BMW M4 Cabriolet

BMW M4 Cabriolet

Forventes lanceret 2021

En ægte performer

Som en ægte performer og M-model viser BMW M4 Cabriolet sig altid fra sin bedste side. Med den kraftfulde front og aflange motorhjelm, ser den utrolig sporty ud. I kabinen finder man også det atletiske look, fuldendt af cabrioletens metal foldetag, der tillader køredynamikken at komme helt under huden. Men ikke nok med at BMW M4 Cabriolet ser sportslig ud, så er den også sportslig hele vejen igennem.

Højdepunkter
Køredynamik af bedste kaliber

Køredynamik af bedste kaliber

BMW M4 Cabriolet har dobbeltkoblingsgearkasse, så du kan lave lynhurtige gearskift, og med baghjulstræk er vægtfordelingen i top. Du får også elektriske støddæmpere for bedre kontakt med vejen. Med en 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinrækkemotor, får du samtidig hele 431 hk i bilen. Dette kan opgraderes til 450 hk med M Competition-pakken som ekstraudstyr. Med M Competition-pakken får du også sortforkromede M sportsudstødning, adaptiv M undervogn, M sportssæder og 20’’ letmetalfælge.

Få pulsen op

Få pulsen op

Med BMW M4 Cabriolet kan du køre ud i det blå under åben himmel. Kør metal foldetaget ned, få vind i håret og mærk solens stråler mod din hud. Du sørger for bilen, og bilen sørger for at give dig en skøn køreoplevelse, der er sprængfyldt med adrenalin. Med teknologier, der oftest ses i motorsporten, får du størst mulig præcision og perfektion. Så kan du virkelig få pulsen helt op på selv en kort køretur. Samtidig er bilen spækket med features, såsom LED lygter med automatisk nedblænding, så du bare skal holde fokus på alt det sjove.

BMW M4cab GALLERY 2440X1373 F
En fantastisk cockpit-fornemmelse

I bilen finder du et M læderrat i nappalæderbetræk, M Drive-knapperne og instrumenter, der gør det nemmere for føreren at holde overblik over de relevante kørselsinformationer, han eller hun modtager fra bilen. Derudover ligner designet mest af alt noget, der hører hjemme på racerbanen.

Læs mere