M8 Gran Coupé

M8 Gran Coupé

BMW M8 GC HERO 3100X1330

BMW M8 Gran Coupé

Udsøgt og dynamisk

Sportsvogn med fem døre? Den er god nok. BMW 8-serie Gran Coupé M kan bedst betegnes som en sportscoupé med 4 sæder, 4,4 liters motor og utroligt luksuriøse detaljer. Den kommer i tre varianter: BMW850i xDrive Gran Coupé, BMW M8 Gran Coupé med M xDrive og en BMW M8 Competition Gran Coupé.

Højdepunkter

Mageløs effektivitet

Mageløs effektivitet

I BMW M8 Competition Gran Coupé-modellen får du en kraftfuld 8-cylindret High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor med en ydeevne på op til 625 hk. Den er som skabt til både racerbanen og landevejen med en hastighed på 0-100 på kun 3,2 sekunder.

Køreglæde over alle forventninger

Køreglæde over alle forventninger

Køreglæden er på helt nye højder i BMW M8 Gran Coupé og BMW M8 Competition Gran Coupé. Begge modeller er udstyret med M xDrive, hvilket betyder, at der er en perfekt symbiose mellem motor- og undervognskomponenterne. Den elektromekaniske styring sørger for fænomenal manøvredygtighed og forhindrer uhensigtsmæssig krængning.

BMW M8 GC GALLERY 2440X1373 E

Eksteriør og interiør

Bilen taler sit eget sprog. De fem døre gør bilen anderledes end de andre sportsvogne. Men det passer godt sammen med den dynamiske front, coupé-silhuetten med den faldende taglinje og det sportslige udtryk ved bagenden. De fem døre og panorama-glastaget giver en eksklusiv dimension til det sportslige og elegante udtryk, som BMW 8-serie Gran Coupé-modellen har.

Interiøret er unikt og fremhæver de to M8-modellers atletiske fremtoning, uden at det går ud over det luksuriøse, der tydeligt præger bilen. Alt lige fra M læderrattet og M sportssæderne, der er lavet af Merino-læder til lyslisterne og den flotte midterkonsol. Det hele udstråler sportslighed og elegance på én og samme tid.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte M8