Sorte fælge

Reparation af fælge

Vi reparerer dine fælge

En rids i fælgen er ikke til at overse, når du først har opdaget den. Hver gang du kigger på din bil, ser du den tydeligt. Lad os reparere dine fælge så du kan slippe for konstant at blive mindet om den dag, du kom for tæt på kantstenen.

Forlæng fælgenes levetid og spar penge 

Uanset om det er en rids eller en kantskade, gør en reparation af dine fælge noget godt for udseendet af din bil. Men det gør faktisk også noget godt for din pengepung. For med god vedligeholdelse holder fælgene længere, de har en højere gensalgsværdi, hvis du skulle overveje at sælge dem, og du kan forlænge levetiden, så der går længere imellem, du skal investere i nye fælge. 

Bayern AutoGroup-mekaniker skifter fælg med ridser
Bayern AutoGrop-mekaniker har repareret fælg

Kontakt din forhandler for pris 

Nedenfor kan du se nogle priseksempler. Prisen for reparation af en eller flere fælge varierer nemlig alt efter størrelsen og antal af fælge. Din lokale Bayern AutoGroup-forhandler er klar til at oplyse dig din pris på reparationen. Klik på knappen nedenfor og kontakt din forhandler.

Fælgstørrelse Op til 18" 19"-20" 21" og op
Vejledende pris Kr. 2.495 Kr. 3.095 Kr. 4.595

*Vejledende salgspris er eksklusiv af- og påmontering af dæk, afbalancering af hjul, fjernelse af centerkapsler og dækventiler samt fragtomkostninger.

Få fælgene repareret i forbindelse med hjulskiftet 

Du behøver ikke skulle sætte ekstra tid og planlægning af til at få repareret dine fælge. Vi kan nemlig gøre det i forbindelse med sæsonskift af dine hjul, så du kun skal forbi med bilen én gang. 

Genvej til

Service

Service

Værksted

Værksted

Sommerdæk

Sommerdæk