BMW M2 Coupé

BMW M2 Coupé: Forbrug l/100 km:  10,2–9,7  (WLTP); CO2 g/km: 231–219 (WLTP)

BMW M240i xDrive Coupé: Forbrug l/100 km: 8,8–8,1 (WLTP); CO2 g/km: 200–185 (WLTP)

Ny BMW M2 Coupé viser sine muskler frem

Proportionerne, motoren og teknologien afslører med det samme, at den nye BMW M2 Coupé er kraftfuld, eksklusiv og intens. Og så har den vilje og attitude, som du tydeligt mærker, når du sætter dig til rettet i sportsæderne og lufter alle 460 hestekræfter.

Højdepunkter

Kompromisløs kraft

Kompromisløs kraft

Den 6-cylindret M TwinPower Turbo-benzinmotor byder på suveræn kraftudfoldelse og den karakteristiske M motorlyd. To monoscroll-turboladere, direkte indsprøjtning med High Precision Injection-teknologi, fuldt variabel ventilstyring samt variabel knastakselstyring sikrer en fænomenal ydelse og en acceleration fra 0-100 km/t på bare 4,1 sek.

Manuelt gearskifte som racerkørerne

Manuelt gearskifte som racerkørerne

Den nye BMW M2 Coupé lader dig udleve dine racerkører-drømme. For med det manuelle gear er det op til dig at mærke, hvornår motoren skal op eller ned i gear. Det giver dig den helt rigtige sportslige følelse og kontrol. Fås også med 8-trins M Steptronic Sport-gearkasse.

Adaptiv M undervogn

Adaptiv M undervogn

Systemet sørger for at stabilisere bilen ved høje hastigheder samtidig med, den reducerer bilens venderadius. Ved hjælp af sensorstyring tilpasser den sig de aktuelle forhold og giver fuld sikkerhed i alle køresituationer. Det giver øget dynamik, kontrol og sikkerhed.  

Performance

Alt det, du forventer af en M

Intense præstationer, kraft og vilje. Det er, hvad man kan forvente af en ægte M-model. Og de forventninger indfrier den nye BMW M2 Coupé. Den er spækket med intelligente M-systemer, der gør din kørsel dynamisk, sjov og sikker.
Lyseblå BMW M2 Coupe

• 6-cylindret High-Performance M Twinpover Turbo-benzinrækkemotor med 460 hk  

• Adaptiv M undervogn med aktiv M differentiale og baghjulstræk

• Manuelt gear eller M Steptronic gearkasse med Drivelogic

• 338 kW, 550 Nm, 0-100 km/t på 4,1 s (M Steptronic)

Design

Det udvendige design

Når du sidder bag rattet i en bil, der er designet til fremdrift, kan du ikke undgå at få lidt høj puls og et smil på læben. Og det er præcis det, BMW M2 Coupé kan med sit kompakte og muskuløse udtryk.
Fronten

Fronten

Kompakt, tydelige linjer og store luftindtag dominerer fronten på den nye BMW

M2 Coupé. Læg dertil adaptive LED-forlygter og det resulterer i et hidsigt og determinerende udtryk, som kun en M-model fortjener.

Siden

Siden

Fra siden er det tydeligt, at den nye BMW M2 Coupé er designet til fart og dynamik. Den lange snude og linjerne langs siden giver indtryk af, at den er skabt til at skære igennem vinden.

Bagenden

Bagenden

De muskuløse hjulkasser understreger bredden og giver et kraftfuldt og atletisk udtryk. Baglygterne er kendetegnet ved en helt ny fortolkning af den karakteristiske L-form, og de breder sig pulserende ud mod siderne.

Det indvendige design

Med det samme du åbner døren til kabinen, ser du det. De røde og blå farver fra M-logoet. De tydeliggør, at her er tale om en bil, der er inspireret af racerbanen, skabt til fart og designet til dynamisk komfort.
Sid i M-carbonsæder

Sid i M-carbonsæder

Læn dig tilbage i sportsædet med belyst M2-logo og detaljer i M-farver. Sædets pasform omslutter dig og giver en optimal sidestøtte og en høj komfort. Det er desuden kompatibelt med flerpunktsseler.

Tag fat om M-læderrattet

Tag fat om M-læderrattet

M-læderrattet giver den helt rette sportsfølelse, og du har nem adgang til de forindstillede M Drive-konfigurationer via de røde knapper. Tag godt fat om rattet og mærk og hør, hvordan den nye BMW M2 Coupé både føles og lyder helt rigtig.

Intelligent og moderne udtryk

Intelligent og moderne udtryk

BMW Curved Display kombinerer intuitiv betjening med to displays. Et instrumentdisplay på 12,3'' og et Control Display på 14,9''. Det resulterer i et godt overblik lige ved hånden og et raffineret udtryk til kabinen.

Egenskaber

Dynamisk og intelligent komfort

Den nye BMW M2 Coupé er selvfølgelig spækket med førerassistenter og forbindelsesmuligheder, så både du og dine passagerer er komfortable under køreturen.
BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional

Med BMW Live Cockpit Professional følger et stort Curved Display og et Head-Up Display i farver. Det projicerer køredata som fx hastighed og navigationsanvisninger op på forruden og giver føreren et bedre overblik samtidig med, det øger sikkerheden.

Med BMW Operating System 8

Med BMW Operating System 8

Med BMW Operating System 8 bliver visningerne i cockpittets ekstra dynamiske. Alt efter køresituationen skifter det mellem tre forskellige indstillinger: Sport, Road eller Track – og viser de forudindstillede visninger til dig bag rattet.

Trådløs og nem opladning

Trådløs og nem opladning

Læg din smartphone på opladerpladen bag gearstanget. Så starter opladningen. Det er nemt, og så er du fri for grimme kabler, der roder i kabinen. Området er desuden udstyret med integreret køling, så dine enheder undgår overophedning.

Altid up to date

Altid up to date

Med Remote Software Upgrade opdaterer din BMW automatisk og bruger den nyeste, tilgængelige software. Du slipper dermed for at skulle kontrollere, om der ligger nye opdatereringer klar.

Driving Assistant

Driving Assistant

Driving Assistant er den ultimative sikkerhedspakke. Den er fyldt med funktioner, der gør din kørsel lettere og sikrere. F.eks. frontkollisionsadvarsel med bremseindgreb, Speed Limit Assist inkl. Speed Limit Info med visning af overhalingsforbud og prognose, advarsel mod tværgående trafik bag, advarsel ved vognbaneskift, advarsel ved sporskifte med aktiv tilbageføring samt advarsel om kollision bagfra.

Parking Assistant Plus

Parking Assistant Plus

Det er ikke noget problem at få BMW M2 Coupé parallelparkeret med Parking Assistant Plus. Du får både Surround View-system, Panorama View, Remote 3D View, nødbremsefunktion og bakassistent.  

Blev det for meget fuldblods M?

Så kig nærmere på M2 Coupés lillebror M240i

Nedenfor kan du sammenligne BMW M2 Coupé og BMW M240i xDrive Coupé. Er du til maksimal kraft og acceleration, skal du vælge M2. Er du til adrenlinfyldt hverdagsdynamik, skal du vælge M240i.
Sort BMW M2 Coupe kørende i urban miljø

Effekt i kW (hk) ved 1/min: 275 (374)

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.: 4,3

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 8,8 - 8,1

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km: 200–185

Fronten af BMW M2 Coupe

Effekt i kW (hk) ved 1/min: 338 (460)

Acceleration fra 0 til 100 km/t i sek.: 4,1

Brændstofforbrug, blandet kørsel, i l/100 km: 10,2–9,6

CO₂-udledning, blandet kørsel, i g/km: 230–218

Læs mere om M-Serien

Her viser vi hele historien og alle de sporty M modeller 

 

M-Serien