Kvindelig BMW-ejer foran sin BMW 4-serie Coupe parkeret i ørken

BMW 4-serie Coupé

BMW 4-serie Coupé. 184-374 hk. Forbrug 13,3-15,6 km/l. CO2-udledning 145-170 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Kompromisløs ukonventionel

BMW 4-serie Coupé er ikke skabt for at være mainstream, men er en rebel, født i krydsfeltet mellem innovativt design, fabelagtig smidighed og sensationel ydeevne. Det banebrydende sportslige design og klassiske silhuet vil sikre dig fuld opmærksomhed, uanset hvor turen går hen.

Den nye BMW 4-serie Coupé er en uforfalsket sportsvogn. Det vil sige, at BMW’s dygtige ingeniører har sat alt ind på at skabe en sportscoupé fyldt med køredynamik, manøvredygtighed og ekstrem komfort. Det skarpe design, sammenholdt med den sænkede undervogn og de smidige køreegenskaber, giver dig, kort sagt, en helt igennem sporty oplevelse, hvor du får køreglæde i sin reneste form.

”Med sit nye designsprog understreger den nye BMW 4-serie Coupé større uafhængighed, og en udtryksfuld karakter med høj tiltrækningskraft. "

Adrian van Hooydonk, Design Director, BMW Group.

En hyldest til klassikerne

En hyldest til klassikerne

BMW har næsten 90 års succesfuld erfaring med at producere coupéer, og der er bestemt ikke sparet på hverken lækre detaljer eller provokerende design i den helt nye BMW 4-Serie Coupé. Luftindtagene i front er fx tidligere kun set på BMW’s M-modeller, og de to opretstående og sammenhængende nyrer linker visuelt smukt tilbage til klassikere som BMW 328 og BMW 3.0 CSi.

Interiøret i bmw 4-serie coupé

Interiøret i bmw 4-serie coupé

Interiøret i BMW 4-serie Coupé fokuserer 100 % på dig som chauffør. Ud over det lækre men højst funktionelle design, sikrer det præcise designsprog og de udvalgte højkvalitets-designelementer et både innovativt og moderne udtryk.

 

En uforlignelig køreoplevelse

Sporty vejgreb, optimal kørsel og maksimal smidighed. I forhold til ydelse og køredynamik giver den nye BMW 4-serie Coupé en energifyldt køreoplevelse. Med de kraftfulde BMW TwinPower turbomotorer og de perfekt matchede affjedringskomponenter, er sportscoupéen klar til enhver udfordring.

Læs mere