X7 Top Banner 3100X1330px

BMW X7

BMW X7. 352-530 hk. Forbrug 8,3-12,7 km/l. CO2-udledning 206-273 g/km.

 

STOR, STÆRK OG STILFULD

Er du både til dynamiske, knivskarpe køreegenskaber og til blød og luksuriøs komfort? Du behøver ikke at vælge, for med BMW X7 får du begge dele. Endda i en kombination, der er i perfekt balance. BMW X7 er en biloplevelse, der overgår hvad du tør drømme om.

Højdepunkter

Dynamik ud over det sædvanlige

Dynamik ud over det sædvanlige

Med den 6-cylindrede Twin Power Turbo-motor har du imponerende acceleration og kraftfulde reaktionsevner, der sammen med en ufattelig stabilitet og en forrygende fornemmelse af styretøjet, sikrer dig en køreoplevelse i verdensklasse.

X7 til alle sanser

X7 til alle sanser

Kabinen i BMW X7 er et kapitel for sig.  Med den store touchskærm, den fænomenale komfort i de sensafin-polstrede sæder, de blændende detaljer omkring gearvælgeren og den behagelig belysning, der understøttes af panorama-glastaget, er det en uforlignelig oplevelse at tage plads i en BMW X7.

Smart og innovativ

Smart og innovativ

BMW X7 sikrer dig komplet integration af din smartphone med Apple CarPlay og Android Auto, ligesom bilen er udstyret med det unikke og innovative BMW Operating System 8. Med klimaanlæg og lydsystem i topklasse, er der ikke sparet på noget som helst i BMW X7.

Design

Det udvendige design

BMW X7 står knivskarpt fra alle vinkler. Fra de smukke oplyste nyrer på fronten til de skarpe og markante konturer på siden og til de tredimensionelle baglygter, der er kædet sammen af elegante detaljer. Alt sammen gør BMW X7 til en oplevelse ud over det sædvanlige.

Fronten

Fronten

BMW X7 udstråler en mageløs blanding af progressiv power og rolig balance. Forfra er der fokus på de ikoniske BMW-nyrer, der lyses op med BMW Iconic Glow, og det samlede udtryk er fyldt med selvtillid, sportslig attitude og robust balance.

Siden

Siden

Ligeså indbydende og blød, BMW X7 er indvendig, ligeså skarp og markant er den udenpå. Den nye Sparkling Cooper Grey-metallak understøtter konturerne perfelt, og de store 23" letmetalhjul forstærker udtrykket og giver indtryk, af BMW X7 er lige præcis så stor og rummelig, som den er.

Bagenden

Bagenden

Når du ser BMW X7 bagfra, er det et ligeså imponerende syn som resten af bilen. Med baglygter i tre-dimensionelt design, og en kromliste, der forbinder baglygterne, er alle detaljer løftet til højeste niveau. Sammen med den brede fremtoning giver det et indtryk af en bil, der både er kraftfuld og elegant.

Det indvendige design

Fra det imponerende BMW Curved Display til den imponerende Crafted Clarity-applikation ved gearvælgeren. Du oplever luksus og elegance i alle ender og kanter af BMW X7, der tilmed giver dig masser af plads og komfort.

Cockpittet

Cockpittet

Du har adgang til alle informationer og tjenester via det store BMW Curved Display, ligesom du kan følge din navigation m.m. med det smarte head-up-display, uden at du behøver flytte øjnene fra vejen. Sammen med de intelligente personlige køreassistenter gør det både køreturen sjovere og mere komfortabel.

Rummelighed og plads

Rummelighed og plads

Du har masser af plads i din BMW X7, der både tilbyder dig plads til 7 personer og til en fleksibel justering af bagagepladsen. Hvis I er 5 personer i bilen, er der plads til 750 liter bagage i bagagerummet, der endda kan udvides til hele 2120 liter.

Eksklusive materialer ved gearvælgeren

Eksklusive materialer ved gearvælgeren

BMW X7 er eksklusiv helt ned til mindste detalje. For eksempel er gearvælgeren skabt med den eksklusive glasapplikation 'CraftedClarity', der understreges med start/stop-knappen, der med sin simple men unikke stil er et godt eksempel på de imponerende detaljer.

Egenskaber

Komfort og køreegenskaber

Du får eksklusiv kvalitet hele vejen rundt med BMW X7. Det gælder både fornemmelsen, når de innovative køreassistenter følger dig på vej, når du lader dig omslutte af den lækre kabinestemning, og når du kan styre alle funktionerne med BMW Operating System 8.

Køreglæde og sikkerhed

Køreglæde og sikkerhed

BMW X7 er udstyret med masser af innovativ teknik, der blandt andet giver dig fantastiske køreassistenter, der hjælper dig til at holde vognbanen, hastigheden og afstanden, og som øger sikkerheden i trafikken i en lang række situationer.

Komfort til alle sanser

Komfort til alle sanser

Der er kælet for alle detaljer i BMW X7, også når det gælder det automatiske klimaanlæg og det fremragende Bowers & Wilkins Diamond Surround System. Sammen med automatisk klimaanlæg og lækkert lys fra panoramasoltaget giver det dig en eksklusiv fornemmelse i kabinen.BMW Operating System 8

BMW Operating System 8

At køre i BMW X7 er ikke bare en lækker fornemmelse. Det er også en intuitiv og komfortabel køreoplevelse med det intelligente BMW Operating System 8. Med stemmestyring, ergonomisk betjening og personlige assistenter, føler du dig altid godt tilpas i BMW X7.

Drivlinje

BMW X7 Xdrive40i

Motortype: Benzin

Hestekræfter: 280 kW (381 hk)

0-100 km/t: 5,8 sek

CO2 Emission: 217-241 g/km

 

BMW X7 M60i Xdrive

Motortype: Benzin

Hestekræfter: 390 kW (530 hk)

0-100 km/t: 4,7 sek

CO2 Emission: 273-293 g/km

 

BMW X7 Xdrive40d

Motortype: Diesel

Hestekræfter: 259 kW (352 hk)

0-100 km/t: 5,9 sek

CO2 Emission: 203-226 g/km