8-serie Gran Coupé

8-serie Gran Coupé

Kørende grå BMW 8-serie Gran Coupe

BMW 8-serie Gran Coupé

BMW M850i xDrive Gran Coupé. Forbrug 9,1-9,3 km/l. CO2-udledning 243-251 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Dynamisk. Luksuriøs. Magisk.

I en BMW 8-seire Gran Coupé får du en kraftfuld og nærmest magisk køreoplevelse. Designet er overdådigt og flirtende. Bilens design udtrykker power og sportslighed, som ses både i udseendet, men det mærkes også i køredynamikken. Accelerationen kan få alle passagerernes puls op.

Atletisk med rummelighed

Gennemgående sportslighed

Gennemgående sportslighed

Lige fra første øjekast er det tydeligt at BMW 8-serie Gran Coupé er en luksus sportsvogn med kraftfulde motorer. Designet er karakteriseret ved en gennemgående atletisk styrke, som ses i alle detaljer og i de præcise linjer.

Spændstighed og hastighed

Spændstighed og hastighed

Med de stærke BMW TwinPower Turbo benzin- og dieselmotorer, Steptronic sportsgearkasse og undervognskomponenterne får du en mindeværdig og kraftfuld køreoplevelse – en hurtig, spændstig og sportslig Gran Coupé. Bilen er fantastisk i alle køresituationer og har altid flere ressourcer.

Lækre pladser til fire

Lækre pladser til fire

Som 4-dørs luksus sportsvogn er der god plads til fire personer i den rummelige kabine med lækre lædersæder. Den gode benplads giver en behagelig køreoplevelse for alle fire i bilen, og med den dynamiske kørsel kan alle passagerer få øget pulsen og adrenalinet lidt undervejs.

Kabinen i BMW 8-serie Gran Coupe

I den skønne kabine er der sørget for god plads til alle 4 personer i bilen. Passagererne på bagsædet kan nyde en eminent hoved- og fodplads, så der er sørget for benpladsen i denne sportsvogn. Derudover er der en rummelig fornemmelse i kabinen, der sørger for høj komfort og mulighed for lange køreture.

Effektiv dynamik

Med xDrive firehjulstræk er trækkraften mellem for- og baghjul utrolig hurtig og spændstig. Med den agile M-undervogn Professional har bilen en fantastisk kørestabilitet og dynamik. Sportsudstødningen på bilen giver en stærk og sporty lyd, som kan tilpasses førerens præferencer.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte 8-serier