2COUPE HERO A 3100X1330

BMW 2-serie Coupé

Smidig atlet, pakket med sport

Vi har virkelig glædet os til at kunne introducere den helt nye og superskarpe BMW 2-serie Coupé, som lanceres i begyndelsen af 2022. Modellens kraftfulde proportioner lover dig meget mere end sporty dynamik, og takket være den brede sporvidde og det, i sin klasse, unikke baghjulstræk, bliver det et løfte, som både bliver indfriet – og overgået.

Tillad cookies, for at se denne video

100 % sportslige køreoplevelser

Den nye BMW 2-serie Coupé legemliggør sportslig køreglæde i en særlig koncentreret form. Modellen fokuserer fuldt ud på, at du får en dynamisk køreoplevelse gennem det atletiske design, de kraftfulde motorer og den sofistikerede chassisteknologi, som er lånt fra den elegante og strømlinede BMW 4-serie Coupé. Den kompakte sportsmodel fås både med baghjulstræk og en sekscylindret rækkemotor, hvilket er unikt i segmentet, men kombinationen udmønter sig i overlegne sportslige evner, og er på alle måder kendetegnende for den ægte og uforfalskede BMW køreglæde.

2COUPE Detail A

Knivskarp, og med en hyldest til klassikerne BMW 2-serie Coupé sniger sig ikke langs panelerne, her får du en model, der er skabt til at fordreje hoveder med sin muskuløse og sportslige silhuet. Den nye front med det nye BMW nyregitter, de nydesignede forlygter, hvor nær- og fjernlys er samlet, bringer mindelser om modellens sportslige forgængerne, og den markante bagende og de trekantede luftindtag fuldender det kompakte og ny-ikoniske udtryk.

2COUPE Detail B

Innovation – også indvendigt. Også i interiøret får du den fulde sportslige oplevelse. Cockpitdesignet er 100 % førerfokuseret, med et moderne kontrolpanel i midterkonsollen, og med mulighed for en fuldt digital displaygruppering. Modellen kommer med sportssæder og sportslæderrat som standard. M-læderrat, M-sportssæder med integrerede nakkestøtter og den 8-trins Steptronic sportsgearkasse kan fås som ekstraudstyr.  

 

To døre og fuld af ballade

Den nye BMW 2-serie Coupé er et stærkt moderne bud på det traditionelle koncept med en kompakt, præstationsfokuseret todørs model, som i BMW’s tidslinje faktisk går over 50 år tilbage.
Et enestående design, karakteristiske proportioner, brede spor, optimeret aerodynamik, et intelligent letvægtsdesign, en næsten perfekt afbalanceret 50:50 vægtfordeling, og et lavt tyngdepunkt skaber det ideelle grundlag for den ekstremt sporty håndtering. Glæd dig en markant smidighed, hvor den enestående styrepræcision og svingdynamik muliggør dynamisk kurvekørsel og behændigt kontrolleret drift. BMW 2-serie Coupé er udstyret med fremragende langdistance-egenskaber, og du vil opleve fantastisk kørekomfort og en optimeret akustik, også når du ikke har bilen i ’sportsmode’.

2ACOUPE HERO B 3100X1330