Gran Coupé med M xDrive og en BMW M8 Competition Gran Coupé.

Højdepunkter

Mageløs effektivitet

Mageløs effektivitet

I BMW M8 Competition Gran Coupé-modellen får du en kraftfuld 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor med en ydeevne på op til 625 hk. Den er som skabt til både racerbanen og landevejen med en hastighed på 0-100 på kun 3,2 sekunder.

Køreglæde over alle forventninger

Køreglæde over alle forventninger

Køreglæden er på helt nye højder i BMW M8 Gran Coupé og BMW M8 Competition Gran Coupé. Begge modeller er udstyret med M xDrive, hvilket betyder, at der er en perfekt symbiose mellem motor- og undervognskomponenterne. Den elektromekaniske styring sørger for fænomenal manøvredygtighed og forhindrer uhensigtsmæssig krængning.

BMW M8 Gran Coupe med  M læderrattet, lyslister og røde M detaljer på midterkonsollen

Eksteriør og interiør

Bilen taler sit eget sprog. De fem døre gør bilen anderledes end de andre sportsvogne. Men det passer godt sammen med den dynamiske front, coupé-silhuetten med den faldende taglinje og det sportslige udtryk ved bagenden. De fem døre og panorama-glastaget giver en eksklusiv dimension til det sportslige og elegante udtryk, som BMW 8-serie Gran Coupé-modellen har.

Interiøret er unikt og fremhæver de to M8-modellers atletiske fremtoning, uden at det går ud over det luksuriøse, der tydeligt præger bilen. Alt lige fra M læderrattet og M sportssæderne, der er lavet af Merino-læder til lyslisterne og den flotte midterkonsol. Det hele udstråler sportslighed og elegance på én og samme tid.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte M8