4-serie Gran Coupé

4-serie Gran Coupé

BMW 4 Serie M440i Xdrive Gran Coupe Topbanner

BMW 4-Serie Gran Coupé

BMW M440i xDrive. 374 hk. Forbrug 12,5 km/l. CO2-udledning 187 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr. 

 

 

Når præcision og æstetik forenes

Den nye BMW M440i xDrive Gran Coupé er fyldt med performance og komfort. Den har 374 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 4,7 sekunder og et uimodståeligt M design.

Højdepunkter

Ser ud som en M

Ser ud som en M

Den ikoniske nyre med vandrette lameller og ramme i højglans understreger viljen og attituden.

Intens kørekomfort

Intens kørekomfort

Sæt dig til rette i sportsæderne, tag fat om M sportsrattet, og mærk hvordan din puls langsomt stiger.

Dynamisk præstation

Dynamisk præstation

Med den kraftfulde 6-cylindret M TwinPower turbobenzinmotor og den adaptive M undervogn leverer BMW M440i Gran Coupé formidable præstationer og køreglæde.

Design

Udvendigt design

Laserbaglygter, markante linjer, ikonisk nyre og blanke aerodynamiske 20” M Individual fælge efterlader ingen tvivl om, hvad den er skabt til.

Fronten

Fronten

De vandrette lameller og nyrerammen i sort højglans tager sig flot ud, og sammen med M-logoet understreger det den sportslige karakter.

 

Siden

Siden

Attituden skinner igennem takket være de skarpe linjer langs siden samt de 20” store M Individual fælge.

Bagenden

Bagenden

De nye laserbaglygter med fine laserfibre (ekstraudstyr), den sorte bagkofanger, der integrerer udstødningsrørene i begge sider, og luftindtagene understreger den sportslige karakter.

Indvendigt design

Alt er inden for rækkevidde, og takke være de sportslige detaljer og den store, buede panoramaskærm, der integrerer den digitale instrumentering og touchskærmen, får kabinen et innovativt udtryk.

Elegant kabine

Elegant kabine

Instrumentbrættet er beklædt med Walknappa-læder med en sortgrå kontrastsyning øverst og med Merino-læder nederst.

 

Sportsæder

Sportsæder

Sæderne i det smukke Vernasca-læder tilfører eksklusivitet til kabinen, og når du sætter dig til rette i dem, mærker du straks, hvordan de omslutter dig og giver optimal støtte og komfort.

M læderrat

M læderrat

Med kontrastsyninger i blå og rød, flad bund med M-logo og den røde detalje i toppen giver M læderrattet den helt rigtige udstråling til kabinen. 

Egenskaber

Intelligent sikkerhed og komfort

Med smarte førerassistenter og innovative sikkerhedsfunktioner kan alle passagerer føle sig trygge uanset, hvor køreturen går hen. 

Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional

Funktionen sørger bl.a. for, at bilen holder både vognbane og afstand til forankørende. Derudover er der også kollisionsadvarsel, advarsel for fodgængere og cyklister ved sving og skiltegenkendelse.

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus giver dig et godt overblik ved parkering. Supplerende kameraer overfører en 3D-visning af bilens omgivelser til bilens midterdisplay. På den måde kan du med det samme se, hvor meget plads du kan manøvrere på.

Fjernlysassistent

Fjernlysassistent

Med den blændingsfri fjernlysassistent sørger BMW 4-serie automatisk for, at andre trafikanter ikke rammes af lyskeglen, og du skal ikke blænde op og ned manuelt. 

Head-up display

Head-up display

Navigation og andre vigtige informationer om din kørsel projiceres op på foruden i dit synsfelt. På den måde kan du hele tiden holde blikket på vejen.

Digital nøgle

Digital nøgle

Med komfortadgang låser din bil automatisk dørene op, når den opfanger nøglen tæt på bilen. Du kan også låse op med Digital Key Plus-funktionen i din BMW-app.

Performance

M440i Gran Coupe
  • Drivlinje: Benzin
  • Effekt ved 1/min: 275 kW (374 hk)
  • Acceleration 0 til 100 km/t: 4,7 sek.
  • Vmax: 250 km/t

*Forbrug og rækkevidde kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. 

Se de andre biler i 4-serien

BMW 4-serie Coupé

BMW 4-serie Coupé

BMW i4

BMW i4

BMW 4-serie Cabriolet

BMW 4-serie Cabriolet

BMW M4 Cabriolet

BMW M4 Cabriolet

Genvej til

Historien om 4-serien

Historien om 4-serien

Fra den første generation af BMW 4-serie til den nyeste generation er der naturligvis sket meget med både design, motor og ikke mindst digitale detaljer i kabinen. Få det fulde overblik her.

Læs mere
Leasing

Leasing

Hos Bayern AutoGroup tilbyder vi erhvervsleasing og privatleasing af nye og brugte biler både i længere og kortere perioder – alt efter, hvad der passer dig.

Læs mere
Brugte 4-serie

Brugte 4-serie

Se vores udvalg af brugte BMW 4-serie lige her.

Se mere