8-serie Coupé

8-serie Coupé

BMW Serie8 CCOUPE GALLERY 2440X1373 A

BMW 8-serie Coupé

BMW M850i xDrive Coupé. Forbrug 9,3-9,5 km/l. CO2-udledning 239-245 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

 

Luksus på højeste plan

Kontrol, kraft og komfort. Disse ord kan bedst bruges til at beskrive BMW 8-serie Coupé. Coupé-modellen er en beundringsværdig luksus sportsvogn, der når et helt nyt niveau af køreglæde.

En coupé, der når nye højder

Gennemført luksus

Gennemført luksus

Bilens udvendige design udtrykker elegance og sporty dynamik og matcher den kraftfulde køreoplevelse, det er bevæge sig rundt i en BMW 8-serie coupé. Luksus-udtrykket er gennemgående i alle bilens detaljer og linjer.

Kvalitet og luksus

Kvalitet og luksus

Materialerne, der er brugt i kabinen, tilfører også bilen luksus og elegance indvendigt. Fokusset er på kvalitet og luksus gennem hele sportsvognens udtryk. Du får med andre ord en følelse af køreglæde ned til de mindste detaljer.

Adrenalin-kick

Adrenalin-kick

Med en 8-cylindret BMW TwinPower Turbo-benzinmotor, Steptronic sportsgearkasse, sportsvognsfunktioner og firehjulstrækket BMW xDrive, får du kraftfuld køredynamik på et helt nyt plan. Bilens eksplosive dynamik skal nok få gang i adrenalinet.

Intelligente systemer

Intelligente systemer

Med de nye teknologiske assistentsystemer og tilkoblingssystemer, giver BMW 8-serie Coupé-modellen mulighed for konstant forbindelse og komfort. Med Operating System 7.0 er det nu lettere at betjene funktioner ved hjælp af håndbevægelser, stemmestyring, touchscreen eller med iDrive. Med Digital Key kan du låse bilen op og starte motoren med din smartphone. Udover disse systemer, er der et hav af tilkoblingssystemer, som giver yderligere komfort.

Frontgrill på BMW 8-serie Coupe

Meget mere udstyr

Bilen har også Active Air Stream i den ikoniske dobbeltnyre i kølergrillen, som sørger for køleluft til motoren, bremserne og klimaanlægget. Den har BMW laserlys, som lyser op til 600 meter. Det er næsten dobbelt så langt som almindelige forlygter. Det giver altså markant bedre udsigt og sikkerhed. Inden i bilerne er multifunktionssæder til føreren og forsædepassageren. Der er mange muligheder for indstilling af sæderne, så du får den optimale komfort og sikkerhed. I kabinen er der Ambient Light, som giver en følelse af ekstra plads, når det bliver mørkt. Farver, styrke og design kan vælges efter din egen smag.

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte 8-serier