M3 Sedan

M3 Sedan

BMW M3 Sedan

BMW M3 Sedan

BMW M3 Sedan. Forbrug 12,3-19,6 km/l. CO2-udledning 133-182 g/km. 

Rebelsk oprører pakket med køreglæde

Det er følelsen du får, når din flabede fætter deltager i familiefesten. Boblende forventning og et smil, der ikke er til at tørre af. 100 % uforfalsket glæde, lysten til at bryde med en leverpostejsfarvet hverdag, og bare give den gas. Den nye BMW M3 leverer på alle parameter, og selskabet skuffer aldrig.

Design, interiør og udstyr

BMW M3 Sedan leverer alt, hvad du måtte ønske dig af en sand oprører: Kraftfulde og markante linjer tilsat et koncentreret skud sport. Den populære sportsmodel udstråler både overskud og tysk ingeniørkunst, men går ikke på kompromis sit ’raison d'être’, nemlig at ligne det den er – en fuldblods sportssedan med enestående køredynamik. Kabinen er, ligesom i den traditionelle BMW 3-serie, et elegant miks af funktion og æstetik, men i BMW M3 finder du lækre designdetaljer, udført i bl.a. kulfiber, så du ikke, trods al den indbyggede komfort og sikkerhed, er i tvivl om, at du kører i en sportsvogn. Et andet fællestræk mellem BMW M3 og resten af BMW 3-serien er de mange intelligente digitale assistenter.

Bagenden af grøn BMW M3 Sedan
Sportssæder i BMW M3 Sedan

Seks cylindre og baghjulstræk

Siden midt 80’erne er M-emblemet blevet tildelt de hurtigste og mest spændende versioner af BMW’s populære serier, og den nye BMW M3 lever til fulde op til de høje krav. Modellen yder fra 0-100 km/t på bare 4,2 sekunder, brølende 480 hk, et vildt optræk, takket være et moment på 550 nm, en 6-cylindret benzinmotor, manuelt gear og baghjulstræk. En mere ren og autentisk BMW M oplevelse skal man lede længe efter! BMW’s hyldede baghjulstræk og den manuelle – optimalt graduerede – 6-trinnede M gearkasse vil stille krav til dig, når du sidder bag rattet. Du skal gøre dig fortjent til den ultimative BMW M3 køreoplevelse. Til gengæld lover vi dig, det aldrig bliver kedeligt.

Vil du have mere M?

Vil du have det hele, kommer BMW M3 også som ’Competition’-variant med endnu flere hestekræfter og muligheden for firehjulstræk. Her får du fra 0-100 km/t på bare 3,9 sekunder, 510 hk, en 8-trins automatgearkasse og et moment på 650 nm. Sidst, men ikke mindst, bør du tjekke den velformede BMW M4 modelserie ud, hvis du er mere til coupé end til sedan.