Hvid BMW 7-serie Sedan

BMW 7-serie Sedan

BMW 750e xDrive Connected. Plug-in-hybrid 489 hk. Elektrisk rækkevidde 79 km. Forbrug 100,0 km/l. CO2-udledning benzinmotor 24 g/km. Opladningstid under optimale ladeforhold v/normalopladning 10-80% (7,4 kW) 3 timer. Forbrug og rækkevidde påvirkes bl.a. af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr, hvor især høj hastighed og lave temperaturer.

 

Stærkt design og kraftfulde motorer

BMW 7-serie Sedan stråler af styrke og uovertruffen luksus. Både indvendigt og udvendigt er designet ekspressivt, og de kraftfulde motorer giver en eksplosiv køredynamik.

Exceptionel køreglæde

En selvsikker og luksuriøs oplevelse

En selvsikker og luksuriøs oplevelse

Frontdesignet er yderst markant med den store, ikoniske BMW-dobbeltnyre i kølergrillen og de effektive laserlygter, som rækker næsten dobbelt så langt som almindelige forlygter og giver meget bedre udsyn. De blå detaljer og ’’BMW-Laser’’-logoet viser, at denne teknologi er brugt til forlygterne. Derudover er bilens bagkofanger LED-baglygter, som er forbundet med et smalt lysbånd. Rørhalerne er placeret helt yderst for at give en markant fremtoning, hvor bilens bagende ser bredere ud.

Interiør med høj komfort og luksus

Interiør med høj komfort og luksus

Med Welcome & Goodbye-lyset byder BMW 7-serie Sedan dig indenfor. Kabinen er med eksklusive, forarbejdede materialer, der i samarbejde med Ambient-lyset giver en stemning af eksklusivitet. De mange tilkoblingssystemer og assistentsystemer giver en utrolig komfort uanset, hvor lang køreturen er.

Power præstationer

Power præstationer

Uanset om du vælger en 4, 6, 8 eller 12-cylindret benzinmotor, eller om du vælger en elmotor, så er du altid mere end godt på vej med en BMW 7-serie Sedan. Ligegyldigt hvilken motor, bilen har, er den utroligt kraftfuld, og du vil opleve en fejlfri, eksplosiv dynamik.

Altid forbundet

Altid forbundet

Med tilkoblingssystemerne er du altid forbundet til omverdenen. BMW Connected kan stemmestyres og forbindes til din smartphone eller smartwatch. Så kan du altid lytte til din favoritmusik, have en telefonsamtale over speaker-anlægget og meget mere, der gør din køretur bedre.

Interiør bagsæder i BMW 7-serie Sedan

Komfortabelt på vej

Med de mange assistentsystemer kommer du altid komfortabelt afsted. Med BMW Operating System 7.0. er det nemmere at bruge bilens funktioner ved hjælp af stemmestyring, håndbevægelser, touchscreen eller med iDrive. Derudover har bilen Driving Assistant Professionel, der giver komfort og sikkerhed i alle trafiksituationer, Parking Assistant Plus, som gør det nemmere at parkere bilen og mange flere smarte og praktiske funktioner.

Læs mere

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

Denne model fås også som Plug-in-Hybrid

7-serie Sedan plug-in hybrid

Se et udvalg af vores brugte 7-serier