BMW M5 Sedan kørende på vej

BMW M5 Sedan

BMW M5 Sedan. 625 hk. Forbrug 8,8-9,0 km/l. CO2-udledning 253-259 g/km. Forbrug kan påvirkes af bl.a. kørestil, terræn og vejr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Stærk som aldrig før

BMW M5 Sedan-modellen er, med sin kraftfulde motor og innovative teknologier, utrolig stærk og har en køredynamik, der fejer benene væk under dig. Kort sagt en luksus sedan med M-motor, rummelig kabine og masser af udstyr – og en fuldblods racer med 625 hk, der går 0-100 på 4,4 sekunder.

Råstyrke og dynamik, der går hånd i hånd

Råstyrke

Råstyrke

Med en 8-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor under motorhjelmen, er der masser af råstyrke. Lyden fra motoren er heller ikke til at spøge med. Den lyder som noget, der hører hjemme på racerbanen. Med sådan en råstyrke er det nærmest umuligt ikke at tænke acceleration og trækkraft. Og det er ikke uden betydning. Accelerationen og trækkraften skal nok give enhver et adrenalinkick.

Dynamikken i fokus

Dynamikken i fokus

Med både baghjulstræk og firehjulstrækket, M xDrive, får du en utrolig dynamik på alle veje og underlag. Det giver en helt exceptionel performance, og styresystemet sørger for, at præcisionen og manøvredygtigheden er i top. Føreren kan selv skifte M xDrive efter behov. Den sportslige dynamik fuldendes af M Steptronic gearkasse og dobbelte udstødningsrør.

Designet taler sit eget sprog

Designet fremhæver råstyrken, der findes under motorhjelmen. De klare linjer, den smalle BMW dobbeltnyre og forlygterne viser den dynamik og fart, du får i en BMW M5 Sedan. Det indvendige design med læderrat, specielle instrumenter og digitale teknologier pryder den rummelige kabine, der udstråler både eksklusivitet og suverænitet

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte M5