M8 Coupé

M8 Coupé

Fronten af BMW M8 Coupe

BMW M8 Coupé

BMW M8 Competition Coupé: 510 hk. Forbrug 8,8-8,7 km/l. CO2-udledning 257-261 g/km.

 

Luksuriøs og atletisk med høje kørestandarder

BMW M8 Coupé er den højeste luksus, du kommer til at opleve i en bil. Med en hastighed, der kommer fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder og fra 0-200 km/t på sølle 10,6 sekunder, minder den mest af alt om en bil, der hører hjemme på racerbanen – og det kan den også sagtens gøre. Den kraftfulde M motor har en helt utrolig ydeevne og effektivitet, der sørger for, at BMW M8 Coupé kan køre fra de fleste. 

Højdepunkter

Enestående performance

Enestående performance

Med en 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor med en slagvolumen på 4,4 liter, 625 hk og et drejningsmoment på 750 Nm har BMW M8 Coupé en motor, der ikke er for sarte sjæle. Motoren ses ofte i motorsport og er bilen er derfor yderst brugbar på en racerbane såvel som bykørsel. 

Ultimativ køreglæde

Ultimativ køreglæde

Den ekstreme køreglæde er i højsædet! Især hvis du er lidt af en motorsports-nørd eller bare godt kan lide, når der er fart over feltet. Med racer-generne i motoren og undervognen, der lever i smuk symbiose med hinanden, får du en bil, hvor køreglæden altid er i front og altid skal kunne mærkes. Helt fra du sætter dig ind i bilen og kører afsted, til du slukker for motoren. 

Et ikon. En legende. BMW M8 Coupé.

Et ikon. En legende. BMW M8 Coupé.

De skarpe linjer. Den kraftfulde front med de optimerede luftveje, den ikoniske dobbeltnyre og de smalle forlygter. Det faldende tag med en sporty bagende. Hele bilens design fortæller om den luksuriøse sportslighed, der hersker hos BMW M8 Coupé-modellen. 

Ekstravagant sportslighed

Ekstravagant sportslighed

Indvendigt er bilen lige så eksklusiv og atletisk. Med M læderrattet, M sportssæderne, de flotte lyslister og de røde M detaljer på midterkonsollen. Interiøret emmer af sportslighed, kvalitet og luksus.

Sportslig performance

BMW M8 Coupé kører som en racerbil, fordi den er spækket med elementer, der kommer fra motorsporten. Heriblandt kommer M sportsudstødningen med en utrolig motorlyd, der ikke skuffer. Med M bremsesystemet får du en helt præcis pedalfølelse. I bremsesystemet samles alle bremsefunktioner herunder COMFORT og SPORT. Bremserne er kulfiber-keramiske M bremser. Med 8-trins M Steptronic-gearkassen får du en række muligheder for at vælge dine gearskift. Du kan skifte mellem sportslig, dynamisk og komfortabelt. Du kan enten selv bestemme, eller lade automatgearet vælge for dig. Med BMW M xDrive får du en exceptionel køredynamik. Teknologien forbinder manøvredygtigheden fra baghjulstrækket med suveræniteten fra firehjulstrækket. Med den adaptive M undervogn har du muligheden for at trimme køreprogrammerne efter dit behov på den specifikke tur. Sidst men ikke mindst sørger den 8-cylindrede High Performance M TwinPower Turbo-benzinmotor for ekstrem kraft og en ydelse på 625 hk. 

Læs mere