BMW X Serie X7 HERO 3100X1330

BMW X7

Legendarisk køreoplevelse

I en BMW X7 får du en karakteristisk køreoplevelse. Bilens stilrene design og sportslige form sørger for en fornemmelse af eksklusivitet. Trinbrættet og de 21 tommer letmetalfælge, den markante dobbeltnyre i kølergrillen og BMW laserlysene giver bilen endnu mere karakter. I en BMW X7 får du en SUV-firhjulstrækker med utrolig køredynamik, takket være teknologier såsom Integral Aktiv Styring, adaptiv luftaffjedring og M-sportsudstødning.

Karakter og komfort

Personlig og definerende

Personlig og definerende

I den lækre BMW X7 er personlighed utroligt fremtrædende. Med det smagfulde design, som både definerer bilens praktiske løsninger og suverænitet, får du en helt speciel stemning i bilen. Kabinen er defineret af kvalitetsmaterialer, og der er masser af plads, dekorative detaljer og suveræn lyd fra surround sound systemet.

Fantastisk komfortabel

Fantastisk komfortabel

Med panoramaglastaget Sky Lounge og Ambient Light får du en behagelig atmosfære i kabinen. Bilen har køreassistentsystemer, som Driving Assistant Professional og Head Up Display, der sammen med LED tågeforlygterne øger sikkerheden og komforten under køreturen. Med Parking Assistant Plus er det nu nærmest bekvemt at parkere bilen. Bilen har Digital Key, så du ikke behøver bruge nøglen for at låse op og starte motoren. Du kan gøre det fra din smartphone eller smartwatch. Welcome Light Carpet sørger for at byde dig velkommen inden du stiger ind i bilen. Sidst, men ikke mindst, er der Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System i bilen, som sørger for at du kan lytte til din favoritmusik i en god lydkvalitet.

SAV med utrolige køreegenskaber

Med den 6-cylindrede TwinPower Turbo motor, den adaptive luftaffjedring, undervognen og den integrerede aktive styring får du køreegenskaber, der virkelig imponerer. Firehjulstrækket xDrive giver samtidig smidig trækkraft, det bedste vejgreb og exceptionel dynamik. Med M-sportpakken inkl. M-sportsudstødningen kommer du heller ikke til at mangle motorlyd!

Læs mere

Se et udvalg af vores brugte X7